Andada herkese söylediği şeyler bence laf alıyo ben çok beğenmedim . Bi fevri dedi bana onu bildi o kadarözge anda başarılıdır. hadi bakalım. çıkarsa bizi haberdar et.gelecekle ilgili bende özge patlamıştı ama anda iyi.hele irem hepten sallama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Andada herkese söylediği şeyler bence laf alıyo ben çok beğenmedim . Bi fevri dedi bana onu bildi o kadarözge anda başarılıdır. hadi bakalım. çıkarsa bizi haberdar et.gelecekle ilgili bende özge patlamıştı ama anda iyi.hele irem hepten sallama.
valla irem tırt çıktı ne yalan söyleyeyim. o an ireme inanmak istemişim galiba. özge herkese iyi bakamıyor ama anladığım kadarıyla ben girmeden önce üç kızla baya bir sorun yaşadılar. hatta kahveyi içmesem morali bozuktur şimdi bakmasın diye kalkardım. belki de dediğiniz gibi sadece iskambilde iyidir.özge anda başarılıdır. hadi bakalım. çıkarsa bizi haberdar et.gelecekle ilgili bende özge patlamıştı ama anda iyi.hele irem hepten sallama.
Gerçekten bazıları sallıyo yada o adamın o kıza karşı duygularını gördü. Üstünden dört yıl geçmiş unutmuşundur sen de.Herkese merhaba, buraya en son 2014 yılında yazmıştım. Belki hatırlayanlar olur. Resmen falcılar yüzünden psikolojim bozulmuş çok uzun süre kendime gelememiştim. O zaman yemin edip bir daha falcıya gitmem desem de maalesef aynı hatayı aynı falcıyla 2. Defa 4 yıl sonra birebir yaşadım. 2014 yılında o zaman turuncu cafede Yasemin ince uzun zayıf olan onun yemin etmeleriyle başıma gelmeyen kalmamıştı. Ama insan oğlu boşluğa düşünce aynı hataları o kadar kolay yapıyor ki ve ben tam bir aptal gibi ilk önce masal cafeye daha sonra karşısındaki zoku kafede çalışmaya başladı. 2 ay boyunca her gittiğimde 80 tl vererek fal baktırdım. Baktığı falda aynen şunu yapıyordu. Sana yemin ediyorum bu adam seni seviyor başkasıyla evlenirse ben bu işi bırakırım çocuğumun üzerine yemin ederim vs. Şu an seni düşünüyor senden çekiniyor arıyamıyor vs. Gibi yeminleriyle hipnoze olup Çarşamba günü mesajlar döşediğim adam ctesi günü evlendi. Durumumu düşünebiliyor musunuz kızlar. Bırakın geleceği anı bile bilemiyor. Düğün hazırlıkları yapan adamı evde hasta seni düşünüyor diye yemin billah etti. Sonuç kırılan gururum düştüğüm durum giden paralar hangi birini söyleyim. Bu arada bir de diyordu ki adamın çok maddi sıkıntısı var adam 5 yıldızlı otelde düğün yaptı şaka gibi. Kızlar son sözüm kılavuzu karga olanın burnu .... kurtulmazmış. Ben düştüm siz düşmeyin
Yok 4 yıl evvel baktırdığım adam evlendi. O zaman. 4 yıl sonra başka biri için gittim. Onun içinde 4 yıl evvel ki içinde senle evlenecekler derken 2 adam da başkasıyla evlendi. Ve ben falcıya gidip ona uymasam yine üzülücektim ama gururum bu kadar kırılmayacaktı. Bir de her gün gördüğüm bir insan halimi düşünebiliyor musunuz. Velhasıl kime giderseniz gidin yasemine gitmeyin.Gerçekten bazıları sallıyo yada o adamın o kıza karşı duygularını gördü. Üstünden dört yıl geçmiş unutmuşundur sen de.
Kadın fiyasko gerçekten bu kadar sallamaz bi insanYok 4 yıl evvel baktırdığım adam evlendi. O zaman. 4 yıl sonra başka biri için gittim. Onun içinde 4 yıl evvel ki içinde senle evlenecekler derken 2 adam da başkasıyla evlendi. Ve ben falcıya gidip ona uymasam yine üzülücektim ama gururum bu kadar kırılmayacaktı. Bir de her gün gördüğüm bir insan halimi düşünebiliyor musunuz. Velhasıl kime giderseniz gidin yasemine gitmeyin.
Evlendiğini duyunca gittim pazatesi evlenirse bu işi bırakırım diye yemin ediyordun. Ne evliliği kız bile yok diyordun dedim. İyi olmuş adam şerefsizin tekiydi. Kurtulmuşsun diyor. Bu kadar da yüzsüz.Kadın fiyasko gerçekten bu kadar sallamaz bi insan
Kafedeki falcılar uydurmasyon gelio bna yaBu arada birlere de turuncudaki Yasemin güle gittim. Bu fala Ankara’da tek ben bakıyorum sana indirimli 120 tl olur dedi. Tam bir rezalet sürekli bana soru sorup laf almaya çalıştı. Ben susunca da sallada ama hiç biri tutmadı.
canim yani cok tavsiye etmem dedikleri cikmaz ama cikacak gibi bana cikolata alir gelirsin stabil lafi keske ciksaydi ben sana kutu kutu alsaydim ☺☺anda idare eder nokta atislari vardir ama 30 tllik degil yaniArkadaşlar bu Turuncu da Araf varmış bir arkadaşım çok memnun kalmış birisi de hiç memnun kalmamış.Bu Arafa giden var mı aranızda ?Forumda arattım ama doğru düzgün yorum yok ...Giden var mı ?
Çok teşekkür ederim :)canim yani cok tavsiye etmem dedikleri cikmaz ama cikacak gibi bana cikolata alir gelirsin stabil lafi keske ciksaydi ben sana kutu kutu alsaydim ☺☺anda idare eder nokta atislari vardir ama 30 tllik degil yani
Okudum çok üzüldüm.. Hepimiz oHerkese merhaba, buraya en son 2014 yılında yazmıştım. Belki hatırlayanlar olur. Resmen falcılar yüzünden psikolojim bozulmuş çok uzun süre kendime gelememiştim. O zaman yemin edip bir daha falcıya gitmem desem de maalesef aynı hatayı aynı falcıyla 2. Defa 4 yıl sonra birebir yaşadım. 2014 yılında o zaman turuncu cafede Yasemin ince uzun zayıf olan onun yemin etmeleriyle başıma gelmeyen kalmamıştı. Ama insan oğlu boşluğa düşünce aynı hataları o kadar kolay yapıyor ki ve ben tam bir aptal gibi ilk önce masal cafeye daha sonra karşısındaki zoku kafede çalışmaya başladı. 2 ay boyunca her gittiğimde 80 tl vererek fal baktırdım. Baktığı falda aynen şunu yapıyordu. Sana yemin ediyorum bu adam seni seviyor başkasıyla evlenirse ben bu işi bırakırım çocuğumun üzerine yemin ederim vs. Şu an seni düşünüyor senden çekiniyor arıyamıyor vs. Gibi yeminleriyle hipnoze olup Çarşamba günü mesajlar döşediğim adam ctesi günü evlendi. Durumumu düşünebiliyor musunuz kızlar. Bırakın geleceği anı bile bilemiyor. Düğün hazırlıkları yapan adamı evde hasta seni düşünüyor diye yemin billah etti. Sonuç kırılan gururum düştüğüm durum giden paralar hangi birini söyleyim. Bu arada bir de diyordu ki adamın çok maddi sıkıntısı var adam 5 yıldızlı otelde düğün yaptı şaka gibi. Kızlar son sözüm kılavuzu karga olanın burnu .... kurtulmazmış. Ben düştüm siz düşmeyin
Çok teşekkür ederim. Birinden ayrılmak zaten üzüntü verici ama zamanla alışıyorsun. Bitip gidicek. Fakat falcının yeminine inanıp düğününe 1 hafta kala düğün hazırlıkları içindeki adama mesaj attım. Ve ben bu insanı sürekli görücem. Düştüğüm duruşmamı yanıyım evlendiğine mi üzülüyüm. Allahım herkese falcıya gitmeyi gerektirmiyecek bir sevgili eş versin.Okudum çok üzüldüm.. Hepimiz o
bu yollardan geçtik. Bende geçen sene bir ayrılık sürecindeydim ve gittiğim bir falcı vardı o da yemin billah etti bu adam seni seviyor gelecek arayacak diye , sonra bir öğrendim ki adam başkasıyla birlikte almış yürümüş ilişkileri.. Seni çok iyi anlıyorum..
Amin inşallah.. Ben geçenlerde evim de huriye ye gittim. Enerjisi iyi mutlu ayrılıyosun yanından anla ilgili iyiydi söylediği zaman çıkarsa yazarım.. Birde nuray var cidan da o da iyiydi. Bakalım verdikleri tarihler çıkarsa yazarım..Çok teşekkür ederim. Birinden ayrılmak zaten üzüntü verici ama zamanla alışıyorsun. Bitip gidicek. Fakat falcının yeminine inanıp düğününe 1 hafta kala düğün hazırlıkları içindeki adama mesaj attım. Ve ben bu insanı sürekli görücem. Düştüğüm duruşmamı yanıyım evlendiğine mi üzülüyüm. Allahım herkese falcıya gitmeyi gerektirmiyecek bir sevgili eş versin.