• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

artık eskisi kadar gidemiyorum ama son fal tecrübelerimi de aktarayım - foruma katkısı olsun. rana'daki meryem'e gittim bir daha, bu sefer çok net değildi bana, hatta kafası karıştı bakarken. ilkinden çok memnun kalmıştım, bu sefer tam ne dedi anlamadım bile. ama çıkarsa yazarım buraya.
bir de arkadaştan duyup ehlikeyf'teki kaan'a gittim, 5tl'lik promosyon faldan baktırmak istedim, illa tarot da bakayım diye tutturdu. neyse arkadaşıma tarot kahve 20'ye baktı, ben de çok etkilenmedim söylediklerinden. bana kahve bak dedim, daha fincanı tarotu açmadan "terazi burcu kim" deyince tav oldum kahve tarot baktırdım:) pozitif bir tablo çizdi de şu ara uzaktan yakından alakası yok. çıkan olursa onu da yazarım.
buarada nisan'ın, rana'daki meryem'in ve yaşar hanımın mayıs için söyledikleri çıkmadı. hatta tam tersi ilişkim açısından en berbat aylardan biriydi. çoğu insanın da daha önce söylediği gibi, yaşar hanım sanrım sadece anı bilmekte iyi.

o zaman bu güneş işi de yalan oldu. burda çok eleştirilmiş ama bana en iyi fal bakan insan figen oldu cidandaki.2 yıl önce cok kötü bir zamanımda gitmiştim her şeyi takır takır bildi anneannemin vefat ediceğini ve annemin hastaneye kaldırılcağını da bildi. ancak biraz paragözdü yani suya ve fincana koyduğumuz 1 lira olayı. 2.kez gittiğimde arkadaslarımı da götürmüştüm onlarla ilgili hiçbir sey bilememişti. bana baktığı fal da kötüydü sadece cafeye götürdüğüm arkadaslarımdan ihanet görceğimi söylemişti nitekim öyle de oldu. cidanın ortamını ve bahsettiğim şu paragözlükleri sevmediğimden bir daha gitmedm zaten gitsem de yine aynı şeyleri söyler kesin :) ranadaki meryeme baktırmayı düşündüm umarım o biraz bilir artık :)

kızlar, yeni bir falcı denedim ancak söyledikleri çıkmazsa yazmıycam hiç. gereksiz insanların gereksiz reklamı oluyo sonra. faldan zerre çakmayanlar da bu sayede para kazanıyor. bakalım. umarım dedilerinden çıkan olur da paylaşırım burada.

Ya ben hiç inanmıyorum bu fal olaylarına gerçi geleceği kimse bilemez herkes biliyor ya bence geçmişi de bilmiyor bu ankaradakiler hiç daha şimdiye dek bende tutturan olmadı.Bir evim cafedeki fatih sevdiğim kişinin adını bildi o da herkese bilip herkese de sen evleneceksin onunla diyormuş zaten.Bana da aynısı oldu.Nasıl evleneceksem çocuğua bin kere sövdüm herhalde benden nefret ediyor olsa gerek şu an :9::9:

Son düzenleme:
kızlar bahçelievler gül ile ilgili görüşlerinizi tekrar alabilir miyim?
aylaar aylar önce gitmiştim.
o dönem bana söylediği birkaç şey, asla tutmayacak şeylerdi.
bir de fala bakarken çok etrafla ilgileniyordu, o yüzden burada da yazmıştım gitmeyin diye.

o dönem aşkla ilgili söylediği şeyler çok vuruş değildi, ama sevgilin var, sevgilin şöyle biri diye tarif edebiliyordu hatta adını da söylemişti.

ama benim şu an dikkatimi çeken...
sen x kanal'da çalışacaksın demişti (tv kanalı)
ben de hayır, orayla hiçbir bağlantım yok demiştim.

birkaç aya ben o söz ettiği kanalın eski binasında başka bir kanalda çalıştım.
yani bu kadar ıskalayabilir diye düşünüyorum :)
hiç planda olmayan bir şeydi.
nokta atışı olmuş.
tekrar gitmek istiyorum, taşındı mı veya dediğim gibi, size göre nasıl, bilgi verirseniz sevinirim.

ya ona ya eylül'e gideceğim. (eylül de bende en iyilerdendi)

ben gül'e aylarca gitmiş insanım. odaklanır da fal bakarsa anlık nokta atışları var. mesela hiç unutmuyorum, seneler önce sevgilim askerdeyken küstük ayrıldık ve telefonla filan da ulaşma şansın yok. gül'ü aradım "böyle böyle ne yapmalıyım" dedim, msn'e gir bekle diye tutturdu bana. saçmalama, askerdeki adam telefon kullanamıyor, msn'e nasıl girsin filan derken benimki o gün nasıl başardıysa msn'e girdi, konuştuk barıştık. bazı verdiği tarihler de isabetli olabiliyor ama o kadar, falın genelinde saçmalıyor kadın:) yani 1 tane ufak bir nokta atışı için bence değmez gidip de 40 lira vermeye. ki bazı falları tam bi fiyasko, ne dese alakasız.

cumartesi günü bende gittim güneşe cafeye ama dilek baktı söylediği şeylerin bir çoğu gündemimde olan şeylerdi yani yolculuk eylünden sonra sınav falan filan yolculukla yani gideceiğim yerde olabilecek bir kaç şey söyledi. bakalım ne olacak birde enerjimin çok düşük olduğunu üzerimde büyü benzeri bişey olduğunu kurşun dökülmesi gerektiğini söyledi :))))) nazara inanırım ama büyüye hiç inanmam. seyehati bekliyorum. ben birde güneşi çok merak ediyorum randevu ile bakıyor ama kaça bakıyor aceba ?

cumartesi günü bende gittim güneşe cafeye ama dilek baktı söylediği şeylerin bir çoğu gündemimde olan şeylerdi yani yolculuk eylünden sonra sınav falan filan yolculukla yani gideceiğim yerde olabilecek bir kaç şey söyledi. bakalım ne olacak birde enerjimin çok düşük olduğunu üzerimde büyü benzeri bişey olduğunu kurşun dökülmesi gerektiğini söyledi :))))) nazara inanırım ama büyüye hiç inanmam. seyehati bekliyorum. ben birde güneşi çok merak ediyorum randevu ile bakıyor ama kaça bakıyor aceba ?

keşke gitmişken sorsaydın, daha sağlıklı cevap verirlerdi. randevu diyorlar da ben randevusuz baktırmıştım.

aylaar aylar önce gitmiştim.
o dönem bana söylediği birkaç şey, asla tutmayacak şeylerdi.
bir de fala bakarken çok etrafla ilgileniyordu, o yüzden burada da yazmıştım gitmeyin diye.

o dönem aşkla ilgili söylediği şeyler çok vuruş değildi, ama sevgilin var, sevgilin şöyle biri diye tarif edebiliyordu hatta adını da söylemişti.

ama benim şu an dikkatimi çeken...
sen x kanal'da çalışacaksın demişti (tv kanalı)
ben de hayır, orayla hiçbir bağlantım yok demiştim.

birkaç aya ben o söz ettiği kanalın eski binasında başka bir kanalda çalıştım.
yani bu kadar ıskalayabilir diye düşünüyorum :)
hiç planda olmayan bir şeydi.
nokta atışı olmuş.
tekrar gitmek istiyorum, taşındı mı veya dediğim gibi, size göre nasıl, bilgi verirseniz sevinirim.

ben gül' e 1 kez gittim sadece ve sürekli dikkatinin dağılması, yerinden kalkıp kalıp oturması çok sinirimi bozmuştu. yani o kadar para veriyoruz, altı üstü bi 10 dak. dikkatini toplayıp bizimle ilgilenecek. o faldan da tek hatırladığım 50 li yaşlarımda amerika ya filan gidecek olduğumdu ki demekki diğerleri hiç tutmamış. 50 li yaşlarımı ben ne yapayım? bana yakın gelecek lazım. o yüzden tekrar denemeyi düşünmem bile. ama frekans işi diyoruz ya, belki diğerlerine tutturuyodur.

ama eylül' e ben ulaşamadım bir türlü. telefonu vardı bende ama cevap vermiyor. var mı aranızdan ulaşan ve görüşebilen son zamanlarda ?

ben gül' e 1 kez gittim sadece ve sürekli dikkatinin dağılması, yerinden kalkıp kalıp oturması çok sinirimi bozmuştu. yani o kadar para veriyoruz, altı üstü bi 10 dak. dikkatini toplayıp bizimle ilgilenecek. o faldan da tek hatırladığım 50 li yaşlarımda amerika ya filan gidecek olduğumdu ki demekki diğerleri hiç tutmamış. 50 li yaşlarımı ben ne yapayım? bana yakın gelecek lazım. o yüzden tekrar denemeyi düşünmem bile. ama frekans işi diyoruz ya, belki diğerlerine tutturuyodur.

ama eylül' e ben ulaşamadım bir türlü. telefonu vardı bende ama cevap vermiyor. var mı aranızdan ulaşan ve görüşebilen son zamanlarda ?

gül gerçekten çok dağınık sürekli etrafa laf yetiştiriyor kalkıyor geziyor verdiğim paraya bende çok acımıştık yıllar önce ,arkadaşlarımda gitti onlarda halen hayıflanıyorlar

kızlar karamel kafedeki berfini denediniz mi sizce nasıldır? malesef ona fal baktırmış bulundum da kadın sürekli küfrediyor cin çarpmış gibi...korktum valla.. pekte memnun kalmadım.:19:

3-4 yıl önce Saklıbahçede çalışırken baktırmıştım Berfine. Dediğin gibi sadece küfür başka bişi yok.

Son düzenleme:
Sahinus Hanım;

Bana Nisan , Esen kardeşlerin iletişim bilgilerini yollayabilir misin? Lütfen. Özel mesaj hakkım olmadığı için numarayı bilenlere mesaj atamıyorum. Özlemozi hanımda da özel mesaj hakkı olmadığı için bana söyleyemiyor. Ben de sizinle birlikte gelmek isterdim lakin özel sebeplerden sizin gruba katılamıyorum. İndirim olayına gelince de ben bir şekilde başımın çağresine bakarım lakin bana iletişim bilgileri lazım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

NOT: Sadece Sahinus Hanım değil, iletişim bilgilerini bilen ve bana mesaj atabilecek olanlardan da rica ediyorum.

Saygılarımla
Sesul

artık telde bakıyolar dün baktırdım yine eskisi gibi herşeyi harfiyen söyledi xxxxxxxxxxx numarası

Son düzenleyen: Moderatör:

Eylul abla kendi cafesini actı be&be diye, sakarya caddesinde, eski is yerinin biraz daha ilerisinde

Eylül'ün yerinin öğrenilmesine sevindim. Son zamanlarda giden var mı ona ?
Nasıl buldunuz gittiyseniz ?

ben normalde ankaralıyım ama bursada okuyorum. ankaraya geldikçe kızlarla falcıya gideriz geyiğine. bu ara göksu diye birini ağızlarına dolamışlar herşeyi biliyomuş. bi kaç kez gitmişler. kimle konuşsam aynı şeyi söylüyo. fikri olan varmı göksu hakkında

ben normalde ankaralıyım ama bursada okuyorum. ankaraya geldikçe kızlarla falcıya gideriz geyiğine. bu ara göksu diye birini ağızlarına dolamışlar herşeyi biliyomuş. bi kaç kez gitmişler. kimle konuşsam aynı şeyi söylüyo. fikri olan varmı göksu hakkında

Karamel kafedeki Göksu ise hiçbir şeyi bilemez.
Ama travesti olduğu için dikkat çekiyor. Bu yüzden insanlar ona yöneliyor bence.
Ona gidip de memnun kalana rastlamadım.

Back
X