Ankara'daki Falcılar

ay bi mesaj yazamadım bişeyler oldu inşallah alıntı yapabilmişimdir :(
zehra hanım ankarada evinde bakıyor ben telefonda baktırmıştım ankaraya iş için gittiğimdede evine gitmiştim 1 defa

Nerde canim evi birde fiyati ne kadar
kahve 50 su 75 diye biliyorum canım önce ücreti yatırdım hesabına sonra telefonla aradım baktı.
ama evi tam nerde bilmiyorum bu ankara hukuk fakültesi vardı oralardaydı benim kuzenim orda okuyor o götürmüştü beni.
ama ararsan adresini veriri heralde :)

Hım numarasi var mı canim sende birde biliyor mu baya
yani bende dediği her şey çıktı ama tabi kişiden kişiye göre değişiyor canım burda çok memnun kalanda oldu hiç memnun kalmayıp burda kötüleyenlerde oldu.
ben zaten emin olmayarak baktırmıştım pişman olacağımı düşünmüştüm buradaki yorumlardan sonra ama şükür öyle bir şey olmadı.
enerji meselesi bence benim enerjim tuttu zehra hanımla
benim yurtdışına gideceğimi sevgilimle barışacağımı evlilik teklifi alacağımı iş hayatımda değişiklikler olacağını ve yükseliş dönemine gireceğimi hepsini söylemişti ve dediği her şey çıktı ve ben hepsini burada istanbul sayfasında paylaşmıştım en son beklediğim evlilik teklifiydi o da oldu :)

kızlar yurtdışındaydım uzun zamandır uğrayamıyorum buralara bu hafta geldim Çinden.
sözüm vardı zehra hanımın dediklerinden yine çıkan olursa yazarım diye.
en önemli dediği şey dün akşam oldu!! :):)
o kadar mutluyum ki anlatamam size
evlilik teklifimi aldıım ve 14 şubatta nişanlanıyorum tamda zehra hanımın dediği gibi:)
zaten yurtdışına gideceğimide zehra hanım söylemişti.
bende bu saatten sonra fal defterini maziye gömer giderim :KK70:
arada bir zehra hanıma baktırırım o da bana yeter zaten dediği her şey çıktı hemen hemen

Hayirli olsun senin adina sevindim:KK72:sevindim
Bende ankaradayim cani! Zehra hanima nasil ulasabilirim?

Yine mi zehra reklami bikmadiniz mi ya..dilimizde tuy bitti arkadan konusuyor fal baktigi kisilerin gidilmez dedikleri cikmiyor diye Mune Mune duruma mudahale lutfen
canım reklam yaptığım falan yok öncesindede yazmıştım çıkan fal olursa yazacağım demiştim.
çıktı falı yani napabilirim.
ve herkesede söyledim ve yine söylüyorum MEMNUN KALANLARDA OLDU MEMNUN KALMAYANLARDA OLDU.
ben böyle bir sorun yaşamadım yaşamadığım bir şeyi yaşadım diye anlatıp vebal altına giremem.
sonuçta hepimiz para veriyoruz zaman harcıyoruz.
ben diyeceğimi dedim arkadaşım sözümüde tuttum daha da yazmam ANKARA FALCILARI na.
çünkü ne zaman yazılsa reklam diye insanların üzerine yürüyorsunuz.
herneyse herkese iyi akşamlar....

Ya kızlar zehra hanima giyim bugün ve gerçekten memnun kaldım çok dobra bi kadın o yüzden zehra abla diyorm saol canim tavsiye ettiğin için ve en azından fal bitti hadi git yapmıyor kadın

Back
X