• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

bugün cidan cafeye gittim.figen hanıma fal baktırayım diye. daha öncede baktırmıştım ama hep anı bilmişti geleceği çok tutturamadı.yinede canım sıkkındı baktırayım dedim.yeni birisi gelmiş o cafeye bende ona baktırdım adı ahsendi yanlış hatırlamıyorsam benım fikrim figenden daha iyi. daha önce bahçelide çalışıyormuş bileniniz varmı?içimden geçen herşeyi bildi bakalım gelecek olaylar çıkarsa yazarım:)

Ben de o yüzden diyorum ya, o fiks cümleler dışında detay verdi kadın.
Ve çok güzel bildi, beni şaşırttı.

Sana harf vermiş miydi buarada? Bana "e,a" harfi var dedi mesela .??

Bana söylediklerini yazayım , hangileri fiks hangileri tutturmuş karşılaştırırız :) Bana fiksler dışında bayağı tutturdu gibi geldi. :
1. Yurtdışına gideceğimi bildi.
2. Atlattığığm badireleri bildi ( hem özel hayatımda hem ailecek) Ailece artık düze çıkıyorsunuz evinize güneş doğacak dedi. Güçlü, kararlı bir kişiliğim olduğunu , tuttuğumu kopardığımı da söyledi. Buraları bence tutturdu.
2. Burda, şimdi olduğum ülkede birine aşık olup onunla evleniceksin dedi . Güçlü , işi gücü yerinde, seninle aynı meslekten, olgun sana uygun birisi dedi. Taş çatlasa benden 2-3 yaş büyükmüş, sizi başka biri tanıştıracak arkadaşının arkadaşı gibi dedi :) Sonuçta kapıya bağlamaya köpek değil adam arıyoruz sen güçlü kişiliklisin , bu adam senin gibi güçlü birisi olacak dedi . Bakalım inşallah :))) Çıkarsa yazarım. Süheylaya baktırdığım falda da bu adam çıktı, Süheyla iş toplantısı gibi bir yerde tanışcaksınız demişti, bakıcaz artık kimin nesi :) İş toplantılarını kaçırmicam orası kesin :)
3. Bir kızın bir oplun olacak ikiz olabilirler dedi burası fiks galiba :) Süheyla da bir kız bir erkek demişti.

3. Seni hayalkırıklığına uğratan bir erkek var ama sana gelecek dedi. bu adam bencil bir adam , gelince s...tir et dedi. burası bence fiksti çünkü ben bu adamın hiç mi hiç umrunda değilim, duygularım karşılıksızmış, kendi söyledi. yani bana gelmez. Bana harf verdi mi vermedi mi hatırlamıyorum lakin a ve e pek belirleyici olmamış :)
Hayattan isteğin kimseye muhtaç olmadan geçinmek bir de hayırlı bir yuva kurmak ikisi de gerçekleşecek dedi. Yuva işinden pek umudum yok ama bakıcaz artık :)
Tryamour sen Yasemin hanıma gitmiş miydin ? Ne düşünüyorsun ?

Bana söylediklerini yazayım , hangileri fiks hangileri tutturmuş karşılaştırırız :) Bana fiksler dışında bayağı tutturdu gibi geldi. :
2. Atlattığığm badireleri bildi ( hem özel hayatımda hem ailecek) Ailece artık düze çıkıyorsunuz evinize güneş doğacak dedi. Güçlü, kararlı bir kişiliğim olduğunu , tuttuğumu kopardığımı da söyledi. Buraları bence tutturdu.
2. Burda, şimdi olduğum ülkede birine aşık olup onunla evleniceksin dedi . Güçlü , işi gücü yerinde, seninle aynı meslekten, olgun sana uygun birisi dedi. Taş çatlasa benden 2-3 yaş büyükmüş, sizi başka biri tanıştıracak arkadaşının arkadaşı gibi dedi :) Sonuçta kapıya bağlamaya köpek değil adam arıyoruz sen güçlü kişiliklisin , bu adam senin gibi güçlü birisi olacak dedi . Bakalım inşallah :))) Çıkarsa yazarım. Süheylaya baktırdığım falda da bu adam çıktı, Süheyla iş toplantısı gibi bir yerde tanışcaksınız demişti, bakıcaz artık kimin nesi :) İş toplantılarını kaçırmicam orası kesin :)
3. Bir kızın bir oplun olacak ikiz olabilirler dedi burası fiks galiba :) Süheyla da bir kız bir erkek demişti.

3. Seni hayalkırıklığına uğratan bir erkek var ama sana gelecek dedi. bu adam bencil bir adam , gelince s...tir et dedi. burası bence fiksti çünkü ben bu adamın hiç mi hiç umrunda değilim, duygularım karşılıksızmış, kendi söyledi. yani bana gelmez. Bana harf verdi mi vermedi mi hatırlamıyorum lakin a ve e pek belirleyici olmamış :)
Hayattan isteğin kimseye muhtaç olmadan geçinmek bir de hayırlı bir yuva kurmak ikisi de gerçekleşecek dedi. Yuva işinden pek umudum yok ama bakıcaz artık :)

Ben gittiğimde 5, 10 ve 15 liralık kahve falı var demişlerdi. Ben 10 liralıktan baktırmıştım. Çok kısa sürmüştü. Bu kadar şeyi kahve falında mı söyledi? Eğer tarot, su falan da baktırdıysan fiyatları öğrenebilir miyim? Bir kez daha deneyebilirim...

Fiks dediklerin dışındakileri bana söylemedi. Yok Leyla'yı kötülemeyelim o yüzden. Seviyorum ben onu.:)

Yasemin'e gitmedim ben.

Ben gittiğimde 5, 10 ve 15 liralık kahve falı var demişlerdi. Ben 10 liralıktan baktırmıştım. Çok kısa sürmüştü. Bu kadar şeyi kahve falında mı söyledi? Eğer tarot, su falan da baktırdıysan fiyatları öğrenebilir miyim? Bir kez daha deneyebilirim...

Arkadaşım 15 liralık baktırmıştı , beğenmişti kısa ama öz demişti.Ona kahve + tarot bakmış , kahveye az bakıp tarot açmış. ben 25 liralık kahve+ tarot baktırdım, çoğunlukla tarottan gitti, beğendim çıkar inşallah :) 50 liralık da bakıyomuş sanırım o da kahve + tarot, su bakıyor mu bilmiyorum sormak gerek. Leyla zaten hızlı hızlı konuşuyor, sohbet havasından çok söyleyeceklerini söyleyip bitiriyor.

bir çok falcıdan bahsedilmiş ama elif den hiç kimse bahsetmemiş bende ankaraya gittikçe elife gidyorum hep.. zafer çarşısının oradaki bi kafede bana ilk baktığı zamanlar kişiliğim hayatımla ilili bir çok şeyii tuttu ama aşk hayatımla ilgili şeyler tutmadı o ne dediyse tam tersi çıktı hep....Son kez bir falcıya gideceğim ondan sonra gitmeyceğim artık Buradaki okuduğum yorumlardan birsürü isim çıkıyor haftaya ankara da olcağım bana kimi önerirsiniz ve ücretinide yazarsanız sevinirim...

bence senin falını sallamışlar herkese kişiliğin kuvvetli fln diyince hemen yutar bu pısırık biri olsa bile aslında sen çok sessiz sakinbirisin ama içinde çok güçlü kararlı bir kişilik var diyince hoşuna gider insanın ve yutar çoğu kişi bir kız bir de oğlum olsun ister. herkes okuduğu yerde üniverstede yeni bir sayfa açar kalbi kırıksa ve orada yeni bir aşk ister. herkes ayaklatının üzerinde muhtaç olmadan yaşamak ister. eğer bir kız lise üniverste çağlarındaysa hayatı tam başlamafıysa hep bu bu sözlerle karşılaşır bir de kalbini kıran bir erkek de vardır hayatında. ama benim gibi evl işiolan okullatını bitirmiş evini arabasını almış birinin hayatını tutturması çok zordur. Ama yakın zamanda hem süheylaya hem de yasemine gittim ikisinde de ortak can alıcı noktalar vardı zamanları bile aynıydı bakalım doğru çıkacak mı? rukiye ve eylül ben de hiç tutmamıştı. Nisan iyi ama çok pahalı bir de harbi anı biliyor gelecek ise iyi yorumlanmalı karışık

duymak istediğin yok ben de ,o adama bel bağlama artık onun gönlü sende deil,dedi,,o güne kadarki acabalrın cevabı geldi bana,sadece benim bildiklerim hepsini döktü kadın,,şuvar,şuana kadar şunları şunları yapmışsın yapma sadece bekle o sana nedenlerini sunup çıkacak hayatından,şu harfleri adında taşıan biri var,araı şu model şurenk şu işle meşgul o etrafında,şu yol kesimi farklı bir yerde tesadüfünüz o yola dikkat et farkında ol dedi..falın ötesi yok bende,gidecek olanda aklım,masada kadının fldan sonraki o terapigibi anlarından bile sadece gidene kitlnemişim,,evet o gittii,ben nermin hanımın dediği yerlerde bana hediye gelen eşyalar arasında yazılı duaları buldum dediği gibi suya attım,sadece dua et,seninle hak arasında vekile yer yok dedi bana sirkeye koy o duları suya bırak,,aynen dediği yerlerde bulum dediklerini yaptım,,ve şuan tarif ettiği insanla evliyim ben,eşim onu ogüne kadar nasıl farketmediğime şaşırıyor,,farkındalık diorum gülerek,,ondan yoksundum:))ben o masada hayatıma ve hayata dair çok şey dinledim,orası bana bir vesileydi belki de frekansım tuttu ya da,ya da herkes herkesten nasibini kadar alır deikleri böyle birşey..yeni işimdeyim,,onun bana öğrettiği melek dualarıyla başlıorum güne,müthiş pozitifim,sanırım en iyi anahtarı da bu oldu...bukadar..bu yüzden içiniz rahat olsun benim gerçekten kimsenin reklamını yapmakla işim yok,kimseyi buanlamda madur etmeklede,zira birtafartan mutluyuzum birtafatan sorumlu olduğum birdolu eski sıkıntılarım var gidermeye çalıştığım..orası bir işletme,bahsi geçen isimlerde önce ve sonrasıyla ya ordalar ya da değiller birgün,,öenmli olan,vesilenizi bulabilmek,,benim arayışım buydu,,ben onu buldum,,yapmaya çalıştığımda salt buydu,bunu arayanlara benim vesilemle bir vesile kılmaktı sadece..hepsi bu..sevgiyle kalın..

siz kime baktırdınız ? Süheyla hanım mı Nermin hanım mı ?

arkadaşlar geçen yıl emirgan cafede çalışan melek ve berrin die 2 falcı vardı şu anda nerde çalıştığını bilen var mı

hanı şu sıhhıyede burger kıng yanında

Arkadaşım 15 liralık baktırmıştı , beğenmişti kısa ama öz demişti.Ona kahve + tarot bakmış , kahveye az bakıp tarot açmış. ben 25 liralık kahve+ tarot baktırdım, çoğunlukla tarottan gitti, beğendim çıkar inşallah :) 50 liralık da bakıyomuş sanırım o da kahve + tarot, su bakıyor mu bilmiyorum sormak gerek. Leyla zaten hızlı hızlı konuşuyor, sohbet havasından çok söyleyeceklerini söyleyip bitiriyor.

ankara falcı melek berrin nede çalışıyo bilen var mı önceden emirgan cafede çalışıyordu

bence senin falını sallamışlar herkese kişiliğin kuvvetli fln diyince hemen yutar bu pısırık biri olsa bile aslında sen çok sessiz sakinbirisin ama içinde çok güçlü kararlı bir kişilik var diyince hoşuna gider insanın ve yutar çoğu kişi bir kız bir de oğlum olsun ister. herkes okuduğu yerde üniverstede yeni bir sayfa açar kalbi kırıksa ve orada yeni bir aşk ister. herkes ayaklatının üzerinde muhtaç olmadan yaşamak ister. eğer bir kız lise üniverste çağlarındaysa hayatı tam başlamafıysa hep bu bu sözlerle karşılaşır bir de kalbini kıran bir erkek de vardır hayatında. ama benim gibi evl işiolan okullatını bitirmiş evini arabasını almış birinin hayatını tutturması çok zordur. Ama yakın zamanda hem süheylaya hem de yasemine gittim ikisinde de ortak can alıcı noktalar vardı zamanları bile aynıydı bakalım doğru çıkacak mı? rukiye ve eylül ben de hiç tutmamıştı. Nisan iyi ama çok pahalı bir de harbi anı biliyor gelecek ise iyi yorumlanmalı karışık

O hayalkırıklığı yaratan erkek zaten herkeste var o yüzden orayı ben de ciddye almadım :)) , dedim ya bu adam beni hiç umursamıyor. Lakin Leylanın söyledikleriyle Süheylanın söyledikleri paraleldi , Süheyla el falı bakarken bana da çok iddialı bir ayrıntı verdi çıkarsa pes dicem.
Rukiye de Eylül de bana tutturdu gibime geldi , Süheylayı ben de beğendim. Yasemine gitmedim ama Ankaraya gelince gitmek istiyorum. Son zamanlarda Rukiyenin salladığını tutturamadığını söyleyen çok kişi var, Rukiye artık eskisi gibi bakmıyor bence.
Söylediklerinize ben de katılıyorum, hayattan beklentisi olan insanlara sallamak çok kolay, en kötü %50 tutturur %50 yanılırsın, zor olan sizin gibi beklentileri gerçekleşmiş insanların falını tutturmak. Bu durumda Yasemin ve Süheyla ikilisine dikkat derim. :)

taynat cafe de sibel e fal baktıran var mı?

bu zamana kadar onlarca fal baktırdım ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim. arkadaslarla toplanıp öylesine bırbırımıze attıklarımız bile daha destekliydi...

gittim çok sıra yoktu zaten hemen aldı beni ilk olarak cok sıkıntılı bi dönemden gecmıssın dedi--falcıya sıkıntısı olmayan gıtmez zaten genelde :)
sonra bi telefon alacaksın dedi işle ilgili bu gercekten beklediğim bişey umarım bunu tutturmustur :)
annenın hastaneyle bi işi olacak dedi ama annem vefat edeli 14 sene oldu
kısmetın var,yolun var,haberın var dedi
bu kadar ucu acık bır fal olabılırmı hiç begenmedım memnun kalmadım dedim :) içimde tutsam çatlardım cunku... hemen sahıbını cagırdı hanfendı memnun kalmamıs dedi..sahıbı oldukça negatıf bır bayan... evet hiç memnun kalmadım dedım onada aynı sekılde... saygısızlık yapıyorsunuz dıyo bana... neden saygısızlık olsun memnunıyetı aktarınca guzel de şikayet olunca mı kotu dedım... bana diyorkı hanfendı acın bakın benım kafemın adı kadınlar kulubunde gecıyor herkes övüyor... sen merak etme ben kk nın kaç yıllık uyesıyım senden ıyı bılıyorum dedım parayı masaya bıraktım cıktım...
hem sınırlerım bozuldu hem param bosa gıttı... kadının falcılıkla yakından uzaktan alakası yoktu....

taynat cafe de sibel e fal baktıran var mı?

bu zamana kadar onlarca fal baktırdım ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim. arkadaslarla toplanıp öylesine bırbırımıze attıklarımız bile daha destekliydi...

gittim çok sıra yoktu zaten hemen aldı beni ilk olarak cok sıkıntılı bi dönemden gecmıssın dedi--falcıya sıkıntısı olmayan gıtmez zaten genelde :)
sonra bi telefon alacaksın dedi işle ilgili bu gercekten beklediğim bişey umarım bunu tutturmustur :)
annenın hastaneyle bi işi olacak dedi ama annem vefat edeli 14 sene oldu
kısmetın var,yolun var,haberın var dedi
bu kadar ucu acık bır fal olabılırmı hiç begenmedım memnun kalmadım dedim :) içimde tutsam çatlardım cunku... hemen sahıbını cagırdı hanfendı memnun kalmamıs dedi..sahıbı oldukça negatıf bır bayan... evet hiç memnun kalmadım dedım onada aynı sekılde... saygısızlık yapıyorsunuz dıyo bana... neden saygısızlık olsun memnunıyetı aktarınca guzel de şikayet olunca mı kotu dedım... bana diyorkı hanfendı acın bakın benım kafemın adı kadınlar kulubunde gecıyor herkes övüyor... sen merak etme ben kk nın kaç yıllık uyesıyım senden ıyı bılıyorum dedım parayı masaya bıraktım cıktım...
hem sınırlerım bozuldu hem param bosa gıttı... kadının falcılıkla yakından uzaktan alakası yoktu....

burayı da takıp edıyormuslar ya umarım bu yorumumu da okurlar :ssz::ssz::ssz:

Kızlar Yüksel Caddesindeki Limon'un üzerindeki fal kafedeki Aydın'a baktıranınız var mı? Bugün öylesine girip baktırdım. Fena değil güzeldi. Tutturduğu şeyler oldu :40:

İş hayatım süper gdiyor ama aşk hayatımdan fena dertliyim. Aşk hayatımda mutlu olsam falcıya gitmeyi zaten bırakıcam, herkes aşık olup evleniceksin diyince bir beklenti oluştu bende. Çıkmazsa daha da mutsuz olucam galiba, şimdilik aşkın gelmesini umut edip bekliyorum, gelmezse de üzülmemeye karar verdim zaten.

Back
X