Pika sende bir öyle bir boylesin.bnm yazdigimida begeniyorsun karsi tarafinda.reklam gibi geldiyse soylerim hesapmi vercem.degil der oturursunAllah aşkına çekip koysana ciddiyim))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pika sende bir öyle bir boylesin.bnm yazdigimida begeniyorsun karsi tarafinda.reklam gibi geldiyse soylerim hesapmi vercem.degil der oturursunAllah aşkına çekip koysana ciddiyim))
Pika sende bir öyle bir boylesin.bnm yazdigimida begeniyorsun karsi tarafinda.reklam gibi geldiyse soylerim hesapmi vercem.degil der oturursun
yuuhhh ama ben ne dedim be, senin sinirlerin bozulmuş. Senin istediğin gelmiyorsa suç bende mi ben mi yazdım kaderini? bem sana çemkiriyormuyum? yeni insanlar tanıyıp mutlu olmaya çalışıyorum. sen de denesene gelirse ekimeee gelmezse şeyime çok da tın be bana ne kime kimin falı çıkarsa daha da yazmam size bana özelden msj atma lütfen rica ediyorum. benle muhatap olma bir daha...
yuuhhh ama ben ne dedim be, senin sinirlerin bozulmuş. Senin istediğin gelmiyorsa suç bende mi ben mi yazdım kaderini? bem sana çemkiriyormuyum? yeni insanlar tanıyıp mutlu olmaya çalışıyorum. sen de denesene gelirse ekimeee gelmezse şeyime çok da tın be bana ne kime kimin falı çıkarsa daha da yazmam size bana özelden msj atma lütfen rica ediyorum. benle muhatap olma bir daha...
Ya ben senin yorumlarına guveniyorum:)Selam ,
Gülcan'a 1 yıl önce gitmiştim . Kağıdı hala duruyor bende . Tek dediği bile çıkmadı . Tek diyorum bakın . İnsan sallar da tutar ya.. O kadar başarısız yani
Formdan aratırsanız görürsünüz zaten . Çıktı diyen onca kişi arasından 1 veya 2 kişidir. Eminim onlarda ufak tefek şeylerdir .
Paranızı boşu boşuna çöpe atmayın bence
Ya ben senin yorumlarına guveniyorum:)
Tavsiye edebileceğin biri var mı?[/Q
Teşekkür ederim güveniniz için ... Ama şu an değilde bi süre sonra tavsiye vereyim size . Çünkü benim de beklediğim tarihler var .
Kendim de Zaman'ında gereksiz yere bir sürü para verdiğim için kimsenin böyle yapmasını istemiyorum .bi süre sonra 20-30-50 derken ne kadar çok para verdiğinizi ve bunun da çöpe atılan para gibi olduğunu farkediyorsunuz .
Beklediğim 3-4 kişi var , bi Zaman'ı var kısa süre sonra burada paylaşacağım zaten
Sevgiler
Ben şunu çok merak ediyorum 1 yıl önce gittiniz falcıyla 1 yıl sonra gittiğinizde size aynı mı bakar sizce? Bakın önceki yorumlarda 3 sene önce gitmiş bi arkadaş fikriyeyle mihriyeye dedikleri çıkmış ama şimdi gitmiş çıkmamış. Fal konusunu hepimiz artık adımız gibi biliyoruz buraya girip okuyanlarda güncel olanları bilsinler. Ben gülcan ablaya 1 ay önce gittim ve bana dedikleri yavaş yavaş çıkıyor. Hiç hesapta yokken söylediği üzerine terfi aldım. Tabi ben onun ortamına göre önceden bilemediğini düşünüyorum çünkü evim kafenin nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz. Ki ben 3 saat beklediğimi biliyorum evimdeyken gülcan ablayı :)) kendisinin enerjisinide çok severim gidip bi falcıda hiçbir şeyi bilmediği halde birde moralimi bozmaktansa bir şeyler bilip ordan mutlu ayrılmayı tercih ederim.Selam ,
Gülcan'a 1 yıl önce gitmiştim . Kağıdı hala duruyor bende . Tek dediği bile çıkmadı . Tek diyorum bakın . İnsan sallar da tutar ya.. O kadar başarısız yani
Formdan aratırsanız görürsünüz zaten . Çıktı diyen onca kişi arasından 1 veya 2 kişidir. Eminim onlarda ufak tefek şeylerdir .
Paranızı boşu boşuna çöpe atmayın bence
Sılanın verdiği tarihlerde söylediklerini yaşıyorum şuan bu kadın ne dese çıkıyor bende
Çok sevindim bende zaman tutmamıştı güzel şeyler olsun hakkınızdaSılanın verdiği tarihlerde söylediklerini yaşıyorum şuan bu kadın ne dese çıkıyor bende
Sila sadece bana mi hayatimin en kötü falini bakmis anlamadim. Bir sene oldu nerdeyse. Tek bir dediği olmadi
O dönem çok sıkıntıları olan bir arkadaşım vardı , Gülcan Israrla gör bak Aranız düzelecek 1 oğlunuz olacak , eğer böyle olmazsa falı bırakırım demişti . Hatta arkadaşım yok vs dediği halde ben yanılmam bir oğlun olacak bu Ada'mla Dedi , kız boşandı ..!!!! Bunu Dikmen yasemin de demişti ... Bu yüzden ikisi de bitti bizim gözümüzde . Bu tür falcıları zorlamaya gerek yok bence .. Hislerine göre atarak tutarak konuşuyorlar , yoksa bişey bildiklerinden değil . Gülcan hanıma işimle ilgili gitmiştim . Dediğinin tam tersi çıktı . O yüzden Gülcan bana göre vasat altı ...Ben şunu çok merak ediyorum 1 yıl önce gittiniz falcıyla 1 yıl sonra gittiğinizde size aynı mı bakar sizce? Bakın önceki yorumlarda 3 sene önce gitmiş bi arkadaş fikriyeyle mihriyeye dedikleri çıkmış ama şimdi gitmiş çıkmamış. Fal konusunu hepimiz artık adımız gibi biliyoruz buraya girip okuyanlarda güncel olanları bilsinler. Ben gülcan ablaya 1 ay önce gittim ve bana dedikleri yavaş yavaş çıkıyor. Hiç hesapta yokken söylediği üzerine terfi aldım. Tabi ben onun ortamına göre önceden bilemediğini düşünüyorum çünkü evim kafenin nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz. Ki ben 3 saat beklediğimi biliyorum evimdeyken gülcan ablayı :)) kendisinin enerjisinide çok severim gidip bi falcıda hiçbir şeyi bilmediği halde birde moralimi bozmaktansa bir şeyler bilip ordan mutlu ayrılmayı tercih ederim.
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bana Ekim Kasım Demişti bayramdan önce kıpırdanmalar başlamıştı iki gün öncede oldu. Bakalım sonuç ne bilmiyorum kısa aralıklarla Sıla'ya gitmek mantıklı değil aradan zaman geçsin tekrar gideceğimÇok sevindim bende zaman tutmamıştı güzel şeyler olsun hakkınızda
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bana Ekim Kasım Demişti bayramdan önce kıpırdanmalar başlamıştı iki gün öncede oldu. Bakalım sonuç ne bilmiyorum kısa aralıklarla Sıla'ya gitmek mantıklı değil aradan zaman geçsin tekrar gideceğim
Merak etme.bnmde oyle.gecmisi gelecek gibi anlatti.Sila sadece bana mi hayatimin en kötü falini bakmis anlamadim. Bir sene oldu nerdeyse. Tek bir dediği olmadi