Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok randevu verdi ama baktırmayacağım.Refika anla pazar gnü bkmaz zaten açmaz
Bugüne mi verdiyok randevu verdi ama baktırmayacağım.
Merhaba ..eger telefon numaralarını bulursanız bana da bildirir misiniz rica etsemMersinli Refika'nın telini biliyor musunuz?Siz baktırdınız mı?
Evindeki hangi falcı buGüneşin yerine evime git 35 lira uygun ve güzel dibler yrum yapar ben giytim memnunnkaldım ve kendisi tarihlerde iddialı,oldugunu söyledi hatta verdiği tarih cıkarsa yazarım kasımı beklemem lazım :) ama genel isim yorum hatta karsıbtaragın karekterine kadat tutturdu :)
Caaanım falsız kalma fala da inanma dostlarım, ben ulaştım aradığım kişiye ve yine keyfim yerine geldi. yine eski usul kafelerde bakmıyor. Bilen bilir birisi galiba. Baya bu işlere adamış kendini, psıkoloji eğitimi almaya başlamış, güzel yönlendirmeler, bilgili söyleşilerle tam tamına 3 saat sürdüKızlar merhaba, bundan yıllar yıllar önce evlenip taşınmadan daha Ankara'da bir fal baktırmıştım. Tarot, su, ve kahve bakıyordu. 7 yıl içinde söyledikleri bir bir oldu. Adı Melek, Dikmen'de oturuyordu evinde baktırmıştım ama tüm ayrıntıları unuttum. var mı baktıran, bilen , tanıyan. O zaman ciddiye almamıştım ama baktırdığım en iyi faldı. Şimdi yine ihtiyaç duydum haybeye para vermek istemiyorum. Var mı tanıyan bilen, telefonunu falan.
Tabiki isteriz nerdde baktırdınoz ve ne kadar baktırdınız ne baktı :):) hepimiz bu sorulrı soruyoruz öncelikleCaaanım falsız kalma fala da inanma dostlarım, ben ulaştım aradığım kişiye ve yine keyfim yerine geldi. yine eski usul kafelerde bakmıyor. Bilen bilir birisi galiba. Baya bu işlere adamış kendini, psıkoloji eğitimi almaya başlamış, güzel yönlendirmeler, bilgili söyleşilerle tam tamına 3 saat sürdütamam biraz sorularımla bıktırmış olabilirim kabul ama içimdeki, aklımdaki, kalbimdeki her seyi sordum cevapladı.dostlar kendi heyecanımdan soramadım, unuttum daha doğrusu! bilgi vermemi ister mi vs. isteyen olursa sorar dönerim. Hepinize teşekkür ederim :)
Tarot baktırdım ben, 200 tl verdim. Üstümde o kadar vardı, normalde 250 - 350 arası bakıyormuş. Neye göre değişiyor bilmiyorum. Kahve bakıyor mu ya da su sormadım. Önceden tecrübe ettiğim ve aklımda kalan birisi olduğu için merakımdan kıydım paraya. Bugün bir arkadaşım baktıracak telefon üzerinden, detayları da sormasını rica ettim. Bilgi veririm yine. Genel olarak soru - cevap üzerinden gidiyor. Hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Çok uzun süredir fal veya benzeri bir şey baktırmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Bazen çok saçma geliyor bazen de oh ya iyi ki gitmişim diyorum :)Tabiki isteriz nerdde baktırdınoz ve ne kadar baktırdınız ne baktı :):) hepimiz bu sorulrı soruyoruz öncelikle
Arkadaşlar merhaba aranızda Güneş Ablaya gidip de falı gerçekten çıkan var mı?
%100 çıkması tabi ki mümkün değil ama...
Daha önce ona giden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir süre önce ben de gittim, hayatımda yolunda gitmeyen ve beni aşırı endişelendiren bazı ciddi durumlar var. Ondan önce birkaç kişiye daha gitmiştim bu konuyla alakalı ama arkadaşım düzenli olarak gittiği ve memnun kaldığı için bir denemek istedim. Acaba keşke gitmese miydim diyorum.
Olanlar şöyle: Baştan genel bir yorum yaptı sonra da geçmişle alakalı bazı şeyler söyledi, bunların çoğu da doğruydu. Kötü zamanlar geçirdiğimi de bildi, ama neden böyle bir durumda olduğumu ve oraya asıl gitme nedenimi bilemedi. Genel olarak sormadığım ve merak etmediğim konularla ilgili yorum yaptı, bir kısmı doğruydu gerçi hakkını yemek istemiyorum da. Beni asıl rahatsız eden ve hayatımı etkileyen konuyla ilgili sorduğumda ise öyle şeyler söyledi ki resmen tansiyonum düştü üzüntüden midem bulanmaya başladı. Durumumu farketti mi bilmiyorum ama ben böyle hissetmeye başlayınca konuyu insanlar çok kötü, kimseye güven olmaz tarzı bir konuşmaya bağladı. Mantık olarak olayla alakalı insanların bırak bunları yapmayı akıllarından bile böyle şeyler geçireceğini düşünmezdim. Bu kişilerden biriyle yüzleşeceğim o zaman dediğimde ise hiç gerek olmadığını, insanların bu tarz konuları çabuk unuttuğunu ve bunun da unutulup gideceğini söyledi. Onun dışında bazı olumsuz yorumlar daha yaptı ama bunu da genel olarak dış görünüşüme göre yaptığını düşünüyorum. Gelecek için de diğer falcılardan çok da farklı bir şey söylemedi. Doğru söylediği şeyler de vardı ama gerçekle uyuşmayan şeyler de vardı, kafam çok karışık gerçekten. O gün eve nasıl gittim cidden bilmiyorum, çok aşırı üzülmüştüm. Oradan aşırı negatif enerji yüklenmiş olarak ayrıldım.
Birkaç gün sonra sakin kafayla düşündüğümde bazı anormal şeyler farkettim. Üstüne basa basa o kişilerle yüzleşmemem gerektiğini söylemesi tuhaftı mesela. Zamana bırak çözülür demişti. Ki zamanla çok daha kötü olabilecek bir durum bu. Gerçi baştan ben pembeci değilim, dürüst ve dobra yorum yaparım demişti ama o kadar kötü ve olumsuz şeyi zaten sıkıntıda olan bir insana o şekilde söylemek, özellikle de ilk defa tanışılan bir insana, ne bileyim... bu da tuhaftı. Devamlı olarak laf arasında diğer falcıları kötülemeye çalışması ve kendini övmesi de tuhaf geldi. Bir de giderken kendini diğer insanlara tavsiye etmemi istedi, bunların aynısını arkadaşıma da söylemiş. Zaten iyi olduğunu düşünen biri neden böyle şeyler söylemeye ihtiyaç duysun diye düşündüm. Mekanda pos makinesi olmamasına hiç girmiyorum. Bunların dışında genel olarak anaç ve sevecen davrandı, insanlara karşı dikkatli olmam konusunda uzun bir konuşma yaptı bunlar da olumlu taraflarıydı ama genel olarak hayata karşı negatif bir bakış açısı var sanırım.
Neyse arkadaşlar çok uzattım kusura bakmayın. Hepimiz içinden çıkamadığımız dertlerimiz için bu insanlara gidiyoruz.
Aranızda gidip de memnun kalan/kalmayan var mı acaba?