Ankara'daki Falcılar

Bana sıla da iyi demişlerdi anı bıle bılmıyor gecmısı bıle. O resmen beni sonunda fala tövbe tö
bildiğim kadarıyla vera milazdaki sineme fala gidiyordu.
hoş sinemde çıkmıyor ya neyse.
al birini vur ötekine.
bence bu dönen isimlere gitmemek ve yeni birilerini bulmak lazım.
eldekiler hep aynı.
çıkmıyor.
Ay falcının falcıya gıtmesı benı çok gulduruyor. Bir falcı arkadaş da başka falcıya kendı için baktırmıştı:))) ilahi gece gece güldürdün

Sibel in özelliği nedir? Yani nesi guzel anı mı iyi biliyor isim mi veriyor?

ses kaydı alıyorum bazen de not alıyorum. sonradan tekrar notlara baktığımda gördüm ki, sibel zaten anı iyi biliyor onda sıkıntı yok. ben ocakta gitmiştim 21 mayısta erkek arkadaşınla ilgili bişey yaşayacaksın demişti. 22 mayısta kız arkadaşından ayrıldığını beni aradığında öğrendim:) aşkla ilgili tutuyor ama işle ilgili hiç tutturan olmadı :KK43:

Valla ben size net bir şey diyeyim mi; yazdığım falcıların hepsi patladı. Bir tek inci teyze sen istersen devam eder yoksa biter demişti ama iletişim devam edecek kaçışın yok diyenlerin hepsi patladı. Şu an ben soğudum heriften üzerine para verse gitmem yanına tövbe büyük sözüme. Fallar çıkmıyor bunu gördüm. Son olarak yine de bu cumaya kadar opsiyon tanıyayım ama ben hissediyorum eminim iletişim bitti. Ben daha gitmem falcılara en azından yılbaşına kadar. Ama yılbaşı dan sonra da gitmem sanırım. Çünkü verdikleri yakın gelecek dahi patladı nesine gideyim Allah aşkına.

Çıkana nasıl çıkıyor cidden hayret ediyorum. Bana çıkmıyır bir tek sanırım. Sanırım humeyragul77 nin dediği gibi dualara sığınıp Allah demek lazım. Cidden peşini bırakınca oluyor bazı şeyler belki de. Bir de şunu daha iyi gördüm ki; olmuyorsa cidden vardır bir hikmeti.

Şu şarlatan inci olayında ise cidden inci teyze mi acaba çünkü bana çıkıyor çıkmıyor o ayrı ama kimle konuştuysam çıkıyor dedi. Acaba aynı kişi mi ki? Ben de gerçi artık herkes gibi eşit uzaklıktayım savunmuyorum ama merak da ettim. Çünkü yıllar önce deniz erin in çalıştığı yerde inci diye bir kadına baktırmıştım ama bu inci teyze mi bilmiyorum ama o zaman hayatındaki insanların 2 si de psikopat (biri platonikti) ikisiyle de olmaz demişti ama biriyle oldu. Ha karakter özellikleri dopruydu belki bilemem de bu inciler aynı kişilerse inci teyze yi çok sevsem de gitmem bir daha. Çünkü bütün falcıların yaptığı en büyük hata, sonu yok ama sen yine de bu adamla bir şey yaşayacaksın sana açılacak demeleri oldu. İnci teyze açılacak demedi ama sabret dedi kestirip atma dedi. E bu da bir nevi umut vermek. O yüzden bacılarım cidden size iyi gelen biri yoksa gitmeyin derim. Ben yandım siz yanmayın.

Fal işini bıraktığımı söylemiştim zaten gerçekten gitmiyorum kızlar bakalım ne kadar dayanıcam bilmiyorum ama kararlıyım. Dün halam aramış diyoki birde inanmaz kendisi namazında falan biri öyle düşünün resmen dile düştüm :KK70:işte diyoki bir hoca varmış senin için ona gidicem diyo para almıyo herşeyi görüyomuş yıldızname bakıyomuş kendime gitmemde sırf senin için gidicem diyo bırak artık şu işi ben baktırcam sana diyo. :KK70: "Parasız olması inandırıcı geldi bana çünkü önemli"
Neyse gelelim esas konuya hesap yaptım yaklaşık 60-80falcıya gitmişim 20 tanesine bir seferden fazla gitmişim harcadığım para 8000tl yi geçmiş. Öylek haftada 350tl vermişim çoğu zaman nereden çıkardın derseniz fişlerimi çıkardım eve gittiklerim hariç :KK70: Yemin ediyorum acıdım. Gittiğim yol paralarını saymıyorum bile o benzinlere, taksilere, otoparklara harcadığım bir okadarda siz koyun üstüne. Çok pişmanım :KK43:

Çıkmasını beklediğim 2 kişi var biraz vadeleri var paylaşıcam ben 1-2 şeyi yaşadım ama diğer olaylarında çıkmasını bekliyorum. Ayrıca yarın İstanbul gidiyorum. Ve tatlıcıyı bulucam bulur bulmaz da baktırıp buradan yazıcam. Gerek yok bence artık abuk sabuk kişilere gitmeye çıkmıyo işte denediklerimizin hiçbiri. Terapi içinse tamam enerjisi güzel olanlara ayda 1 gidilir diye düşünüyorum. O kişilerde yazmıştım zaten.

Son düzenleme:
Abdullah eğer ki aynı abdullahtan bahsediyorsak ben baktirdim . 2 ay falan olmuştur . 2. Kez gitmedigime gore beğenmedim demekki öyle vok . Ama ileri tarihler vermişti henüz zamanı gelmedi .

Devrim ; arkadaşıma cıktı bana çıkmadı ya da zamanı gelmedi bilmiyorum . Beğenmedim

Sila ; an da iyi gelecek zamanı gelmedi

Turuncu araf berbat

Turuncu yıldız fena değil . Ama tekrar gitmem

Turuncu zeyno ;hiç beğenmedim

Evim sevda gününe bağlı sanirim son gittiğimde çok kötüydü

Evim ege sevdim kendisini ama zamanı gelmedi gelecek ile ilgili . An da iyiydi

Evim meryem , funda ; eh işte

Inci teyze ; bence kendisi ne kadar tatlı bir kadınsa falı o kadar kötü . Nerdeyse Bütün harfleri kağıda yazıp ordan söylediğiniz isme göre evet bu harfleri yazmıştım diye artislik yapiyor şaka gibi yani

Isil ; kötü

Gülay;kötü

Cidan nuray ;fema değil an i ve karakter analizini iyi yapıyor . Fakat gelecek için bilemiyorum
Ama üstte sandıklarından çok daha iyidir

Fal baktirmayi düşünmüyorum artık . Ama tekrar gitseydin kime baktirirdin dye sorarsanız serhat olabilir ( 4 yıl önceki falı çıktığı için ) ama sarmaladığı durumlar da oluyor tabi söyledikleri icin de

Vera için ne düşüneceğini bilmiyorum dediklerinden olanlar da var olmayanlar da zamanı gelmeyenler de . An için de bildikleri de var bilmedikleride . Ama enerjik iyi ve fal bakma tarz-ı da iyi .

Bence fal baktirmayin arkadaşlar olan paranıza oluyor . Ben son 2 aydir baktiriyordum ama artık baktrmicam.
Ondan önce de en son 4 -5 yıl once baktirmistim serhat sevda yener . Yener bana yildizname bakmıştı ama şöyle olmuştu olay; ben kahve batırmaya gitmiştim ama kendisi geç kalmıştı randevuya ve beklettiği için aynı fiyattan yildizname bakacağını söylemişti .

Bir de o yıllarda arkadaşımla figen diye birine baktirdim karanfildeydi yeri . Arkadaşıma dediği herşey ama herşey cıktı . Bana da aynı şekilde
Ama arkadaşıma çıkanlar asla tahmin edilemicek şeylerdi ve ordan ağlayarak çıkmıştı kendisi . Malesef cıktı. Ama o şimdi.nerdesir falan hicbir fikrim yok aynı yere gidip bakalım dedik ama bulamadık
Ozamanlar konuşurken eryamanda oturduğunu söylemişti . Cok kısa siyah sacları vardı . Fal bakarken saga sola bakip "dede boyle diyor " cumlelerini kurardı .
Onunla ilgili tek hatırladığım bunlar

Abdullah eğer ki aynı abdullahtan bahsediyorsak ben baktirdim . 2 ay falan olmuştur . 2. Kez gitmedigime gore beğenmedim demekki öyle vok . Ama ileri tarihler vermişti henüz zamanı gelmedi .

Devrim ; arkadaşıma cıktı bana çıkmadı ya da zamanı gelmedi bilmiyorum . Beğenmedim

Sila ; an da iyi gelecek zamanı gelmedi

Turuncu araf berbat

Turuncu yıldız fena değil . Ama tekrar gitmem

Turuncu zeyno ;hiç beğenmedim

Evim sevda gününe bağlı sanirim son gittiğimde çok kötüydü

Evim ege sevdim kendisini ama zamanı gelmedi gelecek ile ilgili . An da iyiydi

Evim meryem , funda ; eh işte

Inci teyze ; bence kendisi ne kadar tatlı bir kadınsa falı o kadar kötü . Nerdeyse Bütün harfleri kağıda yazıp ordan söylediğiniz isme göre evet bu harfleri yazmıştım diye artislik yapiyor şaka gibi yani

Isil ; kötü

Gülay;kötü

Cidan nuray ;fema değil an i ve karakter analizini iyi yapıyor . Fakat gelecek için bilemiyorum
Ama üstte sandıklarından çok daha iyidir

Fal baktirmayi düşünmüyorum artık . Ama tekrar gitseydin kime baktirirdin dye sorarsanız serhat olabilir ( 4 yıl önceki falı çıktığı için ) ama sarmaladığı durumlar da oluyor tabi söyledikleri icin de

Vera için ne düşüneceğini bilmiyorum dediklerinden olanlar da var olmayanlar da zamanı gelmeyenler de . An için de bildikleri de var bilmedikleride . Ama enerjik iyi ve fal bakma tarz-ı da iyi .

Bence fal baktirmayin arkadaşlar olan paranıza oluyor . Ben son 2 aydir baktiriyordum ama artık baktrmicam.
Ondan önce de en son 4 -5 yıl once baktirmistim serhat sevda yener . Yener bana yildizname bakmıştı ama şöyle olmuştu olay; ben kahve batırmaya gitmiştim ama kendisi geç kalmıştı randevuya ve beklettiği için aynı fiyattan yildizname bakacağını söylemişti .

Bir de o yıllarda arkadaşımla figen diye birine baktirdim karanfildeydi yeri . Arkadaşıma dediği herşey ama herşey cıktı . Bana da aynı şekilde
Ama arkadaşıma çıkanlar asla tahmin edilemicek şeylerdi ve ordan ağlayarak çıkmıştı kendisi . Malesef cıktı. Ama o şimdi.nerdesir falan hicbir fikrim yok aynı yere gidip bakalım dedik ama bulamadık
Ozamanlar konuşurken eryamanda oturduğunu söylemişti . Cok kısa siyah sacları vardı . Fal bakarken saga sola bakip "dede boyle diyor " cumlelerini kurardı .
Onunla ilgili tek hatırladığım bunlar
ya şu çıkan figeni bulsak da gitsek.
şu şirini de ben arıyorum ama bilen duyan yok.
artık yalnızca herkeste çıkanlara gideceğim.
yeter artık bu falcıların elinden.
bir kişi kaldı beklediğim eğer dedikleri çıkarsa ki hiç sanmıyorum onu da buradan açıklayacağım.
gerçi son baktırdığımda kadının kafa gidikti ama?
bir ümit işte.
o çıkarsa zaten falcıyı bulduk demektir.

zaten arkadaşlar bence fal denilen olayda da bizler içingerekli olan bilgi şudur;
eğer karşı tarafın beynini ,niyetini tam olarak söylüyorsa bu bile yeterli o kadar yani. o bile yok.

Gercekten o şekilde bakıyorsa bu Figen hanım, kaybolmuştur. Diyorum ya bunların en iyileri ortadan yok oluyor... Ara ki bulasın:) cafe sahıbı yardımcı olamıyormuş eski gıdılen cafe nın adı nedır, belki yardımcı olurlar.

Back
X