Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneş Kafe neredeki? :44:
kızlar forumu cok boşladık sanki kimse falcıya gitmiyor herhalde buara :) leylanın söyledikleri çıkmadı ya daha doğrusu sözümona o kişi bana hissettircekti duygularını fos cıktı haziranda da açılcağını söylemişti suan için bana imkansız geliyor bu gülcan da 2 hafta olumsuz bakcaksın ancak 2 haziranda o sana gelcek dedi yani paralel şeyler söyleseler de sanırım olmayacak bir iş bu.. 3 hafta ankarada yokum gitmeden bi fal baktırayım dedim kimse de yeni falcı yazmamış su güneş cafeyi merak ettim belki birazdan ona giderim napayım artık![]()
güneş kafe karanfil sokakta simit sofrasının olduğu bina 4 kat ama ben de çok merak ediyorum. Özellikle güneşi iyi söyleyende olmuş kötü söyleyende
Evet ya ne kadara bakıyorlar acaba ?
Valla ben birazdan çıkacağım Güneş'e mi yoksa Rengarenk Cafeye mi gideceğim bilmiyorum.![]()
ben rengarenkte baktırmıştım ama çıkmadı fal hep olumlu seyler söyledi olanlarla alakası yokbende bi saate kadar güneşi denycem bakalım
bencede forumda bizi duyan yok :)) birde acaba güneşin yada dileğin tarotu mu iyi kahvesi mi ya bari onu söylese biri :)
:)) bence de duyan yok. Neyse artık şansımıza olacak galiba. Ben çıkıyorum geldiğimde izlenimlerimi paylaşırım :)
canım gittin mi? ben bugün gidemedim acil bir işim çıktı yarın gitmeyi düşünüyorum sen gittiysen ve fikirlerin olumluysa dikkate alcam yoksa yarın ranadaki meryeme de gidebilirim. bu arada 3 falcının verdiği tarihte bugün içindi hepsi yanıldı =))
Evet canım gittim. Dilek hanım baktı. Çok fazla beklemedim ve kalabalık değildi. Bir kaç bingosu oldu. Harf falan tutturdu.
Gelecek için çok bir şey söylemedi aslında. Ama 25.haziranda bir haber alacaksın falan dedi.
Bekleyip göreceğiz artık bakalım. Birde ben daha çok Tarotta iyiyim dedi. Kahvede Güneşi denemek gerek anlaşılan.
Çok iyi diyebilceğim falcı değil yada dediği gibi tarotta iyidir.