• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

umarım:)sonunda ulaşıp randevumu alabildim cmtsi gidicem.Cok fazla sıkıntım var bu aralar, o yüzden cok mrk ediyorum, zaten ilk defa fal baktırcam.Umarım güzel şeyler duyarım.yardımın için tkrr tşk ederim canım.

tutturup tutturamadığını, yazar mısın ? bana düşünce okuyormuş gibi geldi.eylül ayında gerçekleşecek dediği birşey de gerçekleşmiş değil henüz.zaman gösterecek .ama kadının yanından inanılmaz ferahlamış çıkıyosun.çünkü duymak istediklerini söylüyor.mesela şunu merak ediyorum yasemine gidip de kafandaki adamla evlenmeyeceksin lafını duyan biri oldu mu? yoksa hep bekle onunla olacak muhabbetimi? cvp yazarsanız çok mutlu olucam

tutturup tutturamadığını, yazar mısın ? bana düşünce okuyormuş gibi geldi.eylül ayında gerçekleşecek dediği birşey de gerçekleşmiş değil henüz.zaman gösterecek .ama kadının yanından inanılmaz ferahlamış çıkıyosun.çünkü duymak istediklerini söylüyor.mesela şunu merak ediyorum yasemine gidip de kafandaki adamla evlenmeyeceksin lafını duyan biri oldu mu? yoksa hep bekle onunla olacak muhabbetimi? cvp yazarsanız çok mutlu olucam

Bana da maalesef çoğu zaman aklımdakini söylüyorlarmış gibi geliyor. Hatta diyelim ki ben birini düşünüyorum. O insan benim aklımdan çıkana kadar olacak diyorlar genelde.
Ama önceki tecrübelerimden örnek vermek gerekirse (fal şeklinden daha doğrusu fal baktırmaya gelen insanlara davranışından hiç hazzetmemekle ve bir daha asla gitmeyi düşünmemekle birlikte) Bahçeli'deki Gül'ün ve Eylül'ün böyle böyle gelişmeler olur ama sonu yok dediği, Nisan'ın da (her ne kadar ben o zamanlar olmasını istediğimden pozitif zannettiğim ama aslında olmayan) negatif yorumları olmuştu.
Sonuç olarak belki de istediğimiz şey aklımızdan tamamen çıkana kadar kendimizi çok kaptırmamak kaydıyla o an kendimizi iyi hissememiz için ve olma olasılığı çok düşük olaylar için biraz bile olsa çaba sarfetmemiz için duymamız gereken budur.

Selam canlar! :) Ben de eskiden falcılara gidip dururdum. Hatta iki gün üst üste gittiğim bile oldu. Dayanamazdım kötü hissederdim baktırmadığımda... Gittiğimde de çok etkilenirdim. Ama kendimi sıktım tuttum yaklaşık 1.5 aydır falcılara ara verdim. O sırada kendime odaklandım falan neyse.. Geçen gün tutamadım kendimi yine gittim falcıya, ama eskisi kadar etkilenmedim. Yani diyeceğim, eğer benim gibiyseniz ara verin, bu ara sizi çok rahatlatacak emin olun:) Falcı önermiycem, çünkü aşşağı yukarı kızılaydakilerin hepsine gittim hepsi aynı... boşuna kafamızı bulandırıyorlar, hiç gerek yok.. Arada eğlencesine gidebilirsiniz, kader hnm ve yeter hnm vardı kızılayda onlar benim aklımda kalan iki falcı :) ,

fala inanmayın falsız kalmayın :)

Güneş k-Konur1de Meşrutiyet tarafından girdiğinde sağda kalıyor turuncu bir bina :)

Gitmeyin derim yazık paranıza çok güzel sallıyorlar güneş 29 alfabeden 12 tanesini yazar ahanda ismini buldum der elbette 12 harfte illaki 2 yada 3 tanesi tutar sevgilinizin isimlerinden birinin, pınarda çok inandırıcı kendinden çok emin hikaye yazar bekleki çıksın söledikleri valla 3 sene oldu tık yok onun üzerine 3 sevgili yolladım.:34: bende 1 aydır ara verdim falcılara kendime geldim ama nezamana kadar dayanırım bilemiyorum fala inanmayın falsız kalmayın paranızı çaptırmamak dileğiyle hadi kolay gelsin hepinize......:34::34:

Valla bana da öyle geliyor. Mesela kahve falında benim çok hoşlandığım ama bana hiçbir ilgi duymayan adamla birbirimize sarılan figürlerimiz çıktı hep, bunlar gerçekler değil benim olmasını istediğim şeylerdi. Bana öyle geliyo ki kahve falında isteklerimiz tabağa çıkıyor, falcılar da o iş olur diye yorumluyorlar. Bana gayet realistic konuşanlar Yıldız, Rukiye ve Nur olmuştu. Bu işin olmicağını söylediler ama ben bunlar bilemiyor diyip içten içe umutlanmaya devam etmiştim. Tarot baktırmak kahveden daha iyi diye düşünüyorum.

whattodonow sana platoniklerle ilgili topicte falcının hoşlandığın insanla ilgili neler dediğini sormuştum, cvp vermemişsin.
Söyler misin rica etsem? Hani sonu kötü bitmiş ya.. Falcılar ne diyordu o dönemde sana?

whattodonow sana platoniklerle ilgili topicte falcının hoşlandığın insanla ilgili neler dediğini sormuştum, cvp vermemişsin.
Söyler misin rica etsem? Hani sonu kötü bitmiş ya.. Falcılar ne diyordu o dönemde sana?

aaa olur mu şekerim , aynı konu altındaki son sayfada açıklamlarımı bulabilirsin :) Yine tekrar edicem, reklam yapıyor demyeyin , Allah Yıldız dan razı olsun. ÇDobra dobra sana karşı bir şey hissetmiyor dedi.

Son düzenleme:
aaa olur mu şekerim , aynı konu altındaki son sayfada açıklamlarımı bulabilirsin :) Yine tekrar edicem, reklam yapıyor demyeyin , Allah Yıldız dan razı olsun. ÇDobra dobra sana karşı bir şey hissetmiyor dedi.

Tamam canım yau, şimdi gördüm. :/
Ama demişler yani. Hem de burada en baba falcılar diye nitelediğimiz insanlar olmayacak demiş.
Ama biz falcı dinlemiyoruz ki, yapacağımız yapıyoruz yine de.
Sonuçta yüzde yüz güvenmiyoruz. :))
Olsun sen sonuna dek denemişsin. Bu da bir tecrübedir.
Leyla olmayacak demiş en başta. O olmaz diyorsa olmaz zaten.
Nur da aynı şekilde. Yıldız için bi şey diyemeyeceğim.
Angelodaki Bahar bilemiyor zaten. Salla onu. Ki bilememiş de..

Tamam canım yau, şimdi gördüm. :/
Ama demişler yani. Hem de burada en baba falcılar diye nitelediğimiz insanlar olmayacak demiş.
Ama biz falcı dinlemiyoruz ki, yapacağımız yapıyoruz yine de.
Sonuçta yüzde yüz güvenmiyoruz. :))
Olsun sen sonuna dek denemişsin. Bu da bir tecrübedir.
Leyla olmayacak demiş en başta. O olmaz diyorsa olmaz zaten.
Nur da aynı şekilde. Yıldız için bi şey diyemeyeceğim.
Angelodaki Bahar bilemiyor zaten. Salla onu. Ki bilememiş de..

Leyla en başta bu iş olmaz dedi. Lakin ben en son gittiğide daha önce de söylediğim seni hayal kırıklığına uğratan bir erkek var pişman gelecek klasiğini yaptı :) Bence Rukiye çizgiyi iyice bozmuş. Ben çok önce gittiğimde bana bu iş olmaz sen başka biriyle evleniceksin dedi . Bu temmuzda son kez gittiğimde diğer şeyleri teker teker bildi ama bu adam sana çıkma teklif edicek dedi ne alaka :) burayı salladı bence , ama onun dışında dedikleri yine tuttu. Rukiye full konstrasyon bakınca tutturuyor.

bu aralar bi fal baktırasım var. çevremden asmaaltı cafede yener diye birisi varmış hep duyuyorum.acaba daha önce deneyeniniz oldumu:?

Leyla en başta bu iş olmaz dedi. Lakin ben en son gittiğide daha önce de söylediğim seni hayal kırıklığına uğratan bir erkek var pişman gelecek klasiğini yaptı :) Bence Rukiye çizgiyi iyice bozmuş. Ben çok önce gittiğimde bana bu iş olmaz sen başka biriyle evleniceksin dedi . Bu temmuzda son kez gittiğimde diğer şeyleri teker teker bildi ama bu adam sana çıkma teklif edicek dedi ne alaka :) burayı salladı bence , ama onun dışında dedikleri yine tuttu. Rukiye full konstrasyon bakınca tutturuyor.

Aslında hala doğru söylüyor olma olasılıkları var. Belki de geri gelecek ama bu sefer de sen istemeyeceksin. Benim öyle olmuştu :)

bu aralar bi fal baktırasım var. çevremden asmaaltı cafede yener diye birisi varmış hep duyuyorum.acaba daha önce deneyeniniz oldumu:?

aa o yener'i ben de duydum bu hafta eğer aynı kişiyse. kızılay'da yener diye biri varmış, 50ye mi ne bakıyormuş yanılmıyorsam - iyi diyorlardı. giden bilen var mıdır ki acaba forumdan?

aa o yener'i ben de duydum bu hafta eğer aynı kişiyse. kızılay'da yener diye biri varmış, 50ye mi ne bakıyormuş yanılmıyorsam - iyi diyorlardı. giden bilen var mıdır ki acaba forumdan?

Aaaa verzonun bilmediği ,gitmediği biri varmışş gözlerime inanamıyorummmm:27:

20 tlye bakıomuş kahve fincanının açmadan bakıomuş öle söylüyolar.amam henüz gitmeye fırsat bulamadım

Aslında hala doğru söylüyor olma olasılıkları var. Belki de geri gelecek ama bu sefer de sen istemeyeceksin. Benim öyle olmuştu :)

Ahhhh nerde o günlerr... :) yok bu adam gelmez o yüzden boşuna hiç umutlanmıyorum. Ama gelirse de deliler gibi köpek çeker yollarım :)

Tamam. Teşekkürler. Belki bir kez daha deneyebilirim. Ama bu sefer bana da 'ikizlerin olacak' derse bu son olur:)

İkizlerin olacak ve seni hayal kırıklığına uğratan bir adam var o geri gelecek ikilisini boşverip gerisini dinle bence. :))

Back
X