- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
arkadaşlar ben avra hanıma geçen sene gittim. ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı. kendisi çok iddalidır. ama iyi palavra sıkar. haberiniz olsun. hele hele suya gidip boşuna para kaptırmayın. ayrıca sılada tam saçmalayanlardandı. benim kanlı bıçaklı ayrıldığım kişi için tekrar biraraya galaceksiniz dedi. sılada fos bence.
arkadaşlar ben avra hanıma geçen sene gittim. ama söylediklerinin hiçbiri çıkmadı. kendisi çok iddalidır. ama iyi palavra sıkar. haberiniz olsun. hele hele suya gidip boşuna para kaptırmayın. ayrıca sılada tam saçmalayanlardandı. benim kanlı bıçaklı ayrıldığım kişi için tekrar biraraya galaceksiniz dedi. sılada fos bence.
Yaaa çok şaşırdım şimdi Sıla beni çok etkilemisti soyledikleride bir bir çıkmıştı. Avraya tesadüfen gitmistim bildiği bir olayin ki çok önemli bir olaydı sürecin devamini sormak için gittim dedikleri yine çıktı en son çarşamba günü gittim bildikleri durumla alakalı soyledikleri doğru olacak dedikleri var onlar olursa ki tamm olur enerji galiba bilemiyorum