• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bana niye böyle oluyor anlamiyorum. Bir konuda herkes de olumlu seyler soyledi ama olmadi arkadas. Bu dilekin eskiden baktigi cafenin adini hatirlayamdim ama daha once de gitmisiz arkadasimla o görünce net tanidi. Dedikleriniz hic cikmadi falan dedi. Yok sende buyu var o var bu var o yuzden olmadi falan dedi. Baya da kizi basindan savdi
Belki vakti saati gelmemiştir

Dilek bendede cikmadi tam tarih vermisti olmadi diger dediklerinin bilemem cikarmi kizlar turuncu cafe sineme vaktiran varmi kisa ve kır sacli bir bayan

Evimde sineme ilk baktirdigimida buldum falcimi demistim ama dedigi tarihler cikmadi baya hisederek soyluyor gibi gelmisti meryem felaketti 1 lira bile etmez sibelde felaketti sevda moral veriyor bazen yani gununde olursa cok iyi bakiyor cok nokta atislari var ama gununde olmasi lazim

Bende Evim Cafe'de sorduklarıma gitmiştim arkadaşlar; Sevda gerçekten nokta atışları yapıyor, anı biliyor, resmen karşı tarafın yerinde gibi anlatıyor, ancak ilerisi için söyledikleri tutuyor mu, çok zaman olduğu için bilmiyorum, bu yüzden sormuştum sizlere.

Huriye bana bir kaç isim verdi, çok şaşırmıştım. Ancak konsantre olamıyor gibi, çok dağınık. Ve faldan kalkınca benimde zihnim bulanmıştı, ne dediğini hatırlamadım.

Meryemi bilmiyorum, çok iddialı olduğu birşeyde kesin dedi, olmadı .

Özge, iyi bir kız; hisleri yoğun. Sanki bana aynı şeyleri söylüyor gibi.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum bir çok falcıya gittin burdan da önerilerle gittiğim falcılar oldu bu yüzden size analiz etmek istiyorum belki yararım dokunur :) ama kesinlikle enerji işi tutuşması önemli
Hangisinden başlasam bilmiyorum 3. Göz Abdullah'la başlamak istiyorum ayrıca favorimdir bu yüzden başa yazdım :)))gerçekten güzel bakıyor ve verdiği tarihlerin hepsini yaşadım. 3.göz Devrim, faldan çıktıktan sonra 1 hafta kendime gelemeyip umarım atmıştır söyledikleri doğru değildir diye dua ettiğim falcı fal sırasında etkiliyor sizi fakat falı çıkmadı (iyi ki de çıkmadı bir hafta ağladım be ). Eskiden 3.gözde olan Sibel şimdi kendi yerini açmış çok cici bi kadın ama ne yazık ki devrim hanımın söylediklerini söyledi sanırım aynı yerde çalıştıklarından. Turuncu kaledekileri söylemiyorum bile inanılmaz vasatlar. Asyam kafe de keza öyle vasat iki kelime söyleyip gönderiyorlar . Çatı kafe Tuana, gereçkten kötü saçmaladı kısa vadede yaşayacağım şeyleri söyledi be hiç birini yaşamadım bi daha gitmem. Burda bahsedilen Sıla hanım şimdi kendi yeri var çok kısa baktı ama tutarlı bi faldı. Evim kafede tek Meryem ablaya gittim inanılmaz tatlı bi kadındır morale ihtiyacım oldukça giderim pozitiftir ilk verdiği tarihler bi kaç gün aksayarak yada bi kaç gün erken olacak şekilde tutuyor bende . Son olarak Yen'i keşfettiğim fısıltı kafe Ahmet abi, gerçekten denenilmesi gerek Yen'i açıldığından mıdır bilmiyorum 10 TL'ye bakıyor ama ben söylediklerini yaşadım

3.goz Abdullah kahve tarotmu baktirmistin kaça bakiyor
Abdullaha buradaki öneriler üzerine gitmistim 6 7 ay olmustur... maalesef daha bir tane bile çıkan yok. Cocuk goruyormusun demistim yok dedi birkac yil olmaz dedi 5 aylik hamileyim. Isyerinin genel muduru cok yakinda gidecek dedi gayet yerinde ve çalışıyor

Abdullaha buradaki öneriler üzerine gitmistim 6 7 ay olmustur... maalesef daha bir tane bile çıkan yok. Cocuk goruyormusun demistim yok dedi birkac yil olmaz dedi 5 aylik hamileyim. Isyerinin genel muduru cok yakinda gidecek dedi gayet yerinde ve çalışıyor
Diyorum ya tamamen enerji meselesi benim tutuyor enerjim onunla :) ne dediyse hep yaşadım. Sürekli farklı birine gidiyorum ki ölçüyorum. birde bak Ahmet abiyi dene istersen zaten 10 TL'ye bakıyor bi kahve parası gibi düşünürsün fısıltı kafede oda çok aşırı bi umutla gitme ama benim çoğu baktırdıpım yerden daha fazla beğendiğim bi falcı bide uygun çöpe girmiş gibi hissetmiyorum para

Abdullah hakkinda gecmis yorumlarda cokta iyi seyler söylenmedi o yuzden elemistim simdi olumlu yorum yapilinca kafam karisti bendede hicbir falcinin dedigi tutmadı

Abdullah hakkinda gecmis yorumlarda cokta iyi seyler söylenmedi o yuzden elemistim simdi olumlu yorum yapilinca kafam karisti bendede hicbir falcinin dedigi tutmadı
Tekrar söylüyorum enerji meselesi tutmamıştır bazısıninki. Yıldızname baktırdım bi kez bakılmıyor fakat ne zaman bakılsa aynısı çıkarmış.

Tekrar söylüyorum enerji meselesi tutmamıştır bazısıninki. Yıldızname baktırdım bi kez bakılmıyor fakat ne zaman bakılsa aynısı çıkarmış.
Bana yener bakmisti yaklasik 2 yil once tuttuğunu yeni anladim gecen yazdiklarimi okuyunca... yenerin ofisi vardi Beşevler metrosu yakınında simdi hicbilmiyorum telefonunu da silmişim buyu var deyince.ve bozmak icin ucuk rakam isteyince ..

Banada dilek sende buyu var falan dedi kursun dokelim gelde dedi su fali bakalim daha net cikar falan dedi ben gitmek istemiyorum verdigi tarih cikmadi

Evim cafe sevda kaça vakiyor acaba kahvemi tarotmu sizce anı biliyor dediniz buna bile ihtiyacım var artik gelecek adina söylenenleri kale almiyorum cikmiuor cunku fal baktirasim var baska tavsiye edeceginiz birileri varmı

Banada dilek sende buyu var falan dedi kursun dokelim gelde dedi su fali bakalim daha net cikar falan dedi ben gitmek istemiyorum verdigi tarih cikmadi
Dilek bana da sende büyü falan yok var diyenlere kanma dedi... Kurşun büyü icin degil nazar icin yapılır ve dilek bana buyu yok nazar icin kursun dokuyorum ne zaman istersen dokeriz demisti... gelecek ile cok zamanlara takilmamak lazim bence falcilar geleceği az cok görür ama tarih tarih mumkun degil

Back
X