Derya Benim olaylı falcım onun dışındakiler kötüymüş diye duymuştum sadece hiç baktırmadım. Derya'nın övgüsünü duydum ben bir yerlerde burada yazdım kimse emel tutulur bir şey söylemedi. Neyse gittim öyle olmayacak bir şeyi bildi ki isim falan verdi. İsim, tarih, tanışacağımız şekil anlatırken dalga geçmiştim hatta. Sonra tutunca iki defa daha gittim. Bildiği çocuk için söylemediği güzel şey kalmadı beni gaza getirdikçe getirdi. O saatten sonra söylediği hiçbir şey çıkmadı. Üstelik mükemmel diye yere göre sığdıramadığı çocuğun 5 yıllık ilişkisi varmış benden gizlediği. Derya başka arkadaşlarıma da aktı o dönem kesinlikle sallamıyor hakkını yiyemem bildiği şeyler var. Ama bilemediği şeyler de çok var yani çocuğun adını, yalını, mesleğini, karakterini gör ama beş yıllık ilişkisi olduğunu Göreme.
Bu arada yazmışkrn yazayım Özge ve irem de patladı bende yukarıda yazdığım konuda. ikisi de bu ilişki olayını bilemedi ve yakın vadede görüşeceğimizi falan söyledi irem hatta evleneceksiniz falan demişti. Özge bu adamın 6 senedir ilişkisi olmamış o yüzden korkuyor demişti

Bu da fal baktırma olayında jübilem oldu gerçekten anca boş umut hiçbiri hiçbir şeyi tamamen bilemez. Kendi kendimizi kandırıyoruz.