Kadriye'ye baktırmadım arkadaşlar vazgeçtim.Randevumuda almıştım,sonra iletişime geçmedim.
Doğru karar canım, içinde kalmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadriye'ye baktırmadım arkadaşlar vazgeçtim.Randevumuda almıştım,sonra iletişime geçmedim.
bu aralar yeni bir kan yok galiba. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.
Ben demiştim onu ben memnun kaldım bir kişi daha memnun kaldı ama bir kaç.kişide üslubundan memnun kalmadıklrını ddiler.Mersin de refika hnm varmış baktıran var mı arkadaşlar
sizde çıktı mı?vadeler falan tutuyor mu?Bana hep bitanem falan die yaklaşıyor benn mersinde diyabınada gittim ama tabımadgı kişilerden önce oaranın yatmasını istio cnkü xok fazka baktırıp yatemayan varo konuda dediiler.
Zaten ilk başkta sizi tarif.edio anlatıyor eger ti dgru cıkmazsa fal günnde değilsün paran bsuna gitmesin daha snra ara dio sırularna cevap verşo. Telden bakıo,tart zaten kaoattıktan sonra aklına bi soru gelir mesj atarsan da cevaplıo aynı gün içinde atarsan tarzı bu sekişde
Mersinli Refika'nın telini biliyor musunuz?Siz baktırdınız mı?Tolin'cim, senin eskiden beri gittiğin falcı artık sana mı doğru bakamıyor, yoksa herkese mi? Hani sana hep baka baka artık herşeyini öğrenmiş olabilir. Herkese bozmadıysa, bana özelden telefonunu gönderir misin (Tabii telf ile bakıyorsa)
Yeni kan ihtiyacı konusuna katılıyorum. Ben artık eski defterleri karıştırmaya başladım. Forumun eski sayfalarından arama yapıyorum. BU şekilde geçen gün Burak'ı bulup telefonla ona baktırdım (50 TL). İyiydi. Bir de programımda İzmir'de Sususzdede parkında bakan Fatma Bacı diye yaşlı bir kadın var. Google'da resimleri çıkıyor. Telefonda da bakıyormuş. İzmirli arkadaşlara sordum, bekliyorum. Aksi takdirde bugünlerde ikinci tura geçeceğim:)))
Haa bir de Mersinli Şefika/Refika ile ilgili bilgi bekliyorum.
bence mühim olan o anda mutlu olmak değil dediklerinin çıkması.Refika hnm a ilk baktırdıgımda çok mutsuz oldum istemediğim şeyler söyledi.iki ay sonra söyledikleri çıktı.şimdi yine baktırdım yne istemediğim şeyler söyledi.üslıbu çok nazik bence.ama bu demek değil ki sizde baktırın arkadaşlar böyle yazıp sizi de umutlandırmak istemem para veriyoruz yazık olmasın vebalinizi almayım
Bana da uydurmasyon geliyor gerçi hepsi uyduruyor yarı yarıya tutuyor bence .sizin baktıdıgınız tutan en iyisi kimdi acababen burada olumsuz şeyler yazılınca denemedim. şahsen yüz yüze falı ve de enerjiyi hissetmeyi tercih ederim.not:bu arada bu işlere ne kadar bulaştıysam artık falcılar bana da siz fala bakıyor musunuz diyor. çok komik. öyle olsa bari sorunlarımı çözerdim.![]()
özelden yazıyorum.Bana da uydurmasyon geliyor gerçi hepsi uyduruyor yarı yarıya tutuyor bence .sizin baktıdıgınız tutan en iyisi kimdi acaba