Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun şampiyonlar
He deyin geçin.. De..
Yok mu yeni biseyler ?
Bana çıkmadı hiç bi dediği bi tanesi bile tutmadıEvim sevdaya gidicem ama cok kararsizim gidenler bi yazabilir mi cikiyor mu fallari
cnm gırgır tugce bu konuda iyi bence bide online baktırabılırsen sezgi candan cok ıyı diolar anda :)merhaba kızlar bana şu anı karşımdakinin düşüncelerini gerçekten iyi bilen birini önerebilir misiniz?zihin okuma falan denmiş o da kabulum tavsiye versin doğru yönlendirsin yeter![]()
cnm gırgır tugce bu konuda iyi bence bide online baktırabılırsen sezgi candan cok ıyı diolar anda :)
Yasam kocu meryemmis bilen var mi kizlar?Mithatpasada unlu bi yildiznameci varmis duyaniniz oldu mu?
Tugcenin fali genel oladak nasil mevcutu biliyormus ama dedikleri cikiyor mucnm gırgır tugce bu konuda iyi bence bide online baktırabılırsen sezgi candan cok ıyı diolar anda :)
Minimicha sen ilaydaya gitmistin. Cikti mi bir seylerTugcenin fali genel oladak nasil mevcutu biliyormus ama dedikleri cikiyor mu
Kızılay'da ki serap mı bu??Arkadaslar serap i bilen yok mu yaaaaaa
İlaydanın verdiği tarihler çıkmıyorMinimicha sen ilaydaya gitmistin. Cikti mi bir seyler
Daha once cikmisti bana fali. Ama bu defa cikmasa daha iyi olur. Bi degisiktiİlaydanın verdiği tarihler çıkmıyor
Burada 1-2 kişi verdiği tarih tuttu demişti ama genelde çok memnun kalan yok
Ben de verdiği tarihler çoktan geçti
Tavsiye etmem
Tuğçe biraz fazla abartılıyor , öyle gidip de şok oldum dedirten bi falcı değil , geçmiş için konuşuyorum , yani geçmişte de üstünkörü biraz yardımla bişeyler söylüyorTugcenin fali genel oladak nasil mevcutu biliyormus ama dedikleri cikiyor mu