Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destina, mercan sayhan hakkında ne düşünüyorsun ? Ben de bir ara telefonla baktırmayı düşündüm ama bilemedim, görüşlerini paylaşır mısın?
Hahahah :)))) Biz de gittik ona... Bir kere bu kadar sevimsiz olup da sevimli gorunmeye calısan bir kadın olamaz... İşim konusunda inanılmaz saçmaladı, ıkındı durdu... Sevgilin var diyor yok diyorum var diyor... Saçma, sapan alakasız ne varsa döşedi... Neyse ki ben 5 tl verdım :) Ayrıca o 1 lira koyma adeti de çok ahlaksızca. 6 lira desinler o zaman fala. Ya da 1 tl koyalım, bizde de adettir parayı geri alıyoruz diyelim :))))))))))) Neyse kimse gitmesin bence ahsene. Basit... Falcı değil o, evde eğlencesine bile baktırılmaz.
Bu arada chadır Nuran... Herkes ne övüyordu onu... brehhh brehh ve pehhh demek isterim. Sadece ben değil, arkadasım da diyor bunu. Geleceğe dair sacma sapan tarihler ve garip zamanlar. Gecmıse dair tek bir bildiği sey yok. Onu da tavsiye etmem...
Hepsini karaladık ama olsun :)))))) Paraları ziyan etmeyelim. Biz ettik siz etmeyin :)
Bi de aklıma gelmişken çema, hüseyin... Ona da gittikAslında bildiği seyler de var ama cok karman corman... Hayata dair garip öğütleri var cok konusuyor sacmalıyor falan. Ama oyle nokta atısları yok. Ha 10 lira insana cok koymuyor o ayrı
![]()
hımmmmm ahsene bende gıttım ama ben memnun kaldım sankı hatta sankı degıl ben memnun kaldım bende baya nokta atışları oldu verdıgı zamanlardan bırının olmasına 4 5 gun var olursa burdan yazıcaktım ama şımdı şüpheye dustum yahu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar 3.göz cafeye arif diye biri gelmiş.acaba daha önceki sayfalarda bahsedilen arifmi?orda hülya hanım vardı ama şuan ayrılmış çok iyiydi bence şimdi nerde kimbilir
3.gözdeki arif ,şilandaki arif mi diye soruyorsanız o değil ve arkadaşım bakıttı memnun kalmadı.hülyayı bilmiyorum.orda birde derya diye biri var
ankarada gecenlerde arkabahçee kafedeki narin'e,evim kafededki menekşeye ve tesadüfende güneş kafedeki arzu ya gittim adanadan özel getirmişler sırf bu iş için.Karanfilin orda metro çıkışına yakın bir kafede yazıyordu fal 7,5tl die pankartta adaı bisera bistro kafemiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. bakalım bekleyelimde görelim ne olacak yada olmayacak :) Haşa tabiki allah değiller yüzde 100 bilemezler geleceği de sadece duymak istediklerimizi duymak için gidiyoruz o kadar.fal yorumdur baktırırısın muhabbet edersin eğlenirsin.. hayat fala bağlanacak kadar ucuz değil..
teşekkürler.derya hanım nasılmış acaba?ordaki hülya hanım gerçekten süperdi şehir isim nedeiyse hepsini ututurdu.ama gitmiş söylemıyolar nereye gittiğini.40 lı yaşlarda sarışın bir bayandı
canım o dediklerine bende gittim:)ama hiçbiri bişiden anlamıo bence.sen hangilerini beğendin
10 ekimde sevgilinden haber alıcaksın.16 kasımda işle ilgili bi gelişme olucak eskişehire gideceksin.aralıgın 10 gibi söz yada nişan olucak 2013ün 8.ayında evleniceksinmi dedi![]()
Leyla : Dediği şey olmadı.
En son Figen'e gittim yine, çok bozmuş. Hiç detay vermeden baktı. Aşırı kalabalıktı zaten ortam, sırada da bi sürü insan vardı.
O yüzden kafası karışıktı belki de.
Hiç beğenmedim. Ve onun da dediği çıkmamış oldu bu arada.
Ayrıcaaa kötü bir olay yaşadım hiçbir falcı önceden dememişti bunu.
Cidden çok boş bir iş. Kimse tutturamadı bana, hiçbir şeyi hem de; son zamanlarda gittiklerimi hesaba katarsam.
Bir şey olacağı varsa oluyor. Onlar söylediği için değil. Yoksa her dedikleri olurdu.
Ya da önemli olayları da görürlerdi önceden. Bende hiçbiri göremedi.
Leylaya püh diyorumBana güzel baktı gibime geldi, bana evleniceksin demişti bilemediyse üzülücem şimdi
Zaten evde kalma yolunda ilerliyorum iyice sinir oldum şimdi.
Öffff çok güldüm yaaa :)))))))))) Ne alemsin canım ya :))))) Evde kalma yolunda mı ilerliyosun yoksa ruh sağlığın yerinde olarak hayatına devam mı edıyosun bılınmez :) Adamlar cok fenaaaa...
Kızlar ne dicem ben size... Benim gibi fal bakan varsa birkaç kişi, toplanalım şöyle ayda 1-2 , herkes de 10 tl koysun ortaya bi pasta alıp yiyelim :) Birbirimize de fal bakmış oluruz sohbet muhabbet. Hem çıktı çıkmadı diye sinir de olmayız hem paramız boşa gitti diye de üzülmeyiz. Vallahi bakın. Ben bunun organizasyonunu yaparım :)
Ben varım diyen bana özel mesajla mailini atsın, bir mail grubu oluşturayım ordan da bulusma ayarlarız :) Ama fal bakma şartı var, havadan gelip baktırıp kaçmak yok :)))) Ne diyosunuz????
Ben yurtdışında yaşıyorum, ankaraya geldiğimde gelirim. Hem de balık burcuyum, sezgilerim yüksek haberiniz ola :)