Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al benden de o kadar.Bu aralar diyorum fala tövbe etsem:) yolda onu düşündüm. Yani netıcede az çok diyen diyecegıni dedi. Öbürleri de kayıp :) iyisi mi ben dua edeyim Rabbım den isteyeyım:)) sonra bi bunalım gelıyor daralıp falcı önünde dertleşirken buluyorum kendımı:)) bence siz de bana dua edın de kurtulayım valla. Yemin ederim kendımden bıktım ya.
Mantıcı Aysuyu geçmiş mesajlarda buldum. Bulup çıkarmaya niyetım var da eskisi gibi iyi mi? Onu tam bilemiyorum. Yerinde yok, amca da ser verdi sır vermedi. Denemek lazım, denemek için de bulmak:) Nasip kısmet... Tecrübe için teşekkürler. Eski forumlarda Kıbrıslı Elmas tan söz edilmiş. Bir de İskenderun lu Alev ve Eskişehir li Remziye ama yazanlar şu an aktif değiller. Oraya kadar henüz ulaşamadım:)) Ankara da bu Mantıcı Aysu yu bulursak :)...al benden de o kadar.
bu arada şu mantıcı aysuyu bulursan haber ver. onun evine gitmiştik bir arkadaşla.3 yıl önce bende o zaman adaylar karışıktı ve 3 adayıda kombinledi.
yani birnevi karıştırdı. ama o kadına sağlim kafayla gitmek istiyorum. çünkü dedikleri karmaşık ta olsa çıktı.
Nasılmış ki? Baktıranlar ne dedi?Bahçelide yasemın varmış arıyormussun bı kafede bakıyormus baktıran varmı
Simdii gidenler bilenler bi sorum olcak zeynepmi mantici aysumu ?? Hangisi daha ii ?? Bide manticiyi nasl bulcaz ulascaz bulan olursa we gidelm dien olursa gitmek isteyenlerle ortk biyerde bulsp gitsek.. gitmek isteyenlerede uyarsa iletisime gecebilirsek.tabiii ??? Nedersiniz
Buz patenin oradaki Zeynep'in tipini tarif edebilir misiniz?
remilci nihal kim?
yoksa şu rengarenkteki nihal mi? o ise çok komik olur.
şimdi de remil masalını mı uydurdular yoksa?
Aslında bilinen biri sanırım kimse cevap vermemiş ama 7.caddedekı yasemın dıyolar bi erkek arkadasım baktırmıs iyi dedi ama erkek oldugu için nelere dikkat etti anımı bildi geçmişemi iyi diyo bilemedim detaylı konusamadımBahçelide yasemın varmış arıyormussun bı kafede bakıyormus baktıran varmı