Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 ve 100 tlye bakıyormuş. Seansına göre sanırım.Gelecek cıktı mi? Bir de ne kadara bakıyor?
Kim bu falcı?50 ve 100 tlye bakıyormuş. Seansına göre sanırım.
Daha bugüb baktırdım gelecekmüçün beklemem lazım ama benim hakkımda ne deditse doğru eksiksiz ve hüç sorunsormuyor sana kendi anlatıyor. Beni bana anlattı ilişkide yaotıgım hatalar dan tut ne olacagını da dedi. Ben cok memnun kaldım. İş ve ask ile ilgili gelecek yorunladı onu bekliorum. Cok yzun bi zaman vermedi. Ve paragöz değil.dediğim gibi ben tavsiye üzerine girtim pişman değilim. Enerhi önemli tabi. Umarım giden herkesin enerjisi tutar
Cidan cafe nuray abla imis.Kim bu falcı?
kız sna yazdım ya.özelindeki mesajları oku bacım.Cidan cafe nuray abla imis.
cnm nuray ablaya güven. ben uzun zamandır gidiyorum. çok iyi bir insandır herşeyden önce.Daha bugüb baktırdım gelecekmüçün beklemem lazım ama benim hakkımda ne deditse doğru eksiksiz ve hüç sorunsormuyor sana kendi anlatıyor. Beni bana anlattı ilişkide yaotıgım hatalar dan tut ne olacagını da dedi. Ben cok memnun kaldım. İş ve ask ile ilgili gelecek yorunladı onu bekliorum. Cok yzun bi zaman vermedi. Ve paragöz değil.dediğim gibi ben tavsiye üzerine girtim pişman değilim. Enerhi önemli tabi. Umarım giden herkesin enerjisi tutar
CNM SEN ESKİ ÜYEEvet eskişehir kadriye. Olumsuz konuşmamasına rağmen bende tutmadı falları. Ama çok severim dediği ve yıllardır giden kişilere tutuyor. Annemin arkadaşına çok iyi çıkıyor da ıradan biliyorum. Ben 2-3 yılda bir giderim, sanırım ondan
CNM SEN ESKİ ÜYEYİM DEMİŞTİN. MERCANI VEDE NİSANI BİLİR MİSİN?NASIL ULAŞIRIM BU İKİSİNE.Evet eskişehir kadriye. Olumsuz konuşmamasına rağmen bende tutmadı falları. Ama çok severim dediği ve yıllardır giden kişilere tutuyor. Annemin arkadaşına çok iyi çıkıyor da ıradan biliyorum. Ben 2-3 yılda bir giderim, sanırım ondan
Kuzum millet evlenmiş çoluk çocuğa karışmış kimse kalmamış buralarda :)HERKES VAZGEÇTİ GALİBA. BURALAR PEK ŞENLİKLİ OLURDU.![]()
Bugün baktı gelecek için bsey diyemem ama anı karekteri hissi herseyi net sekilfe söyledi ben memnm kaldım. Bende öneri ile gittmKuzum millet evlenmiş çoluk çocuğa karışmış kimse kalmamış buralarda :)
Evet haklısınız gitti mi bir kere adam akillinbir yere gitmek en mantıklısıDeneyince pişman olmazsın evüm gibi yre 3-4 kişideneyecgine nuray ablaya git daha iyi oazar gnü sabah daha sakim oluyrum dedi ve öyle süre doldu olayı da yok.
CNM SEN ESKİ ÜYE
CNM SEN ESKİ ÜYEYİM DEMİŞTİN. MERCANI VEDE NİSANI BİLİR MİSİN?NASIL ULAŞIRIM BU İKİSİNE.
Canım ben arkadaşa söyledim nuray abladan bahsediliyor diye. Ben fikir edindim sağolasın.kız sna yazdım ya.özelindeki mesajları oku bacım.
Kaderle yıldız nasıl ayni kisi yıldız sarışın mavi yada yeşil gözlü tombul bir kadın. Kader de mi ayni kisi. Burda kader kader bahsediliyor da farklı kişi sanıyordum ben.Merhaba öncelikle fal deneyimlerimi yazayım. Turuncu cafe de cengiz'e gittim. Su fali bakti.Bir şey bilmiyor. Yine aynı cafede Sibel'e gittim tarot ve kahve baktı. O da bana bakamadı. Bir de Kader var Turuncu da sanırım Kader ve Yıldız aynı kişi. Ilk falı muhteşemdi. Şimdiyi bildi. Yakın geleceği bildi. 2. Gidişimde yine fena değildi ama yakın aralıklarla gittiğimden aynı konuda devam etti. Arkadaşıma tavsiye ettim ama onu hiç bilememiş. Kısaca o da elendi. Sonra Milaz cafe sinem ıyi dediler. Çok kalabalıktı.Dedim herhalde süper. Su falı baktırdım. Şimdi yi bile bilemedi. Geleceği dinlemedim bile. Google da Gülay cafe Gülay ı ve Turuncu cafe venüs ve soner ı duyuyorum ıyi diye. Bilmiyorum Yay burcuna mi bakamiyorlar acaba? Bana yardımcı olun var mi bildiginiz iyi bir falcı?