canım keşke forumda bıraz arastırıp gıtseydın keske o kadın herkese aynı seylerı soyluyomus neyse olan olmus artık bosver takma kafana![]()
valla bende tavsiye üzerine gittim ama işte başkasına iyi gelen sana iyi gelmiyor ilaç gibi aynı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım keşke forumda bıraz arastırıp gıtseydın keske o kadın herkese aynı seylerı soyluyomus neyse olan olmus artık bosver takma kafana![]()
canım o kadar yüksek fallara verme para
kahve parasına baktır işte eğlencesine
üff aman 5 tllik de kısa oluyor ama 25 den aşağıda kurtarmıyor pazarlık yapmak lazım bende onu yapamıyorum neyse geçmiş olsun belkim tutar ama olumlular![]()
son zamanlarda pınar'a ulaşan varmı?
Daha haftasonu aradım dilek hanımı, yani ablasını. Aralıkta başlıyormuş ben size geri dönüş yapacağım dedi. Ama uzun aradan sonra nasıldır pınar bilmiyorum çünkü yaklaşık bir senedir bakmıyor. Hatta yazın pınarın yerine annesi bakmaya başlamıştı ama onu pek begenmedim pınarın yanında biraz amatör kalıyordu...
Birgül kim bilmiyorum ama pınarın telini isteyenlere verebilirim.
Daha haftasonu aradım dilek hanımı, yani ablasını. Aralıkta başlıyormuş ben size geri dönüş yapacağım dedi. Ama uzun aradan sonra nasıldır pınar bilmiyorum çünkü yaklaşık bir senedir bakmıyor. Hatta yazın pınarın yerine annesi bakmaya başlamıştı ama onu pek begenmedim pınarın yanında biraz amatör kalıyordu...
canım pınarın telefonunu ve yerini yazarsan sevinirim...
Maşallah nazar değmesin bu kişiler ailecek fal bakmaya başlamışlar demekki bu kadarınada pes.Bu satırları okuyunca pınara döktüğüm paralara vah vah çektim.Baktığı fal o parayı hakettircek bir fal değil yanına oturan psikolojikmen etkide kalıyor hepsi bu;birkaç kere baktırın bakalımda ne kadar biliyor görün.
Kesinlikle tavsiye etmem kimseye o parayla kendinize güzel bir yemek ısmarlayın yada güzel bir kıyafet alın derim...
tolinnnnn... senden marziye hakkında yorum bekliyoruzz:26:
:44: hayırlısı, aramaya devam o zaman, hatta biz de bulmaya çalışalım. bu arada yalnız gitmek istemezsen ben eşlik ederim sana
:44: hayırlısı, aramaya devam o zaman, hatta biz de bulmaya çalışalım. bu arada yalnız gitmek istemezsen ben eşlik ederim sana