• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bugün Turuncu Kafede Cengiz'e gittim . Benim dizlerim titredi faldan sonra inanılmazdı . Bende fal bakıyorum , bunu söyleyince bi 1o dk kadar kendisi için bir şeyler söylememi istedi . Enerjimiz baya tuttu yani:)

ne gıbı seyler soyledı mesela bıraz daha ayrıntılı yazarmısınız??

çok doğru, genelde kahve falı ucuz oluyor, kapsamlı istersen tarotta bakalım diyip fiyat artıyor.

bencede bir fala 10 liradan fazla vermeyeceksin zaten çoğu sallıyor bileni de pek yok...
eğlencesine olmalı bence bu fal işine çok kaptırılmamalı... 50 tl ne yaa siz iyi misiniz bu kadar bağlanmayın hastalık yapar

bu arada bebe cafeye gitmiştim eylül ü gördüm çok yapmacık geldi bana konuşması falan
baktırmadım bile
hislerinin kuvvetli olmadığını düşünüyorum

bu arada bebe cafeye gitmiştim eylül ü gördüm çok yapmacık geldi bana konuşması falan
baktırmadım bile
hislerinin kuvvetli olmadığını düşünüyorum

bende bugun turuncu kafeyı aradım gene bırgul geldımı dıye sordum bes dakıka ugradı gıttı ama gelıcekmıs ızınlı dedıler:((bılmıyorum ya ben onların yalancısıyım ınş gelır:50::50::50::50:

bende bugun turuncu kafeyı aradım gene bırgul geldımı dıye sordum bes dakıka ugradı gıttı ama gelıcekmıs ızınlı dedıler:((bılmıyorum ya ben onların yalancısıyım ınş gelır:50::50::50::50:

kızz izinli dedilerse gelir herhalde
evimde de öyle demişlerdi ama sonrasında mı baktırdım öncesinde mi hatrlamıyorum yaa

kızlar selam..bende bugün karamel leylaya gittim.çok kalabalıktı falı pek beğenmedim.zaten çok kıytırık bi yer taburaye sıvıştım kaldım rahatsız..çok kısa kesti tarotla beraber 25 verdim ama değmez bu arada herkese aynı şeymi sölüyolar ne?banada ikiizn olcak dedi,devlet kapısı dedi.ki alakası yok zaten kpssden çok düşük puan aldım.sonra birde kavga edicekmişim birileriyle öle dedi evet o sen olabilir dicektim:1::1:kısacası çok klasik hep aynı şeyler sölüyorlar sanki yurtdışı,ikiz bebek yada ağzını hayretle açabileceğin şeyler sölüyolar sanki bi daha gelsin die ben.pek menun kaldım gerçi gerçekleşcelmi bilmiyorum ama kötü şeyler söledi sözde moral olcaktı bana fal moralim zouldu ayryeten param gitti paranla rezil olman böle bişiy herhalde:43::43:

kızlar selam..bende bugün karamel leylaya gittim.çok kalabalıktı falı pek beğenmedim.zaten çok kıytırık bi yer taburaye sıvıştım kaldım rahatsız..çok kısa kesti tarotla beraber 25 verdim ama değmez bu arada herkese aynı şeymi sölüyolar ne?banada ikiizn olcak dedi,devlet kapısı dedi.ki alakası yok zaten kpssden çok düşük puan aldım.sonra birde kavga edicekmişim birileriyle öle dedi evet o sen olabilir dicektim:1::1:kısacası çok klasik hep aynı şeyler sölüyorlar sanki yurtdışı,ikiz bebek yada ağzını hayretle açabileceğin şeyler sölüyolar sanki bi daha gelsin die ben.pek menun kaldım gerçi gerçekleşcelmi bilmiyorum ama kötü şeyler söledi sözde moral olcaktı bana fal moralim zouldu ayryeten param gitti paranla rezil olman böle bişiy herhalde:43::43:

canım o kadar yüksek fallara verme para
kahve parasına baktır işte eğlencesine

canım keşke forumda bıraz arastırıp gıtseydın keske o kadın herkese aynı seylerı soyluyomus neyse olan olmus artık bosver takma kafana:7::7::7::7::7::7::7:

canım keşke forumda bıraz arastırıp gıtseydın keske o kadın herkese aynı seylerı soyluyomus neyse olan olmus artık bosver takma kafana:7::7::7::7::7::7::7:

valla bende tavsiye üzerine gittim ama işte başkasına iyi gelen sana iyi gelmiyor ilaç gibi aynı:1:yan etki yapıyor herhalde:1: belki çıkar uzun vadede bilemiyorum ama ameliyat ölüm bişiler zırvaladı benim gözler böle:53::53:birde siz siz olun kalabalıkta gitmeyin fazla ilgilenmiyorlar 5 tllik faldan ne farkı varki bunun tarotta tarot diyolar para koparmak gaye..ben motive olsun die gidiyorum inanmıcaksınız ama psikologa gideyim bari bundan sonra en azından para almaz hem gerçek terapi:1::1:

Back
X