Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 tlye kahveye bakıyordu en son 1 ay önce gittigimde. şimdi 7.5 tl olma ihtimali var. tarotta 15 tl. tarot uzun sürüyor o yuzden önceden bir tel açmakda fayda var beklememeniz icin. hatta site kurdu onlıne msden yüzyüze bakıyor
Oluuuur bana uyar hatta hnfkbr bile gelebilir:) uzun zamandır arıyoruz Ankarada ama koskoca başkentte yok:)
Kimmiş nerde bakıomuş ne kadarmış neleri bilmiş???
Kızılayda diye duydum 10 tlymiş tarot bakıyormuş cnm.Bakalım arkadaşımı bilirse bende baktırırım.Bu arada bugün Aslı Yıldız'ın ofisine gittim baya tatlı bir kadın oturduk muhabbet ettik uzun uzun.Bir çok tv kanalından aramışlar bize de gösterdi hatta,ne kdra bakıyorsunuz dedim 50-500 arası dedi bana =) Ama açık konuşmak gerekirse baktırmayı çok isterim ben Aslı hanıma ama çok tuzlu =(![]()
Biraz daha ekleme yapayım, tüm falcıların dediklerini yazdıgım kağıtları aynı yere koydugumdan:))))
Şimdi bir döem pınar furyası çıktı, kadının hakkını yemeyim gerçekten dediklerinden çıkan şeyler oldu ama asıl olmasını istedigim şey pınarın dediginin tam tersi şekilde gerçekleşti.
Bu temmuzda da pınar hasta oldugu için annesine baktırdım. Bakış tarzı pek hoş degil, tutuk tutuk, sürekli soru sorup kart açıyo ve bir sorunun cevabını 10kez kartı açtıktan sonra söyleyebildi bence 50 tlye degmez.
Süheyla hanımı yazan çok olmuş. Aynı süheyla hanım mı bilmiyorum ama bahçelide bir bayana baktırmıştım kahve ve el falı bakmıştı. El falında annemin geçirdgi ameliyatı bile bilmişti ama kahve falına bakım da dedikleri hiiiiiç olmamış:)
Figen, eylül, sevda haklarında yorum bile yapmıyorum:))
En son destina arkadasımın tavsiyesi üzerine mercan sayhana baktırdım. Farklı bir bayan, telefonda bakmasına agmen ruh halimi çok iyi bildi geçmişe dair pek bişe söylemedi gelecek hakkında konuştu çıkarsa buradan paylaşırım.
İstanbuldaki falcılar topiğnde olgu die birinden bahsediliyor, burada yasemn hanm çok bahsedildi. Kararsız kaldım hangisine baktırayım sizce yasemn hanım 6kasıma kadar ankarada degilil ama olgu telde bakor en azından..
görünen okiii hepimiz özel hayatta kafayı yemek üzereyken kendimizi falcının kollarına atıyoruzz o zaman kim ii bi falcı bulursa toplanıp gidelimm
ben bahçelide sedaya baktırmıştım en son gayet başarılıydı dediklerinden çıkanda oldu ama pek istedğim şeyleri söylemedi gitmek istemiyorum![]()
Geçen gün bir arkadaş falcıya gitti. Sevgilisinden ayrılmıştı.
Tabi ki o falcı da geri gelecek demiş. Herkes aynı lafı diyor zaten kıza.
Ama malesef ki geçen gün eski sevgilinin facebookunda, yanında yeni sevgilisiyle boy boy fotoğraflarını görüp şok oldu kızcağız.
Ağladı baya. Çok büyük hayal kırıklığı. :/
Bir başka tanıdık da, hoşlandığı kişiyle ilgili sorular sormuş, ilişki başlar mı diye, hepsi sana aşık bu çocuk ilişkiniz olacak derken çocuğun evlenmek üzere olduğunu öğrendi.
Aynen öyle, bana da hşlandığın adamla evleniceksin diyenler bile oldu ama ... nafile.
50 yi unut bikere:))) 500 den inmeye başla:) bana en ucuzu kahve, kahveye hislerimle bakarım ama su+ebced kesin şey verir demişti. 400 dedi 200 e indi:)
10 tl,5 tl iiymiş neslihanı belki denerim içtigim kahvenin parası ne de olsa
Sana ne demişti de çıktı ipekcik?İlişki ile ilgili olanları bilmiş miydi mesela