Sanıyorum o kadının bilgileri verzogen arkadaşımızda var. Özel mesaj atarsanız size bilgi verir.
öğrenirseniz buradan da paylaşabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanıyorum o kadının bilgileri verzogen arkadaşımızda var. Özel mesaj atarsanız size bilgi verir.
Arkadaslar tekrar merhaba,
Çıkan bir falımı sizle paylaşmak istedim. Tam 2 sene önce tunalıda aslı yıldıza baktırmıştım ve o zamanki olmasını istediğim şeylerim tam tersini söylediği için hiç begenmemiştim çünkü hep gelecege yönelik bakmıştı. Dün odamı toplarken kağıtları buldum ve dediklerinin çıktıgını farkettim. Pahalıydı biraz ve korkmuştum açıkçası kadından ama ilgilenenler olur belki
Canım Aslı hanım ne kdra bakıyor bir bilgin var mı?Bu arada tunalıda bir pasajın 2.katındaydı diye hatırlıyorum o kadınsa eğer.Hala orada mı acaba?:44:
Ben baktıralı tam 2 sene oldu ve evet tunalıda çeikler işhanı olması lazım orada 2.katta kendi cafesi vardı. Bana su ve ebced baktı öğrenciyim diye zar zor 200 e indirmiştim. Deger mi bilemedim şimdi:/
neeeyyyy 200 mü????:18::18::18::18::18::18:
İnan o dönemde gözüm dönmüştü:)) ama şimdi olsa vermem. Su olsun 100 olsun ama su+ebced pahalı :)
Ben baktıralı tam 2 sene oldu ve evet tunalıda çeikler işhanı olması lazım orada 2.katta kendi cafesi vardı. Bana su ve ebced baktı öğrenciyim diye zar zor 200 e indirmiştim. Deger mi bilemedim şimdi:/
Hayatta değmezBen de tam yanındaki cafede Necla'ya baktırmıştım bana söyledikleri için hala zmn var ama arkadaşıma ne dediyse çıktı şimdiye kadar.Tekrar ona mı gitsem kararsız kaldım.
Evet degmez bence de ama su falı direk fiyatı arttırıo ondan bi yere kadar verileblir. Ama neclayı duymadım ve orada baska cafe var mıydı hatırlamıorum. Ama aslı yıldızın yanında bir kız bakmıştı na da 50 tl baymıştım:))) necla neleri bildi?
Kendimi gördüm sanki:) ben de özel hayatta soru işareti oldugu zaman ilk yaptıgım şey:/ bence hiç iyi bişe diil hem paraya yazı hem umut baglıyoruz ona yazık ama baktırmadan da duramıyorum. Yine bu aralar kaşınıyorum biraz, iyi birini bulursan paylaş vala hatta beraber gidem:)Birlikte gittiğim kız arkadaşımın bir ilişkisi vardı,bu çocukla aranıza bi'kız girecek ama toparlanacaksınız 2012 Aralık ayına kdr devam ederse bu çocuk snn evleneceğin insan demişti.İş için de 3 iş değiştireceksin önümüzdeki yılın sonlarına kadar sonuncuda karar kılacaksın dedi ve aynen şu an 3. işinde çalışıyor çok memnun.Çocukla da aralarına hakkaten bi'kız girdi ama toparladılar.30 tl'ye bakmıştı.Sonra da kuzenim gitti onu bilememişti mesela.Aslında iyi bir falcı bulup gitmeli ama başkasını bilen seni bilemiyor.:44:
Ben de özel hayatım sekteye uğradığı zamanlarda fal krizine giriyorum.Tam da o zamanlardan birindeyim ama kime gitsem kararsızlıktan ölüyorum resmen.
Kendimi gördüm sanki:) ben de özel hayatta soru işareti oldugu zaman ilk yaptıgım şey:/ bence hiç iyi bişe diil hem paraya yazı hem umut baglıyoruz ona yazık ama baktırmadan da duramıyorum. Yine bu aralar kaşınıyorum biraz, iyi birini bulursan paylaş vala hatta beraber gidem:)
aynen aynen aynen ozel hayatım ıyıyse falcının yanından bıle gecmıyorum ama ozel hayatım kotuyse falcılarda buluyorum kendımı((kızlar bulursanız ıyı bırını yazın burdan mutlaka bende arıyorum ama henuz bulamadım
(
Kendimi gördüm sanki:) ben de özel hayatta soru işareti oldugu zaman ilk yaptıgım şey:/ bence hiç iyi bişe diil hem paraya yazı hem umut baglıyoruz ona yazık ama baktırmadan da duramıyorum. Yine bu aralar kaşınıyorum biraz, iyi birini bulursan paylaş vala hatta beraber gidem:)
Oluuuur bana uyar hatta hnfkbr bile gelebilir:) uzun zamandır arıyoruz Ankarada ama koskoca başkentte yok:)Yakın bir arkadaşım yrn bi'tane bulmuş ona gidecek iyiyse öğrenirim beraber gideriz ipek.Kim olduğunu da yazarım kızlar gitmek isteyen gitsin =)
aynen aynen aynen ozel hayatım ıyıyse falcının yanından bıle gecmıyorum ama ozel hayatım kotuyse falcılarda buluyorum kendımı((kızlar bulursanız ıyı bırını yazın burdan mutlaka bende arıyorum ama henuz bulamadım
(
maddi sıkıntılar neysede ama gerçekden aşk hayatımız sekteye ugradıgında solugu orda alıyoruz. benım önerecegım kişi kızılayda konur sokakda sude kafe. istersenız deneyin, sevgiler
Vala cnm ben Ankaradan umudu kestim İstanbul topiğine bakıyorum. Burak die birinden söz edilior, olgu var karar veremedim.
Cafenin tek falcısı mı var? Biraz daha acıklayıcı olsanız?? Söylediği şeyler çıktı mı vs
yazımı kaale aldıgınız için çok teşekkür ediyorum. evet tek falcısı adı neslihan. 2 yıldır zor zamanlarımda solugu onda alıyorum. daha öncede yazdım lakin ihtar aldım. ben o kişiyi ilim sahıbı olarak görüyorum ve çok uzaklara gıtmeye gerek yok bırde bu arkadaşı tecrube edip siz karar verın istedim. evet çıktı hatta 2 yıldır öngörülerine güvenerek hayatımı şekillendirmeme yardımcı oluyor,işinde çok titiz ve ortam çok sakin. hiç acele etmiyor.karşısına oturunca sanki siz tek kişiymişsiniz gibi ilgileniyor. bu gösterdiği özen benı mutlu ediyor açıkcası. sizi yolmak isteyen bir tavrı yok. göremedıgını hissedemedıgını açıkca söylüyor. ayagımız alışsın dıye yalanlar söylemeye başvurmuyor. bende çok gezdim çok süründüm. kimlere kandım kendıme kızıyorum. şimdi bekle dedi özel hayatımla ılgılı bir konuda. bende tevekküşşe beklıyorum. bir arkadaşım vardı birbirimize hakaretler yagdırmıstık. bu insanla tekrar eskisi gibi olucaksın der dururdu. ben de ihtimal dahi vermezdim ne tekim çok şükür sankı o hakaretlerı, bedduaları ben etmemişim gibi geri döndü bana. benım için dönüm noktası oldu açıkcası