• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kızlaar ben dün Güneşin oraya gittim Dilek'e baktıracaktım o yokmuş Adana'dan falcı getirttik falan dediler Arzu kadının adı ona baktırdım o kadar falcıya gittim en iyilerinden biriydi bayıldım tek kelimeyle mükemmeldi.

taynat cafe de sibel e fal baktıran var mı?

bu zamana kadar onlarca fal baktırdım ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim. arkadaslarla toplanıp öylesine bırbırımıze attıklarımız bile daha destekliydi...

gittim çok sıra yoktu zaten hemen aldı beni ilk olarak cok sıkıntılı bi dönemden gecmıssın dedi--falcıya sıkıntısı olmayan gıtmez zaten genelde :)
sonra bi telefon alacaksın dedi işle ilgili bu gercekten beklediğim bişey umarım bunu tutturmustur :)
annenın hastaneyle bi işi olacak dedi ama annem vefat edeli 14 sene oldu
kısmetın var,yolun var,haberın var dedi
bu kadar ucu acık bır fal olabılırmı hiç begenmedım memnun kalmadım dedim :) içimde tutsam çatlardım cunku... hemen sahıbını cagırdı hanfendı memnun kalmamıs dedi..sahıbı oldukça negatıf bır bayan... evet hiç memnun kalmadım dedım onada aynı sekılde... saygısızlık yapıyorsunuz dıyo bana... neden saygısızlık olsun memnunıyetı aktarınca guzel de şikayet olunca mı kotu dedım... bana diyorkı hanfendı acın bakın benım kafemın adı kadınlar kulubunde gecıyor herkes övüyor... sen merak etme ben kk nın kaç yıllık uyesıyım senden ıyı bılıyorum dedım parayı masaya bıraktım cıktım...
hem sınırlerım bozuldu hem param bosa gıttı... kadının falcılıkla yakından uzaktan alakası yoktu....

Falcıların ve kafe sahiplerinin burayı takip ettikleri aşikar.aramızda reklamcılarda zaten kendini belli ediyor. son zamanlardada reklam stillerini değiştirdiler.Eski sayfalarda cidan cafede çiğdem adında bir falcı çok övülmüştü (bana dediği hiçbişey çıkmadı) o kafeye gidenleride çiğdem diye başka falcılara yönlendiriyorlardı yani kandırıyorlardı.Yaptıkları burada ortaya çıkncada o kafenin adı burada yok oldu.Paylaşımın için teşekkürler. Umarım diğer arkadaşlarda bu paylaşımdan gereken mesajı almışlardır.

Kızlaar ben dün Güneşin oraya gittim Dilek'e baktıracaktım o yokmuş Adana'dan falcı getirttik falan dediler Arzu kadının adı ona baktırdım o kadar falcıya gittim en iyilerinden biriydi bayıldım tek kelimeyle mükemmeldi.

Arkadaşım neye göre mükemmeldi? geçmişi ve anı biçok falcı biliyor. önemli olan gelecekle ilgili dedikleri. yeni baktırdıysan gelecekte belli değildir lütfen buradaki arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim. ha bide şu var ki, burada bazı arkadaşların falcı beklentisi çok yüksek senin beklentinle bizimki tutmayabilir.

yasemine gittik arkadaşımla geçen gün ,dedikleri çıkarmı bilmiyoruz tabiki ama durumumuzla ilgili nokta tespitleri olduğu söylenemez yani çok memnun kalmadık belkide beklentimizin yüksek olmasındandır.

Geçen hafta güneş ablada bulut isminde birine kahve ve tarot baktırdım. 6 yıldır tarot bakıyormuş. Olumsuz çok fazla birşey söylemedi. Geçmiş ile ilgili söyledikleri kısmen doğruydu. Kişilik özelliklerimi ve sıkıntıları bildi. Gelecekle ilgili söylediklerinden henüz emin değilim bekleyip görücem. Tavsiyeleriniz olursa da değerlendirmeye alırım.

Son düzenleme:
yasemine gittik arkadaşımla geçen gün ,dedikleri çıkarmı bilmiyoruz tabiki ama durumumuzla ilgili nokta tespitleri olduğu söylenemez yani çok memnun kalmadık belkide beklentimizin yüksek olmasındandır.

rana yasemin hanımın tam adresını verebılır mısın nerde nasıl gıdılıyo,haftasonu ank.ya gelıcem,tarif eder misin

yasemin hanımın no sunu dahaönce forumdan biri yazmış doğru mu bilemiycem,aradım ama cvp veren yok.arkadaşlar adresi bilen varsa yazabilir mi,ya da no?

Arkadaşım neye göre mükemmeldi? geçmişi ve anı biçok falcı biliyor. önemli olan gelecekle ilgili dedikleri. yeni baktırdıysan gelecekte belli değildir lütfen buradaki arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim. ha bide şu var ki, burada bazı arkadaşların falcı beklentisi çok yüksek senin beklentinle bizimki tutmayabilir.

Sence neye göre mükemmel olabilir ben yazıyorsam bana göre mükemmeldir değil mi canım? :) Ben memnun kaldıklarımı da kalmadıklarımı da söylüyorum geçmiş şuan ve ana göre. Falcıya bir şey bekleyerek gitmek yanlış bir düşünce bence onun dediklerine bağlı kalınır yoksa ne diye gidersin bir nevi meditasyon gibi kafan dağılsın diye yani ne beklentisi olacak yani

yasemin hanımın no sunu dahaönce forumdan biri yazmış doğru mu bilemiycem,aradım ama cvp veren yok.arkadaşlar adresi bilen varsa yazabilir mi,ya da no?

Şekerim numarayı ben yazmıştım , ben arayınca da ilk arayışımda açmıştı :) Kendisine ulaşmak biraz zormuş , o yüzden sabırla arayın derim :)

Sence neye göre mükemmel olabilir ben yazıyorsam bana göre mükemmeldir değil mi canım? :) Ben memnun kaldıklarımı da kalmadıklarımı da söylüyorum geçmiş şuan ve ana göre. Falcıya bir şey bekleyerek gitmek yanlış bir düşünce bence onun dediklerine bağlı kalınır yoksa ne diye gidersin bir nevi meditasyon gibi kafan dağılsın diye yani ne beklentisi olacak yani

Senin mükemmeliyetin bradaki birçok arkadaşımıza yetmez çünkü buradaki bütün arkadaşlar gecmişini ve şu anını zaten biliyor. bunu ikinci bir agızdan duymakta evet şaşırtıcı olabilir ama çokta memnun etmez. geçmiş sayfalarda bircok arkadaşımız paylaşımlarında gelecek konusunda belirsizlikten dolayı tam yorum yapmaz.benim aklıma 2 secenek geliyor senin bu yazına karşılık birincisi falcı konusunda çok acemisin yada falcı reklamı yapıyorsun.şöyle bi mesajlarına baktımda başka hiçbir falcı yorumu yazmamışın.Haaa bide eger falcını bulduysan ne mutlu sana burada başka arayışlara girme kafan karışır.

Şekerim numarayı ben yazmıştım , ben arayınca da ilk arayışımda açmıştı :) Kendisine ulaşmak biraz zormuş , o yüzden sabırla arayın derim :)

ya sabahtan beri arıorum acmıyor.cmtsi gününe kadar ulaşmam lazım ank. o zaman gelicem.az önce de nisan hanımın nosunu aradım bi bey cıktı ben yardımcı olayım die randevu aldım fiyat konusunda anlaşmaya çalıştım ama cok fazla düşmediler ya,cok fazla benim için.buyük ihtımalle iptal ettiririm.

bende baktırdım ama attı hep tutturamadıda pek :D

Pınarın bendeki başarısı %50 diye yazmıştım 3 yıl önce baktırdığımda bir kısmını yaşadım ve uzun soluklu birkaç bişey daha var 2-3 ay içerisinde belli olacak. ozamanlar bende kesinlikle olmaz dediğim bişeydi. ama 3 yıl çok uzun bir zaman. notlarım elime gecti o yüzden bu kadar net hatırladım.eger son beklentimde çıkarsa tekrar gitmek istiyorum.

rica ederim 40 tl umarım memnun kalırsın,paylaşırsan sevinirim

umarım:)sonunda ulaşıp randevumu alabildim cmtsi gidicem.Cok fazla sıkıntım var bu aralar, o yüzden cok mrk ediyorum, zaten ilk defa fal baktırcam.Umarım güzel şeyler duyarım.yardımın için tkrr tşk ederim canım.

Back
X