• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kızlar,
Nisan'a son son altı ayda falan gideniniz var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum tutturup tutturmaması hakkında.
Lütfeeeeen!!!!

Ben gideli çok oldu o yüzden neleri tutturdu hatırlayamadım ama o da yurtdışı işin var demişti ve tuttu,bunu hatırlıyorum. Bence çıkabilir, pozitif düşün ve pozitif davran.

Kuzenime düşündüğü kisinin onu arayacağını söylemiş bugün aramış ben de şimdilik tık yok hayırlısı

arkadaşlar merhaba,
ben de foruma yeni katıldım ve bu konu ilgilimi çektiği için yanıt yazmak istedim.
bahçelievler 3.caddede koyukahve 114 var. Orada Süheyla hanım var. El ile başlıyor, tarot, kahve muhteşem...Yaşam koçu gibi ve inanılmaz isabetli yorumları var..denemenizi öneririm..
sevgiler

Kızlar dün fal günümdü resmen 3 falcıya gittim , kahve içmekten midem bulandı :)))) evim cafe de yasemine gittim ve berbattı çok kötüydü. Bende oradan çıkınca güneş kafeye dileğe gittim gerçekten çok iyiydi geçmişi ve şuan olanları çok iyi bildi söylediği ve planladığım şeyler de var ve beni o konularda yönlendirdi bakalım göreceğiz çıkacak mı söyledikleri. Ben dilekten sonra memnun kaldım bir arkadaşımla buluştum tesadüfen bir kafenin önünden geçerken arkadaşım fal baktırmak istedi. Asmalı konak olduğunu sonradan fark ettim yıllar önce mehtaba fal baktırmıştım memnunda kalmıştım. Dün de iyiydi özellikle arkadaşıma söyledikleri verdiği isimler gerçekten iyiydi. Artık aralık ayına kadar fal baktırmam heral de :)))) mehtabı da dileği de tavsiye ederim

Arkadaşlar yıllardır ankarada gitmediğim falcı kalmadı neredeyse.Dikmendeki yasemin hanım hariç.Telefonuna nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Biri bana bu konuda yardım edebilirse çok sevinirim.Çünkü birkaç gün evvel gittiğim ebru hanım beni psikolojikmen resmen çökertti.Eğer son olarak yasemin hanımdan da aynı şeyleri duyarsam fal olayını tarihin tozlu sayfalarına gömücem.lütfen sesimi duyan biri bana msj atsın

bahçelievlerde nermin hanımı tavsiye edebilirim size formda onun falıyla ilgili deneyimlerimden kısmen bahsettim,arzu ederseniz telefon num verebilirim,faydasını göreceğinize de inanıyorum,sevgilerimle..

arkadaşlar merhaba,
ben de foruma yeni katıldım ve bu konu ilgilimi çektiği için yanıt yazmak istedim.
bahçelievler 3.caddede koyukahve 114 var. Orada Süheyla hanım var. El ile başlıyor, tarot, kahve muhteşem...Yaşam koçu gibi ve inanılmaz isabetli yorumları var..denemenizi öneririm..
sevgiler

aynı mekanda farklı bir bayan daha var fala bakan,nermin hanım şiddetle tavsiye ederim süheyla hanımdan pozitif enerji aldıysanız nermin hanımı yaşam koçu olarak değerlndirebilirsiniz:)) zira benim ikisinide kıysalayabileceğim ortamlarım söz konusu oldu aralarında uçurum gibi bir fark var şaşırırsınız..

aynı mekanda farklı bir bayan daha var fala bakan,nermin hanım şiddetle tavsiye ederim süheyla hanımdan pozitif enerji aldıysanız nermin hanımı yaşam koçu olarak değerlndirebilirsiniz:)) zira benim ikisinide kıysalayabileceğim ortamlarım söz konusu oldu aralarında uçurum gibi bir fark var şaşırırsınız..

hahaa :)) nerminle süheyla kapışıyor süper yaa :))

Kızlar,
Nisan'a son son altı ayda falan gideniniz var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum tutturup tutturmaması hakkında.
Lütfeeeeen!!!!

Nisana ben ocak ayında birkaç arkadaşla gitmiştim...Aslında nisanın falı biraz karışık kafanda iyice oturtman lazım. ama benim için çok önemli bişey vardı onu bildi. ikincisini bekliyorum.
Nisana biz kalabalık gitmiştik ve indirim yaptırmıştık.o zaman bile 100 tl den bahsediyodu o paraya değermi bilmem?

Son düzenleme:
Nisana ben ocak ayında birkaç arkadaşla gitmiştim...Aslında nisanın falı biraz karışık kafanda iyice oturtman lazım. ama benim için çok önemli bişey vardı onu bildi. ikincisini bekliyorum.
Nisana biz kalabalık gitmiştik ve indirim yaptırmıştık.o zaman bile 100 tl den bahsediyodu o paraya değermi bilmem?

Ben de Nisan a gitmek istiyordum ama vazgectim, 100 liraya yazik bence.

Back
X