• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ben aktiffimi başka yere götüreceğim kadın isim cisim veriyo ama daha zamanı var ama burda adını söylemiyeceğim çünkü kadın istemiyo. Ucuz da sayılır evde bakıyo bir saat sürüyo ama beni her falcı açmaz doğurdum da kırkım da çıktı pazarları kocamla geziyorum bebek evde kalıyo. Falcıya götürmeye alıştı bişey demiyo :))

Merhabalar!
Uzun zamandır forumu da falcıları da takip etmiyordum sonra içimden geldi rastgele girdim bir cafeye kapısında falcı Derya burada yazan Şilan cafe'ye oturdum bekledim sıram geldi girdim. Son müşteriydim de zaten. Ama sanırım bir daha artık ömrüm boyunca ne gırgırına ne de para vererek fal baktıramayacağım. Sizlere sormak istiyorum bu falcı bayanı bilenleriniz varsa anlatabilirse çok memnun olurum.

Dediğim gibi aylardır baktırmıyordum bugün nereden estiyse kızılay'dan dönerken rastgele Şilan Cafe'ye girdim oradaki Derya adında sert-erkeksi görünüşlü falcının masasına oturmuş buldum kendimi. Önce klasik adın-anne adın sohbeti ve daha sonra kartlara bakmadan söylediği kişiliğimle ilgili bilgiler, bir kısım gelecek tahmini falan. Daha sonrasında da kartları seçtirdi bana, dizdi. Bu arada belirtmem gerekir ki benim ellerim çok titrer. Sebebini bilmiyorum çocukluğumdan beri sürekli, heyecan-sinir stres hallerinde de aşırı şekilde titrer. Haliyle bayanın da dikkatini çekti ellerim. Neyse kartları masaya dizdi 3 tanesini açtıktan sonra bana bakıp "ben senin falına bakmam" dedi. Neden? diye sorduğumda; "Sanki Mine burada değil gibi bazen karşıdaki anlatsın Mine bir süre sonra kopar gider hülyalara dalar, sanki bedenin ve ruhun ayrı gibi. Çalınmış gibi. Bütün korkularının sebebi de bu." diye devam etti. Bunları duyduğumda hah birazdan hacı-hoca tavsiye edecek fazla para koparmaya çalışacak, saf buldu kandırmaya çalışacak diye düşündüm ama sonrasında "Korkma ve istemiyorsan dinleme ama sende doğru olmayan bir şeyler var. Aşırı korkuların var, karanlıktan hoşlanmıyorsun, sürekli arkanda birileri tarafından takip edilme hissin ve rüyaların özellikle de rüyaların var, yer değiştirsek sen benden daha iyi bile fal bakarsın." diye devam edince açıkçası bir durakladım. Çünkü söylediği şeyler doğru. Bunu burada söylemekten hiç hoşlanmasam da rüyalarım maalesef ki dediği gibi. Karanlıktan korkmam, takip edilme hissi çocukluğumdan beri mevcut. Kesinlikle kötü bir çocukluk da geçirmedim. Son derece neşeli, hareketli bir çocuktum -geceleri hariç-. Fal konusunda da maalesef ki haklı. Eğer içimden gelerek bakıyorsam oturup hiç tanımadığım birilerine bile iyi fal bakarım. Denediğim çoğu falcıdan daha iyi olduğumu da biliyorum. Falcı falcı benim gibi gezen arkadaşlarım da bunu söyler ama asla ciddiyetli bir şekilde bu işi yapmam, eğlenceliktir. Bunlardan sonra ellerim dediğim gibi dikkatini çekti, el titremesi de kansızlıktan ya da bir hastalığından değilse "başka bir şeylerin" belirtisidir mutlaka doktora git eğer sonuç çıkmazsa da "başka şeyleri" göz ardı etme dedi. Dua etmediğimi ama etmem gerektiğini söyledi ki doğru pek etmem. Bunların dışında dediğini yaptı ve çektirdiği 10 kart haricinde falıma bakmayı reddetti. Sadece fal baktırma amacım olan konu hakkında bir-iki soruma yanıt verdi. Açıktan ciddi bir hacı-hoca tavsiyesi olmadı ama araştırıp sağlam-imanlı birini bulursan hayrına olur, dualarını da eksik etme dedi. Çok için sıkılırsa bana gel konuşalım diye ekledi.

Evet bunları anlatma sebebim bayanın reklamını yapmak falan değil. Zaten fark etmişsinizdir falı güzeldi-kötüydü demedim çünkü bunları duyduktan sonra açıkçası falı dinleyemedim. Amacım tavsiye istemek. Hiç bileniniz var mı bu bayanı? Her gelene aynı şeyleri söyleyip kendince bir strateji uygulayan biri mi? Yoksa, yoksa'sı benim açımdan pek hoş olmayacak ama yoksa bu işte bir doğruluk payı olabilir mi? Bu sözleri ilk duyduğum kişi bu bayan da değil İzmir'deki çok tatlı ve amacının kesinlikle para koparmaya çalışmak olmadığını bildiğim bir bayandan da buna benzer sözler işitmiş ve çok yoğun ısrarla falıma baktırabilmiştim. Aslen falı-falcıları ciddiye almam derdim eğlenceliktir, kafa dağıtmaktır. Taksaydım duyduğum bir sürü şeyden sonra şimdiye çoktan zaten kendimi bir yerlerden atmış olmam gerekirdi. :1:

Bayanın bana başka tavsiyeleri de oldu ki evet hepsi mantıklı. Kariyerime odaklanmam gerektiği, eğitimin benim hayatım için vazgeçilmez olduğu falan. Ben de zaten bunların bilincindeyim. Dediğim gibi fal eğlenceliktir bana ki genelde eğlenirim. Ve biraz da okuduğum bölümle alakalı araştırma alanlarımdan biri olduğu için falcılara gider inceleme tarzı bir şeyler yaparım da sizi daha fazla sıkmadan son birkaç şey söyleyeyim; bayanın da bahsettiği bu korku-sıkıntı hallerim yüzünden zaten halihazırda psikolojik destek almaktayım. Pozitif bilimlere inanan bir insan olarak beni yanlış anlamanızı kesinlikle istemem. Merakım en temelde şu; ayrı ayrı şehirlerde birbirini bilmeyen ve birbirlerinden aylar sonra fal baktırdığım iki kadından bu kadar net bir şekilde aynı şeyleri duymak açıkçası beni istemesem de ürküttü. Kimi yaşanmışlıklar da eklenince insanın aklına bir "acaba?" düşmüyor değil. Bu sözler sizce doğru olabilir mi? Para tuzağıdır, ben bu bayanı bilirim herkese aynı şeyleri söyler, saf bulmuş kandırmaya çalışmış falan derseniz inanılmaz rahatlayacağım. :)

Ve son bir soru olarak başına böyle bir şey gelen bir arkadaş oldu mu?
Teşekkür ederim. Uzun yazdığım için de kusura bakmayın. Fal defterini de böylece kapatmış oldum. En azından bu yararı oldu. :)

Son düzenleme:
Cema cafede hüseyine bende baktırmıştım.kısa bakıyor 10-15 dakika falan. tarot bakmıştı soru cevap seklinde gittik ama dediği hiçbişey cıkmadı.falın en sonundada benim adım hıdır elimden gelen budur dedi.kuzenimle gitmiştik o memnun kalmıştı ama ben menun kalmadım.(onun benim kadar falcı tecrübesi yok)

Hüseyin hiç bir şey bilemiyor sadece dertleşip tavsiye alırsınız tavsiye etmiyorum

evet evet o mustafa. Eylül cafede çalışıyor ve kahve + tarot 27.5 dediler ben de yok o kadar veremem kahve baktırayım dedim iyi hadi sana 20 olsun dediler.Geçen giden arkadaşm 15'ten fazla vermem demiş.Ona da 15e bakmışlar.Aman dikkatli olun:)

Mustafayı merak ettim şimdi Sakarya Eylül cafe tam olarak nerede tarif edebilir misiniz. İnternette konur sokakta bir eylül cafe yazıyor tel varsa verebilir misiniz kızlar :52:

Mustafayı merak ettim şimdi Sakarya Eylül cafe tam olarak nerede tarif edebilir misiniz. İnternette konur sokakta bir eylül cafe yazıyor tel varsa verebilir misiniz kızlar :52:

Canım sakın internettekine bakıp gitme bir haftasonum o şekilde aramakla geçti cafeyi alakasız yerlerde.Sakarya metrosundan çık çiçekçilerin oradan sola dön 3-4 apartman solda kalıyor.Bu arada ben de Mustafa'ya gidenlerdenim çok yakın zamanda.Enerjisi hoş güzel ama beni hiç bilemedi desem yeridir.Geleceği sadece Allah bilir ben yalnızca tahmin yürütüyorum burada dedi bana.Allah inancı var ama tahminleri ben de yürütüyorum =)

Ben Mustafa'yı şu bakımdan öneririm dışarıda 5 tl türk kahvesi içip kalkacağınıza,7,5tl türk kahvesi +fal baktırırsınız eğlencesine hem paranız cebinizde kalır hem de moral olur.Çok büyük kehanetler bekleyerek gitmeyin.Zaten onun da öyle bir iddiası yok.

Onun dışında keşke İzmir'de olsaydık kızlar bir falcı var Murat diye her İzmir'e giden arkadaşım gitti,ağzınız açık kalıyor.Şu ömrü hayatımda o kdr hayretlerimi şaşırtan falcı ben daha görmedim.Gidipte şok olmayan yok.Yolu İzmir'e düşen haber versin bana.Zaten İzmir falcı grubunda da hakkında çok yazılar varmış yenin gördüm. =))))

muzaffer karakaş diye yazın netten sitesinden adresini alın ne soracaksanız sorun hatta siz sormadan o cevap verir :52: orda kahve falına bakan biri var o çok iyi tavsiye ederim kızlar

Son düzenleme:
topiği görünce çooook sevindim. 1 haftadır fal fal diye sayıklıyorum yaaa

düğün için ankaraya gitmiştik. kuzenim beni eylül kafedeki mustafa'ya götürdü. benim ne amaçla orada bulunduğumdan geçirdiğim 2 ameliyattan sevdiğim adamın mesleğinden kardeşlerime kadar hepsini bildi. yaptığım iş görüşmesini, işe başlamamı, iş ortamını da bildi. geçmiş hepsi de doğruydu. gelecekle ilgili de çok olumlu şeyler söyledi. izmirde gittiğim gül ve serkanın söylediklerinin aynısı. çok kısa vadeler verdi.
bekliyorum.

Canım sakın internettekine bakıp gitme bir haftasonum o şekilde aramakla geçti cafeyi alakasız yerlerde.Sakarya metrosundan çık çiçekçilerin oradan sola dön 3-4 apartman solda kalıyor.Bu arada ben de Mustafa'ya gidenlerdenim çok yakın zamanda.Enerjisi hoş güzel ama beni hiç bilemedi desem yeridir.Geleceği sadece Allah bilir ben yalnızca tahmin yürütüyorum burada dedi bana.Allah inancı var ama tahminleri ben de yürütüyorum =)

Ben Mustafa'yı şu bakımdan öneririm dışarıda 5 tl türk kahvesi içip kalkacağınıza,7,5tl türk kahvesi +fal baktırırsınız eğlencesine hem paranız cebinizde kalır hem de moral olur.Çok büyük kehanetler bekleyerek gitmeyin.Zaten onun da öyle bir iddiası yok.

Onun dışında keşke İzmir'de olsaydık kızlar bir falcı var Murat diye her İzmir'e giden arkadaşım gitti,ağzınız açık kalıyor.Şu ömrü hayatımda o kdr hayretlerimi şaşırtan falcı ben daha görmedim.Gidipte şok olmayan yok.Yolu İzmir'e düşen haber versin bana.Zaten İzmir falcı grubunda da hakkında çok yazılar varmış yenin gördüm. =))))

Canım teşekkürler. İzmirdeki Murata ben yıllar önce baktırmıştım telefonda da bakıyordu ve evet çok iyi biliyor. Ama aynı falcıya defalarca baktırınca verim alamadığım için ona bir daha baktırmamıştım. Numarasını bulmaya çalışayım eğer bulursam paylaşırım. :46:

O Murata ben de heveslendim simdi, telefonunu bulursak paylasalim mi? Izmirin fal topigine bir bakalim derim.

arkadaşlar merhaba
son günlerde aşırı derecede fal krizim tuttu ve aynı gün 2 kişiye gittiğim oldu ve hala hergün gitmeye devam ediyorum:(
psikolojim bozuldu kafam allak bullak oldu.
sizden ricam yazacağım falcılar hakkında bilginiz yada tecrübeniz varsa beni yönlendirmeniz
şimdiden teşekkürler.

masal cafe sibel: çok negatif geldi ama dedikleri çıkarmı bilmiyorum

kibele cafe sibel: beğendim gibi ama emin değilim

çaylak cafe arzu: tutarsız gibi geldi

taynat cafe gül: pozitif geldi ama dediğim gibi emin olamıyorum

taynat cafe zarife: anı ii tutturdu fakat gelecekle ilgili inşallah dedikleri çıkmaz

birde kumrularda aytene gittim çok övmüşlerdi fakat ben pek tatmin olmadım

gelecekle ilgili tuttururmu bilemiyorum:((

lütfen bilgi sahibi olduklarınız varsa paylaşınnnnnnn

Canım teşekkürler. İzmirdeki Murata ben yıllar önce baktırmıştım telefonda da bakıyordu ve evet çok iyi biliyor. Ama aynı falcıya defalarca baktırınca verim alamadığım için ona bir daha baktırmamıştım. Numarasını bulmaya çalışayım eğer bulursam paylaşırım. :46:

Daisy cafe yazın google'a orada çıkıyor ztn .Çok deli bir falcıydı arkadaşıma dedikleri harfiyen çıktı.İzmir'de olmak vardı şu an hemen giderdim.Buradakiler beş para etmez.Sitede kendi reklamlarını yapmaya kdr düştüler.

nasıl bir sıkıntıdan kurtuldun canım ve nekadar ücret ödedin

3 seans sürdü sanırım ben onun kardeşini tanıdığım için biraz töleranslı oldu 150 tl normalde ben 70tl verdim diğer boyutla aramdaki mesafe kalkmıştı :1: :9: birkaç kişiye daha gitmiştim ama sonuç alamamıştım artık deli olucaktım nerdeyse sabahlara kadar korkudan uyuyamıyordum

Ben de alabilir miyim bulursaniz?

herkez memnun kalmak zorunda degil ben bi çok kez buradan birsürü falcıya gittim bi çok kezde adres vermedikleri için aramak zorunda kaldım yararı olsun diye öyle açık adres verdim benden her seansda para almadı sen işlem yaptırdığın için para ödemişsindir.ben niye reklamını yapıyımki kadının ben mi alıyorum parasını..zaten gidiyorsan biliyorsundurki reklama ihtiyaçı yok o kadının günler öncesinden randevu alınıyor.buradaki arkadaşlar umarım benim söylediklerimi dikkate alırlar...

Sizin reklam yapıp yapmadığınıza site yöneticisi karar versin.

Back
X