bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?
randevuyla çalışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?
bende süheyla hanıma gitmeye karar verdim ama direk gidip mi randevu alacağım yada telefon numarası var mı nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?
Mesajını aldım, teşekkürler. Bende sana cevap yollamaya çalıştım ama gönderemedim.
Süheyla hanım 3. cadde No: 114 de koyu kahve cafede bakıyor. Internetten bu şekilde aratıp cafenin telefon numarasına ulaşabilirsiniz. Oradan da Suheyla hanımla görüşüp telefonunu alabilirsiniz.
İyi bayramlar...
zencefil06, pheisa ve turtiko; yasemin hanımın numarasını gönderiyorum birazdan size.. 10 dakikada bir msj atabiliyormuşuz...
kızlar merhaba. şöyle 3-5 sayfa yorumları okudum. dikmendeki yaseminden bahsetmişsiniz. ben senede 1 kere yasemin ablaya gidiyorum. ilk gittiğimde ağzım kulaklarımdaydı korktum, tırstım neler oluyor demiştim şaşkınlığımdan kadının neler söylediğini bile unuttum diyebilirim. sonrasında 1 arkadaşımı götürdüm (ki kendisi çok inanmaz böyle şeylere) bir ara bayılmak üzereydi su filan götürdüm kendine geldi. çıktığımızda şoklardaydı. yani diyeceğim şu ki yasemin abla gerçekten hakkını veriyor ne duymak istiyorsanız söylüyor. resim götürün yanınızda patır patır o kişiyle alakalı herşeyi söylüyor. o kişinin hakkınızda ne düşündüğünü bile söylüyor. aklınızdaki sorulara her şekilde cevap bulabiliyorsunuz kısaca. ev ortamı rahatsız edici diyenler olmuş korkmayın öyle tatlı kendi halinde samimi bir insan ki hiç bir şekilde rahatsızlık çekmezsiniz. çayınızı kahvenizi vs. sohbetinizi yapar yüzünüz güler bir şekilde çıkarsınız.
ama ben bir değişiklik yapmak istiyorum başka bir falcıya gitmek istiyorum. süheyla dan bahsetmişsiniz merak ettim tam olarak yeri nerdeki bu arkadaşın ? mesaj hakkım yok o yüzden soramıyorum da. bana en azından yer ismi verebilirseniz sevinirim
Bambara msj attım sana..
Tryamour dikmen caddesinin bir arka sokağında kalıyor evi. bir arkadaşınla gitmek heyecanını bir nebze olsa da alacaktır.. ben en son gittiğimde 30 tl idi ama şu an ne kadardır bilemiyorum.
bu arada bugün süheyla hanıma gittim çıkarken yüzümde gülücükler vardı. çok güzel bir frekans tutturdum ve çok mutlu bir şekilde ayrıldım oradan. tespitleri söyledikleri çok doğru idi gerçekleri biliyordum fakat 3. bir kişi tarafından tekrar yüzüme çarpılması beni biraz daha kendime getirdi... gelecekle ilgili söylediklerine ise yaşayıp göreceğim. içimden bir ses çıkacağını söylüyor... gitmeyen var ise süheyla hanıma tavsiye ederim. ben çok memnun kaldım..
canım süheyla hanımın tlf msj bana gönderirseniz sevinirim benim özelden yazma yetkim şimdilik yok teşekkür ederim BEKLİYORUM LÜTFEN
canım google dan koyu kahve bahçeli diye arattır numarasını görebilirsin kafenin numarasından aradım benden oradan ulaşabilirsin