- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Biraz olsun içimi rahatlattın sağol canım bana tarih vermedi zaten yakın zamanda dedi en geç bir aylık bir süren var dedi nazlı nisan ayında ufak bi kaza atlatacaksın demişti çok şükür olmadı diğerleri tutar mı bilmem meryem de bu iş olumlu olsun ben bu mesleği bırakırım dedi o yüzden takılıp kaldım acaba onun dediği gibi mi olacak diye meryemden sonra huriyeye gittim en azından o kişiyle ilgili daha isabetli yorumları olurdu inş çıkar.MRK ETMEEEEEEEEEEEEEEE tarihe takılı kalma kim tarihi tutturmuş ki huriye tuttursun sen dedigi olaya güven. ben boş konuşmam 6 aydır bir fiil haftanın 3 günü o kadının yanından ayrılmadım. belki karşılaştık hepinizle bile. enerji meselesinede asla inanmıyorum bana çıkıyosa o falcı iyiyse herkese çıkar. ve nitekimde götürdügüm arkadaşlardan yola çıkarak herkesede isabetli oldu. sadece tarihi aklından çıkar. ayrıca nazlı nazlı dediler gittim iddialı konuştu durum onun dediginin tam tersi oldu. ama güzel bi psikolog . meryeme gelince meyremin çok popüler oldugu sıra ufak tefek eften püften şeyler çıkmıştı. ama geçen sene mayıs ayında meryem bende çok kötü patladı. huriye ye böyle çok büyük isteklerle gitmeyin aman aman sizi şaşırtmaz konunuzun sonucunu net bi şekilde söyler. kadında beyin okuma yok o gün içtiginiz fincandaki şekil neyse onu yorumlar. rahat ollllll.