Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa amirhanda mi fos..o kadar cok seyler gorduk ki bu forumda artik supheye bagladik her olayda ben kendimi feda edecektim ama aklimdan da ya yeni zehra vakasila karsilasmayalim diye gecirmeden de edememistim..vayy arkadasss..
:) kimine tutar kimine tutmazDurrr pofu gidecekkk bekliyelim hele azıcık daha![]()
![]()
Aaaa amirhanda mi fos..o kadar cok seyler gorduk ki bu forumda artik supheye bagladik her olayda ben kendimi feda edecektim ama aklimdan da ya yeni zehra vakasila karsilasmayalim diye gecirmeden de edememistim..vayy arkadasss..
Yazacaktım ama bekleyeyim dedimkızlar amirhan'a bugun gittim ben de. sabah Detaylı yazarım ancak simdi az bisi soyleyeyim. oyle sanmayın ki bizi memnun etmeyen bir faldi vs. tamamen alakasizdi. iki senelik eski erkek arkadasım için siz iliski yasamamissiniz ki, dedi. mevcut hayatımdaki erkek arkadaşımı bilemedi ki benim sorum onla evlilik vs olacak miydi. senin paranı yiyor vs dedi. onun elinde iz var mi diye bana da sordu. kıvırcık sacli uzun boylu bi erkek arkadasina ah etmişsin dedi. hic oyle biri girmedi hayatıma. kız kardeşin bar dedi yok dedim. erkek var dedi yok dedim. olabilir falan dedi, babam yok dedim. Baba'nın başkasından cocugu var dedi. adam ben el kadarken öldu ya.
hayatında biri yok nen görmüyorum demekki sevmiyorsun falan diyor. niye sevmeyeyim gayet seviyorum yaniben yine dinledim sabrettim ama cidden teyzeler falan daha iyi bakar. sunu da bildi dedigim hicbir sey yok hicbir.
bir iki kisi daha deneyince bu furya kapanır, sanırım Ankara'daki en kotusu bu. inanin enerji falan diyemiyorum.
Bi falcı daha kk tarafından şişirilip fos olduğu anlaşılmıştır evetAyrıca ben kendisinin bir falcı bile olduğuna inanmıyorum ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var Sanırım arkadaşıma da aynı şekilde bilemedi ve de hep atmasyondu. Gerçi arkadaşıma yine atsa da bişiler söylemiş bana onu da demedi ee dedim sen bana ne dedin ki ama sen kendini kapatmışsın diyor bu kadar diyor meğersem arkadaşıma da aynısını söylemiş
Ayyyy ağzınaa sağlıkkkkYazacaktım ama bekleyeyim dedim
Daha 1 gün önce gidilmiş kişilerin , burada ballandıra ballandıra anlatılması kadar mantık dışı ve saçma bişey olamaz
Ada'm ne bilmiş olabilir ki , 1 günde ????
Yorumlar genelde ; sıcak kanlı , hoş , dost canlısı , enerjisi iyi , paragöz değil şeklinde
Ya arkadaş bize ne böyle ise . Çok mu önemli !! Bazen amaçtan sapıldığını düşünüyorum
1000 kere yazıldı , geçmişi bilmeleri önemli değil , ( ama tabi geçmişi bile bu kadar saçmalıyorsa siz falı yarım bırakıp , o masadan kalkın bence )
Önemli olan en azından yakın gelecek ..
Not : burayı okuyan arkadaşlar lütfen sabır edin ve çıkan fal haberlerine odaklanın . Çıkmayan falcıya gidip para vermek afedersiniz ama enayilik .
Şu falcıları yoktan yere zengin etmeyin artık
Sevgiler
Sen çocuğu sevmiyosun, yok o seni sevmiyor. Yok tekrkedecek. Bir de böyle diyen türleri yok mu sinir oluyorum. Ben sevmesem sorar miyim. Ne salak falcilar var yakızlar amirhan'a bugun gittim ben de. sabah Detaylı yazarım ancak simdi az bisi soyleyeyim. oyle sanmayın ki bizi memnun etmeyen bir faldi vs. tamamen alakasizdi. iki senelik eski erkek arkadasım için siz iliski yasamamissiniz ki, dedi. mevcut hayatımdaki erkek arkadaşımı bilemedi ki benim sorum onla evlilik vs olacak miydi. senin paranı yiyor vs dedi. onun elinde iz var mi diye bana da sordu. kıvırcık sacli uzun boylu bi erkek arkadasina ah etmişsin dedi. hic oyle biri girmedi hayatıma. kız kardeşin bar dedi yok dedim. erkek var dedi yok dedim. olabilir falan dedi, babam yok dedim. Baba'nın başkasından cocugu var dedi. adam ben el kadarken öldu ya.
hayatında biri yok nen görmüyorum demekki sevmiyorsun falan diyor. niye sevmeyeyim gayet seviyorum yaniben yine dinledim sabrettim ama cidden teyzeler falan daha iyi bakar. sunu da bildi dedigim hicbir sey yok hicbir.
bir iki kisi daha deneyince bu furya kapanır, sanırım Ankara'daki en kotusu bu. inanin enerji falan diyemiyorum.
Sila nerede bakiyor acaba?bi arkadasim gitmisti cok memnun kalmisti gecen sene.
Sila nerede bakiyor acaba?bi arkadasim gitmisti cok memnun kalmisti gecen sene.
Evet harfi harfine cikti demisti ama tabi yine de herkesin enerjisi tutmuyor biliyorsun :) bi denemek istedim bende :)peki dedikleri çıkmış mı arkadaşına? memnun kalmıştı dediğine göre öyle ama bi sorayım yine de dedim.