Ankara'daki Falcılar

Merhaba kızlar yine ben;

Geçen bir kızdan bahsetmiştim kıza sonunda fal baktırdım. Ve çok çok iyiydi. Bazı arkadaşlar merak ediyordu özelden mail adresini verebilirim numarasını siz isteyin ondan bakarsa. Yorumlarınızı bende merak ediyor olacağım.

Bu arada birkaç zikir verdi bana, dua ile birlikte rüyaya yatacakmışız birşey sordum da olur mu olmaz mı diye hadi bakalım :)

Birde şöyle bir şey söyledi ben paylaşabilir miyim diyince ben tarot falan bilmem sadece hissettiklerimi söylerim oyüzden kimsenin hayatını etkileyip insanların günahına girmek istemiyorum o yüzden beklenti içine girip lütfen hayatını bana göre yönlendirme öyle olacaksa bakamam kusura bakma dedi bende yok girmem dedim nediyim :)

Özelden yaz olur mu kimmiş merak ettim

SEMRİN ismi pardon

Semrin bana seninkinde büyü var zikseler yine dönmez zaten seni de hiç sevmemiş demişti. Diğer dediklerini hatırlamıyorum ama kısaca ölsen daha iyiymiş nasıl yaşıyorsun hayret demişti. Felaket tellalıdır. Dedikleri doğru olsa bile insanın intihar edesi gelir. Tavsiye etmem.

Semrin bana seninkinde büyü var zikseler yine dönmez zaten seni de hiç sevmemiş demişti. Diğer dediklerini hatırlamıyorum ama kısaca ölsen daha iyiymiş nasıl yaşıyorsun hayret demişti. Felaket tellalıdır. Dedikleri doğru olsa bile insanın intihar edesi gelir. Tavsiye etmem.
semrim şaklabanın tekidir. özet bilgi.

ayrıca semrinin dedikleri olsaydı ooooooooo neler olurdu neler.
uydurur durur.
hiç dikkate bile almayın. boşa zaman vede para kaybı.

arkadaşlar nihal olayı dikkatimi çekti. hiç duymamıştım. neye bakıyor ve kaç tl.

nihal remil bakar antepte yaşar rengarenkteki değil. Bana çıkmadı dedikleri. Bilemedim...

Bu zeynep bir zamanlar evim cafede olan zeynep mi eğer o ise zaten tıııırttt boşa gitmeyin derim

Kızlar size ve kendime Bahadır Özüşen den Yalancı Falcı şarkısını hediye ediyorum:) Sıkmayın canınızı. Rabbim herseyı gonlumuzdeki isteklerden guzel etsın amin amin. Tez zamanda dileklerimize kavuşalım Allah bizi affetsin ne dıyeyım.

Gittiğim 4 falcininda falı çıkmadı. Bunlardan biri çatı cafe fatoş... sağlam salladı demistim boşa paranız gitmesin. Biride mustafa o paftada yazık oldu.. diğer 2 si bunlardanda kötüydü.. ulan bari biriniz yok aramaz bitmiş diyeydiniz:/

Gittiğim 4 falcininda falı çıkmadı. Bunlardan biri çatı cafe fatoş... sağlam salladı demistim boşa paranız gitmesin. Biride mustafa o paftada yazık oldu.. diğer 2 si bunlardanda kötüydü.. ulan bari biriniz yok aramaz bitmiş diyeydiniz:/
Bunları ben de duymuştum forumda iyi ki gitmemisim . Burdan duyup zarife ve zeyno ya gittim bence ikisine de verilen paraya yazık ..
Burdan duyup memnun kalıp sevdiğim bir tek ege onun da geleceği çıkarmı blmiyorum daha zamanı gelmedi ama iyi bir çocuk sevmiştim onun dışında burdan gidip sevdiğim biri başka olmadı . Enerji meselesi belkide

Bunları ben de duymuştum forumda iyi mi gitmemisim . Burdan duyup zarife ve zeyno ya gittim bence ikisine de verilen paraya yazık ..
Burdan duyup memnun kalıp sevdiğim bir tek ege onun da geleceği çıkarmı blmiyorum daha zamanı gelmedi ama iyi bir çocuk sevmiştim onun dışında burdan gidip sevdiğim biri başka olmadı . Enerji meselesi belkide

Hii bir de burda duyup gittiklerimden vera nin dediklerinin yüzde ellisi cıktı o kadar

Yavrucum diğer 2 si kimdi onlara da gitmeyelim.

Diğer ikisi bilindik tipler deil. Evde bakanlar kimseye numaramı verme diyenlerdi. Öyle olunca saniyosunki iyi bakar :/ işte buda bir aldanış... sonra gidip bak çıkmadı dediğinde diyemiyosun mal gibi giden paraya yaniyosun işte... Allahım ins öbür aya burdanbirini duyura gitmem.. cikmayanlari yazın lütfen paralara yazik olmasını geçtimde .. umut gidince...

Back
X