Ankara'daki Falcılar

Sonra önünü alamazsınız bunların nerde duracaklarını bilsinler. Fala da bunlar için gıtmeyın yiyin için gezin makyaj malzemesi alın elbise alın dua edın. Ne bu ya kimse kimsenin oyuncagı degıl. Fala bunlar için verılen paraya yazık yemın edıyorum. Gıdın kendınıze bakın Allaha dua edın 7 mılyar ıcınde mutlaka daha iyisi vardır

bizimkisi psikolojik olarak destek aramak aslında hepsi bu.
çağızın en büyük belası olan samimiyetsizlik,insanların dost olmayışı yada sahtekarlık bundan dolayı hepimiz boşluğa düşüyoruz.
bu salak adamlara sarılmaya çalışıyoruz. onlarda memesi daha dik, kalçası daha dolgun, daha genç ve güzelini bulunca gidiyor.
maalasef.........

Bugun guwenip anlatiosun yarin bi tartstignda seni satabilio cok ozelini paylasamiosunnkimseyle careyi falcida ariosun yani onla konsmak ii gelio seni satmicani biliosun ona gunde kactane ne sorunlarlakimler geliodur soncta ,:) neolursa olan insan bazen en yakinm dedine bile.anlatamayacagi seyler olabilio kendne kalan ..ben encok buyuzden gitmek istemsmdr yoksa o at dedi yilan dedi kus dedi die deil zaten ileriyi gorse bi loto bileti alir yada piyango bitti is.. senin benim veecem 40,50tl vs....nie tamah etsinki ?? :)

Bugun guwenip anlatiosun yarin bi tartstignda seni satabilio cok ozelini paylasamiosunnkimseyle careyi falcida ariosun yani onla konsmak ii gelio seni satmicani biliosun ona gunde kactane ne sorunlarlakimler geliodur soncta ,:) neolursa olan insan bazen en yakinm dedine bile.anlatamayacagi seyler olabilio kendne kalan ..ben encok buyuzden gitmek istemsmdr yoksa o at dedi yilan dedi kus dedi die deil zaten ileriyi gorse bi loto bileti alir yada piyango bitti is.. senin benim veecem 40,50tl vs....nie tamah etsinki ?? :)
Çok haklısınız zaten benim ki de aynı böyle bi durum .

Çok haklısınız zaten benim ki de aynı böyle bi durum .
Ben artık duaya yöneldim falcıların enerjısı benı olumsuz etkılıyor kafamı karıstırıyor bu kadar çok gıdınce kafa karısıklığına iyice dağıtmaya neden oluyor. Yoruldum ben ya. Olayları akışına bırakıp kendımı toplamam getektığını anladım. İyi bulduğunuz tek medyuma belkı arada ne oluyor ne bıtıyor sorulabılır ama yanı her falcıya gıtmek bana dengesızlık mutsuzluk getırdı ya Bı de param gıttı ya ne elbıseler alırdım neyse bu da hayat tecrubesi. İnsan hata yapa yapa kendıne gelıyor. Gıden paralar gıttı maddı manevı toplanmam lazım falcı da İnsan. Allah ile dertleşmeyi bır tutturabılsem bendekı arıza o sanırım

Arkadaşlar falcı Nisan var mış hiç giden var mı
Ortadan kayboldu diye duydum sen buldun mu onu... Ama eskisi gıbı degıl dıyorlarsı kaybolmadan önce. Piyasaya ilk çıktığında acayip bişeymiş sonradan ilmini kaybetmiş falan dıyorlardı. Son hali nedir nerededir bilinmiyor kayboldu diye biliyorum

Ortadan kayboldu diye duydum sen buldun mu onu... Ama eskisi gıbı degıl dıyorlarsı kaybolmadan önce. Piyasaya ilk çıktığında acayip bişeymiş sonradan ilmini kaybetmiş falan dıyorlardı. Son hali nedir nerededir bilinmiyor kayboldu diye biliyorum
Yok bende bi tipiğin geçmişini okudum baktım baya bi şey bilmiş sonrası yok

VERA yı soran arkadaşlar vardı . Baktığı sıralarda çok saçma olduğunu ve gerçeklik payının olmadığını düşündüğüm şeyler söylemişti yüzde 80 cikti diyebilirim . Aralık ay i icin de söyledikleri var onlar henüz gelmedi . Diğer dediklerindede 3 aşağı 5 yukarı zamanı tuttu ya da olay tuttu veya kişi tuttu ..biryerlerden yakalamış yani kız gerçekten

VERA yı soran arkadaşlar vardı . Baktığı sıralarda çok saçma olduğunu ve gerçeklik payının olmadığını düşündüğüm şeyler söylemişti yüzde 80 cikti diyebilirim . Aralık ay i icin de söyledikleri var onlar henüz gelmedi . Diğer dediklerindede 3 aşağı 5 yukarı zamanı tuttu ya da olay tuttu veya kişi tuttu ..biryerlerden yakalamış yani kız gerçekten
Sen bu sefer mutlu ol da:)

Back
X