Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ermeni ebruya ve tunalıda saadet hanıma yakında giden var mı varsa nasıl sizce çıkıyor mu?
3.göz Abdullah iyi gibi bekliyorum bakalım dedikleri çıkacak mi ? Ama gittiğimde farkettim devrim diye bi kadın var ona çok giren vardı , bi arkadaşımda kahve baktirmis fincanı açmadan bakıyormuş ama çok kısa dedi 10 dk bile surmemis birsey sormuş olabilirde olmayabilirde demiş o ne demek ya evettir ya hayirdir ne saçma sırf kahve olduğu için gönülsüz bakmış sizden giden var mi acaba dedikleri çıkıyor mu arkadaşımın dediğine göre arkadaşımın yanındaki bi varlıkla konuşarak bakmış ürktüm biraz bi de 30 lira kahve
Devrim nerde bakıyor
Abdullah ikinci gittiğimde herşeyi yanlış söyledi :) Devrim ise sadece paragöz.3.göz Abdullah iyi gibi bekliyorum bakalım dedikleri çıkacak mi ? Ama gittiğimde farkettim devrim diye bi kadın var ona çok giren vardı , bi arkadaşımda kahve baktirmis fincanı açmadan bakıyormuş ama çok kısa dedi 10 dk bile surmemis birsey sormuş olabilirde olmayabilirde demiş o ne demek ya evettir ya hayirdir ne saçma sırf kahve olduğu için gönülsüz bakmış sizden giden var mi acaba dedikleri çıkıyor mu arkadaşımın dediğine göre arkadaşımın yanındaki bi varlıkla konuşarak bakmış ürktüm biraz bi de 30 lira kahve
tunalıdaki saadete gittim anlık yorumları doğruydu ama gelecekle ilgili olumsuz konuştu umarım çıkmazkızlar ermeni ebruya ve tunalıda saadet hanıma yakında giden var mı varsa nasıl sizce çıkıyor mu?
Tunalı'da saadet nerde bakıyor ?T
tunalıdaki saadete gittim anlık yorumları doğruydu ama gelecekle ilgili olumsuz konuştu umarım çıkmaz
Abdullahın kısa süreli dedikleri bende çıktı ama asıl önemli konuda dediklerinin tam tersi oldu o yüzden artık tavsiye etmiyorum.devrimde çok paragöz ve negatif.yuvarlak cvplar veriyor onu da tavsiye etmiyorum3.göz Abdullah iyi gibi bekliyorum bakalım dedikleri çıkacak mi ? Ama gittiğimde farkettim devrim diye bi kadın var ona çok giren vardı , bi arkadaşımda kahve baktirmis fincanı açmadan bakıyormuş ama çok kısa dedi 10 dk bile surmemis birsey sormuş olabilirde olmayabilirde demiş o ne demek ya evettir ya hayirdir ne saçma sırf kahve olduğu için gönülsüz bakmış sizden giden var mi acaba dedikleri çıkıyor mu arkadaşımın dediğine göre arkadaşımın yanındaki bi varlıkla konuşarak bakmış ürktüm biraz bi de 30 lira kahve
Pasajın adını hatırlamıyorum ama girişinde kuruyemişçi var:) pasaja girip alt kata iniyorsunuz lal fal cafeTunalı'da saadet nerde bakıyor ?
Lal cafe diye telefon da bulamıyorum .. Eminsin değil mi isminden?Pasajın adını hatırlamıyorum ama girişinde kuruyemişçi var:) pasaja girip alt kata iniyorsunuz lal fal cafe
Kahve 30 kahve+tarot 60 diAbdullah ne kadara bakıyor kanka?