• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

oooooffffff uzuldum sımdı yhaaaaa:((((((yarın yenı bırıne gıdıyım barıııı:)) bu arada turuncu kafede bırgul dıye bı bayan calısıyomus eger o bırgul benım daha onceden gıttıgım bırgulse sıze onu tavsıye edıcem ama su ara tatıldeymıs gelmesını beklıyorummmmm:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

canı merhaba turuncu kafe dediğin yer konur damıydı yoksa sakaryadamıydı ben hep karıştıyorum?kapalı bir bayan vardı

biz evim kafede yasemin ablaya baktırdık. İsim bildi, eğitimimle ilgili birşeyler bildi. Bir de 7 gün süre verdi. Sana dönecek dedi. sonra bir isim daha verdi. O isim şimdi sevgilisyle alakalı bir durumlarda =)) kısacası ayrılıyor gibiler bunların heps 3 günde oldu. çok mutlulardı ama benim mutsuzluğum üzerine kurulu mutluluk olduğu için devam etmz. 4 günüm kaldı. Yasemin ablanın dedikleri çıkarsa tekrar gidip ellerinden öpücem çünkü çook çook imkansız durumumuz.

slm nerde bu evim kafe cnaım adres verirmisin yasemin hala çalışıyormu orda?

konurda canım kapalı bayan kım?? nasıl ıyı bakıyomu??

:1:ben sana soruyorum sen bana canım ilahi..ben daha gittiğim yerin turuncu kafemiydi onu unuttum zaten:1:kadına gelince kapalı idi uzun zmaan oldu böle boyalı moyalı süslü yüzüklü falan bir kadındı tipik medyum görünümde adını bile unuttum:50:

:1:ben sana soruyorum sen bana canım ilahi..ben daha gittiğim yerin turuncu kafemiydi onu unuttum zaten:1:kadına gelince kapalı idi uzun zmaan oldu böle boyalı moyalı süslü yüzüklü falan bir kadındı tipik medyum görünümde adını bile unuttum:50:

banada şöle esaslı bir facı lazım senin yokmu ankarada bildiğin:26:

bugun sonunda gidebildim caramel kafedeki leyla hanıma 30tl.lik fal baktırdım kahve ve tarota.hemen hemen hayatımı döktü ve ileriye yönelik olarak ikiz cocugumun olacagını söyledi.devlet dairesinden bi teklf gelecegni söyledi.cıktıgım inasanla dün kavga ettik bitti demişti leyla hanımda bunun havalandırmıssın ve sakın sakın onun peşine gitme aramasını bekle elinden kacıracagını bildigi için bu şekilde davranıyo sana dedi. ayrılık olmadıgını söyledi.ve son olarak falımda tavuz kusu cıktı dileginin kabul olucagını söyledi.

Gelelim yolda gecerken beni tesadüfen asmalı konagın elemanı aklımı celdi ismine kadar söyleyecek dedi o derece bakıyo dedi bende dayanamadım orayada girdim ve helin hanımla tanıstım.oda kagıda ismimi ve burcumu yasımı yazdı.nekadar terstende olsa erkek arkadasımın adına kadar bildi.aynısını bu bayanda söyledi devlet dairesine gireceksin bu sene kesin dedi.evlilik gözüküyo önümüzdeki yıl ve senin ikiz cocugun olucak dedi.oda üstüne gitme sevgilinin dedi ve 7persembe sonra iyi haber gelicek dedi. 13 kasım senin için önemli dedi.beyaz ve mavi renklere dikkat et ugurlu renklerin dedi. nazar var sende dedi. birde kenzulü arş suresini 41 gün günde 1 kez oku dedi.perşembe aksamı yada cuma günü ismi azam duasını 7 kere oku dedi. p ile baslayan bir günde sevgilin seni arayacak dedi.yüzük gözüküyo falında dedi ve 7tane soru sor dedi.bunada 20tl ödedim. birde su falına baksam daha ayrıntılı olur dedi ama bende bu dediklerin cıksın hemen gelicem su falına baktırcam dedim :1: bakalım dedikleri çıkıcakmı:18:

cnm slm ben o helin denen kadına gittim eskiden yeri farklıydı ama sanıırm konur 2deydi kafenin adı selmiydi .ne öle bişiy.hiç memnun kalmadım berbat ötesi hiçbişiy çıkmadı ayrica kadın yüzsüzün önde gideni sürekli hediye istyor çıkıcak bak görürsün parfüm markası veriyor git al die şunu kullanıyorum die.oha oldum yani.:53:bildiğin arsız uyuz oldum ayrıca su falı yapmam içinde beni ikna etti 60 tl falan verip salak bişekilde ayrıldığımı hatırlıyorum keriz gibi.yolmak için yer arıyo yediğim kazıki yetmemmiş giib hediye getir diyo arsız arsız çok gıcık olmuştum hep iyi şeyler söledi ama nafile..sallamasyon!

canım hiç mi yok baktırdığın beğendiğin ben çok tecrübeli değilim ama baktırmam lazım.eylül diyorlar hangi kafede sanıırm o iyi gibi okudumda yorumları

ben eylule baktırmadım canım bılemıyorum benım baktırdıgım bırgul vardı oda kayıp şuaralar:50::50::50::50::50:

İstemezsiniz anlıyorum ama benim beğendiğim size iyi gelmeyebilir sonuçta.
Frekans meselesi olduğunu yazıyoruz hep burada zaten.
Ya da falcıların moduna bağlı oluyor iyi bakıp bakmamaları.

Benim favorim cidan kafedeki Figen ve karamel kafedeki Leyla.
Onlara kahve falı baktırırım.

Figen'e baktırdığım 7 tane fal var diyelim 2 tanesinde bazısı çıkmıştır bazısı çıkmamıştır. 4ünde beni şaşırtacak ölçüde, yuh dedirten cinsten ne dediyse olmuştur. 1tanesi hiç tutmamıştır. Figen'in morali iyiyse güzel bakıyor. Hatta müthiş bakıyor.

Leyla'ya hep kafamda bi soru varsa onu sormak için giderim sadece. O da cevap verir ve dediği gibi olur. Ya da tesadüf mü bilemiyorum.

Bi de Eylül var. Şu anda sakarya caddesi bebe kafede çalışıyormuş. 2 kez gittim ona. İlkinde dediği her şey çıktı. 2.sinde hiçbir şey çıkmadı. Kahve+tarot baktırıyorum ona. Tarotta harika bence. İnanılmaz detay vererek anlatıyor çünkü.

Böyle ... :ssz:
cnaım selam figen ve karamel kafe nerede adresini versen?birde eylül hala aynı yerdemi?

Bu sitede kimse kimseye ahkam kesemez, tehdit edemez!
Ip tespiti yapıyor-Muş gibi yapıp uydurma isimlerle insanlara saygısızlık yapmayınız.

,
boy meselesi gırgır dı , denizcim vazgeç artık kafe kafe gezmezkten canım dilek değilim ama senin gibi daimi müşterisiyim seni de çok iyi tanıyorum bilişim suçları denen bir birim varki kişisel saldırı yapan hakeret edenler çok dikkat etsin aypi numaraları aynı olanlar belli senin üç nick le girdiğin tespit edilebir mesala :) kşisel saldırı ispat gerektirir arkadaşım kafe kafe gezmeye devam ama iftira atmayacksın ben gamze

hayal dünyan mı zengin,yoksa halüsinasyon mu görüyorsun bilemedim.deniz kim? onu hiç bilemedim..benim buraya 3 ayrı nickle girdiiğimi kanıtlarsan özür dilerim.ama kanıtlıyamazsan sana wah wahlar olsun...bir yerden aypi diye bir şey duymuşsun...ona IP (internet protokolü) derler..dikkat et kişisel saldırıyı sen yapıyorsun we tehdit ediyorsun!!neyse ki site yöneticileri hakkını sana teslim etmişler,sağolsunlar...

cnaım selam figen ve karamel kafe nerede adresini versen?birde eylül hala aynı yerdemi?

Figen sakarya caddesinde metro çıkışında, cidan kafede.
Eylül de sakarya caddesinde. Çiçekçilerin olduğu sokakta.
Bebe kafeydi sanırım adı.

Bana son gittiğim falcıların ve ekstradan baktırdığım falların teki bile çıkmadı bu arada.
O yüzden hiçbir şekilde para vermiyorum artık, onu da belirteyim. :31:
Benim kadar tecrübe sahibi olunca, herkes ne kadar yalan dolan ve ne kadar gereksiz olduğunu anlayacak bu falların.
Çok baktırmak işleri de bozuyormuş diyorlar. Negatif etkileri çokmuş.
Mantığımız ve kalbimizin sesini dinlemek varken falcılara hiç lüzum yokmuş; anladım.

Kızlar engrü pasajın da alt katta bakanlıklarda bır bayan bakıyordu sımdı gıttım kapanmıs
Nereye gıttını bılıyomudunuz
Bahsetıgım kısı dalın degıl yaklasık 50 tl bakıyordu

Kızlar engrü pasajın da alt katta bakanlıklarda bır bayan bakıyordu sımdı gıttım kapanmıs
Nereye gıttını bılıyomudunuz
Bahsetıgım kısı dalın degıl yaklasık 50 tl bakıyordu

Nereye gittiğini bimiyorum ama adı Betüldü. Renkli gözlü beyaz tenli bir bayan.ben memnun kalmamıştım.

Bugün Turuncu Kafede Cengiz'e gittim . Benim dizlerim titredi faldan sonra inanılmazdı . Bende fal bakıyorum , bunu söyleyince bi 1o dk kadar kendisi için bir şeyler söylememi istedi . Enerjimiz baya tuttu yani:)

Back
X