• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Peki sen baktırdın mı? Yani evinde? Benim aslında çekincem evine gitmek....

Sekerim ben bir gitmek istiyorum ama su aralar cok yogunum, yurtdisina tasinacagim icin ustumde bir suru is var onlari halletmeye calisiyorum. Carsamba rahatlayacak gibiyim, olmazsa carsamba gunu gunduz bulusup gidebiliriz . Insanlar ev ortami korkutucu degil demisler ama ben yine de bilemedim.

Eylulun eskiden calistigi Ankara cafede onun yerine gelen bir Nurcan Hanim var, ben eylule gittigimde eylul ayrilmisti ben de ona baktirmistim. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Bana 9 ay once sen 2012 bitmeden yurtdisina tasincaksin demisti ve gidecegim yeri tarif etmisti (nehir kiyisi ve ormanlik , avrupada) ve avrupa oldugunu soylemisti. Buraya kabul haberimin mayista gelecegini soylemist, ben de herhalde zamani tutturamadi demistim (zaman gec gelmisti cunku) aynen dedigi tarihte guzel haberleri aldim. Kendisi suya bakiyor ve icinde oldugumuz ani , kisilerin dusuncelerini gercekten super biliyor. Hoslandigim adamla konusmadan once bana benim hakkinda ne dusundugunu tek tek soyledi, adam da ertesi gun ayni seyleri soyledi. Bana super tutturdu, enerjilerimiz bayagi uyusmustu. Pozitif enerji saciyordu, kesinlikle denemeye deger derim. Insanlarin dusuncelerini merak ediyorsaniz ozellikle gidin derim.

sakaryada nerde bu kafe acaba?? merak ettim çok.. gitmek istiyorum bende :)

sakaryada nerde bu kafe acaba?? merak ettim çok.. gitmek istiyorum bende :)

Ankara cafe sakarya yaz google yap ilk basta cikan :) Sakarya metro duragindan biraz ileri yuru, ilk sola gir. (kosesinde balikcilar var) ilk veya ikinci apartmanin 2. katinda. Benim elektrigim uyustu galiba ama yorumlarda hic begenmeyenler de var ona gore :)

Sekerim ben bir gitmek istiyorum ama su aralar cok yogunum, yurtdisina tasinacagim icin ustumde bir suru is var onlari halletmeye calisiyorum. Carsamba rahatlayacak gibiyim, olmazsa carsamba gunu gunduz bulusup gidebiliriz . Insanlar ev ortami korkutucu degil demisler
ama ben yine de bilemedim.

Çok iyi olur ama çalıştığım için gündüz gelemiyorum. Mesai sonrası ya da haftasonu uyarsa gidelim mi?

Leylanın fiks lafı seni hayal kırıklığına uğratmış biri var, ondan haber gelecek oluyor. :D

Ona inanma zaten. Ama gerisi çıkar büyük ihtimal.
Sen hayatımda biri yok diye bilgi verdin mi de aşık olacaksın dedi yoksa bi şey demeden mi söyledi onu?
Bana idrekt sen yeni biriyle mi tanıştın diye sormuştu mesela. Ve doğruydu.
Daha önceki gidişlerimde hiç yeni biriyle tanıştın mı dememişti. :D
Seni hayal kırıklığına uğratan biri var diyor çünkü genç kızların %99u ayrıldığı insan geri dönecek mi diye sormaya gider falcılara.
Onlar da hep evet geri gelecek der. :27:

Hahaaa! Bana da 'seni hayal kırıklığına uğratmış biri var geri gelecek' demişti. Ben de içimden 'Banane bundan' demiştim:)

Yildizin kartvizitindeki numarasi sifir bes yuz otuz bes dort yuz alti sifir dort kirk

canım çok sağol bu akşam gidiyorum yıldız a bakalım neler olacak neler diyecek şimdiye kadar gittiğim herkes hep aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihleri verdi bakalım bu farklı birşey söyleyecek mi? farklı birşey söyleyecek bir falcı arıyorum açıkcası :) bir de bu yasemin hn dikmenin neresinde bende dikmende oturuyorum ve ne kadara bakıyor?

canım çok sağol bu akşam gidiyorum yıldız a bakalım neler olacak neler diyecek şimdiye kadar gittiğim herkes hep aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihleri verdi bakalım bu farklı birşey söyleyecek mi? farklı birşey söyleyecek bir falcı arıyorum açıkcası :) bir de bu yasemin hn dikmenin neresinde bende dikmende oturuyorum ve ne kadara bakıyor?

Walla benim aşık olduğum bir adam vardı Yıldız ve ykm nin arkasındaki Nur hariç hepsi gelecek dedi, evleniceksiniz diyen bile oldu. Yıldız bana bu adam senden hoşlanmıyor, bir yerde daha karşılaşcaksınız ve adam yüzüne bile bakmicak demişti..aynen öyle oldu selam bile vermedi . Nur da kişiliğini beğeniyor ama senden hoşlanmıyor sen yabancı biriyle evleniceksin demişti. Rukiye de bu işin enerjisi düşük dedi..böyle. Şu adam yüzünden falcı falcı gezmişim be maddi tazminat davası açsam kazanırım :)

Ben aradığımda (geçen hafta)bana 40 lira dedi ama ev nerde sormadım.

Mrb Yasemin hanıma giden arkadaşlar söyledikleriyle ilgili bir gelişme oldu mu?Falını nasıl buldunuz yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Walla benim aşık olduğum bir adam vardı Yıldız ve ykm nin arkasındaki Nur hariç hepsi gelecek dedi, evleniceksiniz diyen bile oldu. Yıldız bana bu adam senden hoşlanmıyor, bir yerde daha karşılaşcaksınız ve adam yüzüne bile bakmicak demişti..aynen öyle oldu selam bile vermedi . Nur da kişiliğini beğeniyor ama senden hoşlanmıyor sen yabancı biriyle evleniceksin demişti. Rukiye de bu işin enerjisi düşük dedi..böyle. Şu adam yüzünden falcı falcı gezmişim be maddi tazminat davası açsam kazanırım :)

off yıldız tam bir fiyaskoydu şimdiye kadar gittiklerimin arasında en kötüsüydü diyebilirim gitti 30tl çöpe attık valla. Kızlar yıldızı azıcık soruyla sıkıştırırsanız nasıl patladığını göreceksiniz tamamen kişiye özel yorum yapıyor. ilk açtı 2013 evlilik dedi çok yakın dedi sonra bu adamla olmaz dedi 5 dk sonra kart açtı bu adamla 2014 de dedi belge alacaksın dedi ne alaka kurs falan yok sonra 2-3 aya iş değişikliği dedi sonra burada kalıcısın dedi ömür boyu çalışacaksın dedi 2014 de bu adam seni işten çıkaracak dedi :) inşaat sektörü dedi tutmadı güzellik uzmanlığı dedi tutmadı sekreterlik dedi :) ki benim sektörüm okulum apayrı ne alakaysa :) sonra biri çıkacak karşına ayrılmazsan bunla devam :)) sıkıştırdıkça saçmaladı en son kağıtları kararken hayırlısı olsun dediğinde anladım soru sormaktan vazgeçtim. rukiye en azından isim tutturuyor duygu tarih veriyor harf veriyordu bunda hiçbiri yok saçmaladı durdu en iyisi gene de deniz o da havasında olursa hadi bakalım gitti para ne diyelim 30 tl çıkacağı varmış :( yasemin de 40 çok bu ay yeter artık

AYnen hahaa reklamların arkası bitmiyo...demekki bu falcılar bizleride karşılarında böyle aladatıyo!!!!

burası kişisel kanatların hem subjektif hem de objektif olarak paylaşıldığı bi forum,kimsenin kimseyi kapıştırdığı ya da reklamize ettiği yok,ben samimiyetimle bir paylaşıda bulun dum,kişisel kanaatlerimi yazdım,sizde aynı şekilde bu sayfada yeralmıyormusunuz,,ozaman sorun ne?! burada bir konu açılmış cilt sorunlarıyla ilgili bi sayfada yorum yapsaydık,ürün ismi kodlasaydık,vay be şu firmalara bak kişisel reklama nasılda sarmışlar,bireysel götürüyorlar işi,falan mı diyecektiniz? kimse kimsenin şakşakçısı deil,öncelikle bunu bilin yorumlarınızı yaparken buna lütfen dikkat edin,siz dahil kimse beni böyle birşeyle itham edemez,,kaldıki samimi paylaşımların adı reklamsa,,siz de samimiyetle buyrun bu formda daha ii olanın ismini zikredin emin olun bu yaptığınızdan çok daha fayda sağlar hepimize...saygılar...

AYnen hahaa reklamların arkası bitmiyo...demekki bu falcılar bizleride karşılarında böyle aladatıyo!!!!

burası kişisel kanatların hem subjektif hem de objektif olarak paylaşıldığı bi forum,kimsenin kimseyi kapıştırdığı ya da reklamize ettiği yok,ben samimiyetimle bir paylaşıda bulun dum,kişisel kanaatlerimi yazdım,sizde aynı şekilde bu sayfada yeralmıyormusunuz,,ozaman sorun ne?! burada bir konu açılmış cilt sorunlarıyla ilgili bi sayfada yorum yapsaydık,ürün ismi kodlasaydık,vay be şu firmalara bak kişisel reklama nasılda sarmışlar,bireysel götürüyorlar işi,falan mı diyecektiniz? kimse kimsenin şakşakçısı deil,öncelikle bunu bilin yorumlarınızı yaparken buna lütfen dikkat edin,siz dahil kimse beni böyle birşeyle itham edemez,,kaldıki samimi paylaşımların adı reklamsa,,siz de samimiyetle buyrun bu formda daha ii olanın ismini zikredin emin olun bu yaptığınızdan çok daha fayda sağlar hepimize...saygılar...

merhaba; Ankaradaki Yasemin hnm'ın telefon numarası olan varsa bana özelden mesaj atabilir mi? çok acil lazımda :) teşekkürler şimdiden..

arkadaşlar kimse yok mu bana bu konuda yardımcı olabilecek? özel mesaj hakkım olmadığı için soramıyorum bilenlere maalesef :(

Back
X