- 19 Haziran 2016
- 105
- 52
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çıkmadı boşuna gitmeFalcı satı nasıl biri çatı kafedeki bende gidicemde tavsiyeleriniz nelerdir?
Yillar once gitmisligim var ve cikmamisti soyledikleriFalcı satı nasıl biri çatı kafedeki bende gidicemde tavsiyeleriniz nelerdir?
Ben Turuncu'daki siyah saçlı Yasemin'i beğenirim ama son gittiğimde pek de iyi değildi.Kızlar yardım lütfen gercekten iyi bir falcıya ıhtıyacım var onerecegınız kım var bugun gıtmek ıstıyorumm
30 liraYasemın ne kadara bakıyor acaba
Kim ve nerde bakıyor?Zaman konusunda oldukça başarılı.
Evim Huriye'yi beğenmemiştim, falı çok tutarsızdı, söyledikleri de çıkmadı. Gününü tam hatırlamasam da ya gittiğim günün akşamı ya da perşembe gecesi için "rüyanda göreceğin adamla evleneceksin" demişti. Bahsettiği gece de Hıdırellez gecesiymiş. Rüyamda sevdiğim insanı gördüm. Aradan aylar geçti, sevdiğim insanın bu yaz nikahı olacağını öğrendim. Özlem'in falını beğenmiştim ama dedikleri çıkmadı.3 yil kadar once taynatta meryem diye birisi vardi. Simdi nerde oldugunu bilen var mi? Bir de evim huriyenin soyledigi ve ciktigi oluyo mu? Evim ozlemin 1 ay icinde olacak dedigi sey olmadi zaman geçti huriye de ayni konu icin olacak dedi ama daha uzun bir sure verdi. Olmasini istedigim bir sey![]()