• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Leylaya püh diyorum :( Bana güzel baktı gibime geldi, bana evleniceksin demişti bilemediyse üzülücem şimdi :( Zaten evde kalma yolunda ilerliyorum iyice sinir oldum şimdi.

Gerçekten alemsin ya. :D
Hiçbir falcı bekar bir kadına sen evde kalıcaksın demez ki zaten.
100 tane falcıya git 100ü de bekar olana evleneceksin, evli olana çocuğun olacak, sevgilisi olmayan gençlere aşk kapında, sevgilisinden ayrılmış kalbi kırıklara ise sevgilin geri gelecek, hala seni seviyor diyecek. :27:
Zaten evlenecek miyim diye falcıya gitmeye gerek yok sanırım. :)
Herkesin bir dengi, bir partneri var şu hayatta. Bu kesin bir şey sonuçta.

Gerçekten alemsin ya. :D
Hiçbir falcı bekar bir kadına sen evde kalıcaksın demez ki zaten.
100 tane falcıya git 100ü de bekar olana evleneceksin, evli olana çocuğun olacak, sevgilisi olmayan gençlere aşk kapında, sevgilisinden ayrılmış kalbi kırıklara ise sevgilin geri gelecek, hala seni seviyor diyecek. :27:
Zaten evlenecek miyim diye falcıya gitmeye gerek yok sanırım. :)
Herkesin bir dengi, bir partneri var şu hayatta. Bu kesin bir şey sonuçta.

Valla Yıldız geriye kalan şeyleri çok süper tutturmuştu , o da bana yabancı bitiyle evleniceksin demişti. Diğer şeyleri tutturmasına güvenerek bu da tutar demiştim :) Senin söylediklerin doğrultusunda şöyle de düşünebiliriz : Yurtdışına gidiceğimi tutturan Yıldız, orda bir hans bulur evlenir herhalde o kadar da mal değil diye düşündü ve böyle salladı :) Yaşadığım hezimetlerden sonra belki de beni teselli etmek için söyledi.

Valla Yıldız geriye kalan şeyleri çok süper tutturmuştu , o da bana yabancı bitiyle evleniceksin demişti. Diğer şeyleri tutturmasına güvenerek bu da tutar demiştim :) Senin söylediklerin doğrultusunda şöyle de düşünebiliriz : Yurtdışına gidiceğimi tutturan Yıldız, orda bir hans bulur evlenir herhalde o kadar da mal değil diye düşündü ve böyle salladı :) Yaşadığım hezimetlerden sonra belki de beni teselli etmek için söyledi.

Falcıların şimdiyi ve geçmişi bilmesi geleceği de bilebileceği anlamına gelmiyor ama kesinlikle olmaz da diyemeyiz ki. Belki de cidden yabancı biriyle evleneceksindir. Yıldız'ın bana dediği tek bi şey bile olmadı geleceğe dair. Ama seninle elektirik tutmuş, olabilir, neden olmasın ki zaten. Yaşayıp göreceksin. :31:

meraba arkadaşlar;
bende fala fazla meraklıyım sizler gibi şöyle bir göz attımda dediklerinizin birkaçına gittim sanırım
süheyla hanım güzel bakar, bahçelide dediklerini geniş düşünceksiniz ama hiç olmaz dediğiniz beklemediğiniz bir anda çıkıveriyor dedikleri zamanda genelde şaşırmıyo ama benim bi olayın zamanını tutturamadı

güneş abla fal merkezi mi ne var konur 2 de bir kere gittim bakma şekli ilginç geldi gel görki sadece dersler hakkında birşeyi bildi geçmişle alakalı birkaç şey söyledi , aynı zamanda orda çalışan bir kadın daha vardı katina falı bakıyorum arkadaşımın evleniceği tarihi bildim dien küt kızıl saçlı yanlışlıkla bir kere denedim ve hiç memnun kalmadım dedikleri hep boş laf ağız kalabalığı yapıyor

bir de betül var engürü pasajında bakıyodu önceden, şimdi psikolojik danışmanlık açmış oraya da gittim sadece tarot bakıyo ama çok pahalı kadın kendini psikolog zannediyo, ama değil bence o kadar diplomam falan var diyo dat dat dat nese dedikleri çıkıyo ama hepsi 4 4lük çıkıyo diyemem

onun dışında msj hakkkım olmadığı için msj atamıyorum sizlerden
pınarın, yasemini, eylül ün adreslerini ve telefonlarını istiycektim 114 üncü sayfaya kadar okıyabildim forumu anca ama onlar da 2 sene önceki tarih de değişmiş olabilir

meraba arkadaşlar;
bende fala fazla meraklıyım sizler gibi şöyle bir göz attımda dediklerinizin birkaçına gittim sanırım
süheyla hanım güzel bakar, bahçelide dediklerini geniş düşünceksiniz ama hiç olmaz dediğiniz beklemediğiniz bir anda çıkıveriyor dedikleri zamanda genelde şaşırmıyo ama benim bi olayın zamanını tutturamadı

güneş abla fal merkezi mi ne var konur 2 de bir kere gittim bakma şekli ilginç geldi gel görki sadece dersler hakkında birşeyi bildi geçmişle alakalı birkaç şey söyledi , aynı zamanda orda çalışan bir kadın daha vardı katina falı bakıyorum arkadaşımın evleniceği tarihi bildim dien küt kızıl saçlı yanlışlıkla bir kere denedim ve hiç memnun kalmadım dedikleri hep boş laf ağız kalabalığı yapıyor

bir de betül var engürü pasajında bakıyodu önceden, şimdi psikolojik danışmanlık açmış oraya da gittim sadece tarot bakıyo ama çok pahalı kadın kendini psikolog zannediyo, ama değil bence o kadar diplomam falan var diyo dat dat dat nese dedikleri çıkıyo ama hepsi 4 4lük çıkıyo diyemem

onun dışında msj hakkkım olmadığı için msj atamıyorum sizlerden
pınarın, yasemini, eylül ün adreslerini ve telefonlarını istiycektim 114 üncü sayfaya kadar okıyabildim forumu anca ama onlar da 2 sene önceki tarih de değişmiş olabilir

bahsettiğiniz betül nerde şuan yerini tarif edebilirmisiniz

atatürk bulvarı 115/36 ismet erten apartmanı 9. kat 36 numara eski engürü iş hanının olduğu yerin üst kısmındaki apartmanlardan biri eski yerine yakın

mobilyalarıda çok güzel olmuş

önceki msjlarınızı okuyorum da pınar hanım la ilgili baya güzel şeylergördüm

pınar hanımın numarasını alabilirmiyim acaba biriniz bana msj atsa benim hakkım yok da yeni üyeyim

evet haklısın 2.kez gittin mi başka şeyler söylüyorlar pınar konusuna gelincede telefonuna ulaştım ama diyorsunuz ki pınardan memnun olanda buraya yazardı diye haklı olabilirsiniz zaten tereddütte kaldım ama büyük ihtimal gitmicem. benim sincanda tanıdığım yaşlı bir bayan var o fal bakmıyor ama olup olmayacağını söylüyor 20 tl bakıyor ve bugüne kadar da yanılmadı gitmek istemiyorum ona korkumdan istediğimin tersini sölücek diye :66: artık olayları akışına bıraktım bu daha zevkli oluyor uzun zamandır baktırmıyorum fal bakalım nereye kadar dayanıcam:52:

sincandakinin adını ve telefon numarasını verebilirmsiniz ?

selam arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum ama yzmıyordum bir şey, pınar hanımı soran arkadaslar olmuş, ben pınar hanıma fal baktırmış birisi olarak sadece gidin deneyin derim. pek bir şey yazamıcam malum reklam yapılıyor imajı çizmek istemiyorum ama gerçekten çok farklı, sırayla yaşıyosunuz dediklerini. sadece zaman kavramını göreceli veriyor, gün hafta ay gibi, ama emin olun dedigi zaman diliminde yaşamış oluyorsunuz dediklerini...
bu kadar...

pınarın numarasını ve adresini öğrenebilirmiyim?

bahsettiğiniz betül nerde şuan yerini tarif edebilirmisiniz

Betüle yıllar önce gitmiştim garip bir kadınfal bakarken, transa falan geciyo gibi garip halleri vardı. o halleri beni etkilemişti. ama verdiğim paraya hala acıdığım falcılardan biriside o dur. eger okuyorsa burayı kulaklarını çınlattığımıda bilsin. ben betüldense, size pınarı tercih edin derim pınarın bende ilk falı çok başarılıydı.malesef 2. kez dedikleri çıkmadı.ama pınarın ilk falını deneyebilirsiniz.

Betüle yıllar önce gitmiştim garip bir kadınfal bakarken, transa falan geciyo gibi garip halleri vardı. o halleri beni etkilemişti. ama verdiğim paraya hala acıdığım falcılardan biriside o dur. eger okuyorsa burayı kulaklarını çınlattığımıda bilsin. ben betüldense, size pınarı tercih edin derim pınarın bende ilk falı çok başarılıydı.malesef 2. kez dedikleri çıkmadı.ama pınarın ilk falını deneyebilirsiniz.

pınarn teli varmı sizde?

bir de orda yasemin hanım diye birinden bahsediyorlar gittin mi sen hiç isim falan veriyormuş :) gittinis mi ona hiç arkadaşlarım
çok beğenmişler ama hep yok deniyor. öyle biri var mı diye düşünmeye başladım artıkk....

:) Yok vardı gerçekten öyle yapıyorlar ayrıldı demiyorlar. O şimdi evim kafede bana bakmıyor artık. Eskiden gül abla öyle yapardı yine niye geldin 3 günde bir fal mı olur derdi. Yasemin de en son gittiğimde sana fal bakmak istemiyorum çünki senin herşeyini biliyorum yine aynı şeyleri söyleyeceğim parana yazık olur dedi. Ben memnundum oysa ki, her dediği çıkmasa da arada nokta değil iğne atışı yapıyordu resmen. Forumda yeni bir şey de yok. Mustafaya baktırdım ofisinde yanında bi bayan vardı ben sizi hatırlıyorum dedi. Ben hatırlamadım o beni hatırladı eylülmüş. Durumum vahim gibi geliyor düşünün artık ben baktırdığım falcıları hatırlamıyorum onlar beni tanıyor. Gezmek için eskişehire gidiyoruz günübirlik orda bile bütün falcılara baktırdım. Osmanlıda ki sonra şu barlar sokağında ki dövmecilerin üstündekine. Tamam ufak tefek şeyler oldu bildikleri ama kimin ne dediği birbirine karışıyor.
Evimde neşeye baktırdım yasemin bakmayınca bence iyi baktı 7.5 lira kahve parası gibi bilemezse bile üzülmüyor insan. Leylaya da baktırdım kısaydı ama tutarlıydı.

:) Yok vardı gerçekten öyle yapıyorlar ayrıldı demiyorlar. O şimdi evim kafede bana bakmıyor artık. Eskiden gül abla öyle yapardı yine niye geldin 3 günde bir fal mı olur derdi. Yasemin de en son gittiğimde sana fal bakmak istemiyorum çünki senin herşeyini biliyorum yine aynı şeyleri söyleyeceğim parana yazık olur dedi. Ben memnundum oysa ki, her dediği çıkmasa da arada nokta değil iğne atışı yapıyordu resmen. Forumda yeni bir şey de yok. Mustafaya baktırdım ofisinde yanında bi bayan vardı ben sizi hatırlıyorum dedi. Ben hatırlamadım o beni hatırladı eylülmüş. Durumum vahim gibi geliyor düşünün artık ben baktırdığım falcıları hatırlamıyorum onlar beni tanıyor. Gezmek için eskişehire gidiyoruz günübirlik orda bile bütün falcılara baktırdım. Osmanlıda ki sonra şu barlar sokağında ki dövmecilerin üstündekine. Tamam ufak tefek şeyler oldu bildikleri ama kimin ne dediği birbirine karışıyor.
Evimde neşeye baktırdım yasemin bakmayınca bence iyi baktı 7.5 lira kahve parası gibi bilemezse bile üzülmüyor insan. Leylaya da baktırdım kısaydı ama tutarlıydı.

ahuuuuuu madem o kadar gezıyosun soyleyıver soyle bır ıkıtane yenı ve ıyı falcı bea:))))))

canım ya evim de biri vardı adını unuttum yazarım arkadaştan öğrenince ayrıldı. taynata gitti. çok iyi bakıyo kısa ve net şeyler söylüyor.
evim de başka önerebileceğin var mı?

bir de bi kadın daha vardı evim de kıvırcık saçlı şişman bi teyze.kafasında kurdela oluyo genelde...

Öffff çok güldüm yaaa :)))))))))) Ne alemsin canım ya :))))) Evde kalma yolunda mı ilerliyosun yoksa ruh sağlığın yerinde olarak hayatına devam mı edıyosun bılınmez :) Adamlar cok fenaaaa...

Kızlar ne dicem ben size... Benim gibi fal bakan varsa birkaç kişi, toplanalım şöyle ayda 1-2 , herkes de 10 tl koysun ortaya bi pasta alıp yiyelim :) Birbirimize de fal bakmış oluruz sohbet muhabbet. Hem çıktı çıkmadı diye sinir de olmayız hem paramız boşa gitti diye de üzülmeyiz. Vallahi bakın. Ben bunun organizasyonunu yaparım :)
Ben varım diyen bana özel mesajla mailini atsın, bir mail grubu oluşturayım ordan da bulusma ayarlarız :) Ama fal bakma şartı var, havadan gelip baktırıp kaçmak yok :)))) Ne diyosunuz????
Ben de daha önce böyle bi öneride bulunmuştum hiç kısmet olmadı. Bi cumartesi öğleden sonra yaparız merkezi bi kafede. Ben de balık burcuyum. Aslında en iyisi ortaya para toplayıp sağlam bi psikolog bulmak da hepimiz için neyse, bizler iflah olmayız bu fal meselesinde.
Ya bi de bahçelide bi kafede ben sinir olmuştum aptal yerine koyduğu için çünki annemle arkadaşına farklı fiyat (10) benden daha sonra gittiğimde farklı bi fiyat (20)almışlardı kredi kartı olduğu için sonradan farketmiştim düzeltmelerini istedim annemlerle gittim bi promosyondu bi el değiştirdi dediler kandırmaya çalıştılar. Aslında kadın iyi bakmıştı da işte sinek küçük mide bulandırır. Ama bu sıralar bi sorucam kadın duruyormu ama inat ettim 20 vermem.

Son düzenleme:
canım ya evim de biri vardı adını unuttum yazarım arkadaştan öğrenince ayrıldı. taynata gitti. çok iyi bakıyo kısa ve net şeyler söylüyor.
evim de başka önerebileceğin var mı?

bir de bi kadın daha vardı evim de kıvırcık saçlı şişman bi teyze.kafasında kurdela oluyo genelde...

A evet hatırladım bende beğenmiştim ama son zamanlarda orda görmedim çok hızlı konuşuyordu yüze bile bakmadan iyiydi adı zeynep miydi yanlış hatırlıyor da olabilirim adını. Figen abla da bozdu. Taze kan lazım bize. Ben gelişigüzel gidicem kızılayda ilan dağıtan 5'liklere. İyi bir şey düşer belki. Ben zaten her gün kahve içiyorum dışarda içersem zaten 5 lira o yüzden kayıp olmaz yani. var
Ben 4:4 lük falcıyı bulsam burda ne işim olur. Zaten öyle bir şey olamayacağını artık kabul ettim. Bundan sonra önemli olan çok para kaptırmadan fazla da beklentiye girmeden samimi bi şekilde fal bakan birini bulmak. Artık fal başına 2,5 lira kazanan falcılar ezberlediği şeyleri söylüyor asla bi komşunun bi arkadaşın baktığı gibi içten kendini vererek bakmıyor. O yüzden bizim yeni yeni yozlaşmadan yeni falcılar bulmamız daha mantıklı gibi saf duygularla bakan biri gibi.

A evet hatırladım bende beğenmiştim ama son zamanlarda orda görmedim çok hızlı konuşuyordu yüze bile bakmadan iyiydi adı zeynep miydi yanlış hatırlıyor da olabilirim adını. Figen abla da bozdu. Taze kan lazım bize. Ben gelişigüzel gidicem kızılayda ilan dağıtan 5'liklere. İyi bir şey düşer belki. Ben zaten her gün kahve içiyorum dışarda içersem zaten 5 lira o yüzden kayıp olmaz yani. var
Ben 4:4 lük falcıyı bulsam burda ne işim olur. Zaten öyle bir şey olamayacağını artık kabul ettim. Bundan sonra önemli olan çok para kaptırmadan fazla da beklentiye girmeden samimi bi şekilde fal bakan birini bulmak. Artık fal başına 2,5 lira kazanan falcılar ezberlediği şeyleri söylüyor asla bi komşunun bi arkadaşın baktığı gibi içten kendini vererek bakmıyor. O yüzden bizim yeni yeni yozlaşmadan yeni falcılar bulmamız daha mantıklı gibi saf duygularla bakan biri gibi.

zeynep değildi sanki nurgül. gülnur gibi birşeydi.
taynatta 5 lira canım.bi adama baktırdım ama adam bi garipti bi homoş bir şeydi.:D

evim cafe de baktırdım. gülnur mu ne işte ona sonra ayrıldı dediler. kadın tesadüfen taynat cafe de çıktı. ordan da ayrıldı dediler evlendi diye o kadın iyiydi ya. zayıfça kedi gözlü gibi esmer bi kadın 35li yaşlarda.
kıvırcık saçlı teyzenin adını da bilmiyrum canım

Son düzenleme:
Back
X