Ben de falcı tecrübelerimi paylaşmak isterim :)
Eskiden 3.goz’de çalışan Abdullah : 2 kere gittim. Biraz biliyor,biraz yorum yapıyor gibi. 1 kere harf verdi,seninle iletişim kurmaya çalışmış (doğru),tekrar ulaşacak sana yakın zamanda dedi (doğru). Deniz kenarı bi ilde çalışacaksın dedi. Ne alaka, evlenip bozkırın ortasına gidicem ben derken deniz kenarı ve gitmeyi düşündüğüm ile cok yakın bi yerde ise başladım :) Sevgilimin karakterine dair söylediği her şey doğruydu. Ama bazı dedikleri tamamen kendi fikriydi. Yine de bir kaç şey tutturduğu icin en iyisi o bana göre.
Efsun : artık hangisinden bahsediyorum bilmiyorum,sanırım bi kaç efsun var. Moral veriyor cok güzel. O anki hisleri,durumu biliyor. Ama verdiği tarih hiç tutmadı. Arkadaşımı götürdüm,o da öyle pek bayılmamıştı.
3.goz Devrim: karakter analizi yapıyor gibi. Fincanı falan açmıyor. Duvarın kösesine bakıp harfler yazıyor. Ama cok kıvırıyor ya. 2 kere gittim, geçen sefer böyle demediniz diyince laf kalabalığı yapıyor. Sanki burçlara göre yorum yapıyor gibi. Dediği tek bir şey bile çıkmadı. Hatta bi tane erkek arkadaşla gitmiştik,”sevgilin di mi? Su an bizi dinliyo,cok fena var ya” falan demişti. Öyle fiyaskoydu anlayın :)
Karamel cafe Göksu : Transseksüel birisiydi. Baska Göksu varsa karışmasın diye belirttim. Hiç ama hiç bir dediği çıkmadı. Sevgilimle gitmiştik. İkimize de tutmadı dedikleri. Ama bi baska kıza da ne dese çıkmış. Tanıyorum kızı da. Ben 2 kere gittim,2sinde de beğenmedim.
Aklıma gelenler bu kadar :)