Ankara'daki Falcılar

Varmı yeni gelişmeler memnun kaldığınız falıcilar kızlar ? Olan varsa yazsın

Bn
Burada samimi olup iyi birilerini arayan derdi olan çok. Yuce Allah sıkıntılarından yol gösteren yardımcı olan birini ihsan etsın. Bu hanımı ben beğendim dedım hepsı bu... Arzu eden dener, arzu eden denemez ama velev ki biri gıttı derdi aydınlandı kimin ne yaptıgını az çok öğrendi boşanmadan döndü depresyondan kurtuldu bana da dua etsın varsın adımız reklamcı olsun ne dıyeyım. Ben gelecek noktasında yuce Allah tan Baska kımseye kefıl degılım ama bu hanım geçmiş ve anda ince detayları bılıyor. Değişik geldi. Ha başka Cafede de olsaydı o cafe nın de adını yazardım. Burada insanlar falın haram yanlış oldugunu bıle bile çıkmazdalar ve gıdıyorlar. Zaten dertlıler, neden niçin yani bir insan girip körü körüne reklam yapıp kul hakkına gırsin. Tereddüt eden varsa reklam oldugunu düşünen asla gıtmesın. Ne dıyebılırım ki... Hanımefendi yazmış... Buzpatenınde Zeynep var... Bulursanız mutlaka baktırın ... Kaybettim dıye... O yazandan da Allah razı olsun. En azından tecrübesini iletmiş. Ben de ilettim. Ha bu medyum bugun Turuncu da olur yarın İstanbul da başka yerde onu da Allah bilir. Belki de ben sadece o hanıma özel yazmalı idim. Demek ki bundan sonra insan paylaşmamalı hayırlı akşamlar
Dediğimi yanlış anlamayın lütfen :) işe yaradıysa cok sevindim tabikii... Tırıncunun yağtogımo dedim hepimiz aynı seyler için baktoryruz .iyi akşamlar

Tuhanna enteresan bi karakter ya sanirim karsisindaki kizi kiskaninca sacmaliyor bana kirmizi araba alma kafan kopar siyah araba alma bacagin kopar demisti psikopat ama ordaki satinin dedigi bazi seyler cikti bana
herkese aynı şeyleri söylüyor araba diye başlıyor kaza araba çarpacak vs özellikle kırmızıya da bir takıntısı var sanırım:)))

6. His Yasemin’e su falı baktıran var mı
Ben su fali deilde kahve bktrmstm o donem maddi durumun ona elweriodu 3cumleyle fali bitirdi isteksiz bakti bubu cok belli etti vede dedi sey hep cakralarn kapali acalimm fiyat sudur falan die ben hic memnun kalmadm ://,

herkese aynı şeyleri söylüyor araba diye başlıyor kaza araba çarpacak vs özellikle kırmızıya da bir takıntısı var sanırım:)))
Kızlar beni bir hayli güldürdünüz falcı kıskanınca nevrotık bir şekilde ölüme mi yolluyor :)) fal işte ya:)) guzellik başa bela ya falda bile yani :)) allah guzellerin yardımcısı olsun ne diyelim...

Kızlar beni bir hayli güldürdünüz falcı kıskanınca nevrotık bir şekilde ölüme mi yolluyor :)) fal işte ya:)) guzellik başa bela ya falda bile yani :)) allah guzellerin yardımcısı olsun ne diyelim...
Yavrucum Tuhanna mı tuanna mı ne kadın görünümlü irkik olduğu için kıskanması normal. Benden de tek taş istemişti üstüme iyilik sağlık.

arkadaşlar şu zeynoyu ben de merak etmeye başladım. artık çok seçiciyim ama gidenlerden yarum bekliyorum. eğer değiyorsa aybaşında uğrarım belki.

arkadaşlar şu zeynoyu ben de merak etmeye başladım. artık çok seçiciyim ama gidenlerden yarum bekliyorum. eğer değiyorsa aybaşında uğrarım belki.

Kendi adıma biraz bekle derim. Evet anı ve geçmişi güzel biliyor. Ama düzelttiğim yerler de oldu bilemediği şeyler de. Sonuçta hepimiz gelecek istiyoruz değil mi?

Kendi adıma biraz bekle derim. Evet anı ve geçmişi güzel biliyor. Ama düzelttiğim yerler de oldu bilemediği şeyler de. Sonuçta hepimiz gelecek istiyoruz değil mi?
haklısın cnm. beklemekte fayda var. iyiyse duyulur zaten.

Back
X