yaa ben cidden bunu çok merak ediyorum millet. hangisine gitsek, benim falım çıkar, çıkmazsa burdayım. bak bi yere gittiğimiz yok 10 yıldır burdayım, ya da çıkmazsa ben fal bakmayı bilmiyorum tarzı konuşmalar yapıyorlar. bitiyorum bu öz güvenlerine.. hayır çıkmıyorda dedikleri işte. bu laflardaki amaç ne kızlar sizce?
öyle diyince o an zannediyoruz ki, vaayy bee tamam gördü bişeyler falan ama, tırttt yani. sonuç 0, bakıyorum, çok nadir tutturdukları olmuş bu forumda yazanlara göre, ya da tutanlar yazmıyor

sinir edici gelmeye başladı bu tavırları bana. önce diyorlar, tövbe haşa herşeyi allah bilir.. buraya kadar tamam da, madem onu diyorsun, falın sonun da niye bu kadar iddialı konuşuyorsun değil mi?
bi de ben hepsinde bir şey fark ettim, fiks cevapları var.. mesela birinden platonik olarak hoşlanıyorsanız, ufak değişiklikler gösterse de, o olmayacak, ama daha iyisi çıkacak tarzı sallıyorlar..
ya da ayrıldığınız sevgiliniz için soruyorsanız fiks cevapları ''kesin dönecek, dönmezse gel vur beni'' tarihler de 2 haftayla 2 ay arası değişiyor hep ne hikmetse. yanlışsam yanlışsın deyin kızlar.