Ankara'daki Falcılar

Kızılay da ezgi cafe diye bi yer varmış giden var mı acaba
ben oranın falı da çıkmaz diye biliyorum ama yöre ,töre,ezgi,vs......
çıkmıyor .boşa gitme.
gidersen de rahatlamak adına enerjisini sevdiğin kafede olsa bile bireysel ilgilenen birini bulursan ona git bence.
bir de eskiden asmalı konakta bir mehtap vardı. galiba çayyolu tarafında bir kafedeymiş,
onun baktığı falın notlarını buldum bugün.
kızlar valla kadın bilmiş.
yerini bulabilir miyiz?

Asmalı Konak'taki Mehtap kim bilmiyorum ama tesadüf üzeri bir adam bana bakmıştı yaz ayıydı imkansız gibi görünen bir şeyin olacağını zamanı söyledi ve olacak demişti çok şaşırmıştım o imkansız demiştim ama oldu

Asmalı Konak'taki Mehtap kim bilmiyorum ama tesadüf üzeri bir adam bana bakmıştı yaz ayıydı imkansız gibi görünen bir şeyin olacağını zamanı söyledi ve olacak demişti çok şaşırmıştım o imkansız demiştim ama oldu

A aaa kimdi ki o?

arkadaslar bir çok falcıya gıttım hayatıma daır dogru duzgun hiç birsey bılemedilr senın falına bakamıyoruz dedıler o kadar para verdım yazık oldu takii! Davinci sibel ile yolumuz kesişene kadar gecmisime dair kimseye anlatamadıgım sırlarımı yüzüme karşı söyleyince şok oldum.. üç ay içerisinde evleniceğim adamı söyledi söyledigi isimle şu an nişanlıyım.. aile problemlerim vardı nişanlandıktan sonra aşacaksın dedi ve şu anda dediklerini yaşıyorum manevi olarak kendime geldim onunla tanıştıgım için cok mutluyum.. tavsiye ederim arkadaslar.. allah razı olsun ondan...

arkadaslar bir çok falcıya gıttım hayatıma daır dogru duzgun hiç birsey bılemedilr senın falına bakamıyoruz dedıler o kadar para verdım yazık oldu takii! Davinci sibel ile yolumuz kesişene kadar gecmisime dair kimseye anlatamadıgım sırlarımı yüzüme karşı söyleyince şok oldum.. üç ay içerisinde evleniceğim adamı söyledi söyledigi isimle şu an nişanlıyım.. aile problemlerim vardı nişanlandıktan sonra aşacaksın dedi ve şu anda dediklerini yaşıyorum manevi olarak kendime geldim onunla tanıştıgım için cok mutluyum.. tavsiye ederim arkadaslar.. allah razı olsun ondan...
Fazla reklam gbi.gldi :)((

Hic duymamistimm

Bebeğim da vinci sibel e 2 sene önce gittim, daha falı çıkacak daha falı çıkacak. Sayfaya reklam almıyoruz. İyi günler...

Mune Mune Kazen Kazen gereğini yapacaktır

Veraya gitmeyi düşünüorum ama xok kararsuzın her iki durumda yaşandıgı içim burda sizce ne yapmalıyımmmm

Veraya gitmeyi düşünüorum ama xok kararsuzın her iki durumda yaşandıgı içim burda sizce ne yapmalıyımmmm

Ben gittim. Memnun da kaldım. Hatta dediği bir şey de çıktı. Ama tabi asıl dediklerinin çıkmasına zaman var. Denemeni tavsiye ederim. Ama muhteşem bir falcı diyemem şimdilik. Asıl dedikleri bi çokson bakalım hele...

Ben duymamistim.diorum sen bana sibelmisin diosun ben onu duymadm hani solediklernn ciktigi haliyle ilkkez duydum o ben deilim bende sen gbi ii atan falci.arayan biriyim..
cnm da vinci sibele boşa gitmeyin.
geçen sene ona da gittim. hemde çok uyanık biri.
eskiden neslihanın yarinde çalışıyor eşi ile.
yani sude kafenin yeri.
ama dediklerinin bir harfi çıkmadı. ayrıca bir de çok uyanık.
tarota herhalde 100 tl vermiştim.
hemen suya yöneltti.500 tl safranla baktığını idda etti.
uyanık biri.
ama tamamen uydurmasyon.

cnm da vinci sibele boşa gitmeyin.
geçen sene ona da gittim. hemde çok uyanık biri.
eskiden neslihanın yarinde çalışıyor eşi ile.
yani sude kafenin yeri.
ama dediklerinin bir harfi çıkmadı. ayrıca bir de çok uyanık.
tarota herhalde 100 tl vermiştim.
hemen suya yöneltti.500 tl safranla baktığını idda etti.
uyanık biri.
ama tamamen uydurmasyon.
ne kadar çok uyanık demişim.
sinir oldum ya ondan bu anlatım bozukluğu.:KK53:

Bu sibele sizin önerilerinizle bende gitmiştim kızlar bakjtırma fırsatım olmadı iyiki de baktırmadım başımdan geçen olayı hemen anlatıyım.
Gittim ben oraya aylar önce tabi bu olay bir iki müşteri vardı oturdum klasik her falcıda sorduğum soruyu sordum nasıl bakıyo nekadar işte pozitifmi negatif mi çünkü benim için önemli niye negatif birine fal baktırayım dimi neyse bu kapıda birtane bunun çalışanı var asistan dan bozma bi kız neyse ordaki gelen bir anne kız birde bayan vardı bana işte dediler ki nasıl başka yerlere gidiyomusun çıkıyomu falan konuşmaya başladık bunlar biriki falcıdan bahsettiler gülüyoruz bu asistan denen kız içerden bir geldi bir çirkef çıkın burdan diye orada bir kıza baağırmaya başladı başka falcıları anlatamazsınız adını geçiremezsiniz burada reklam yapıyosunuz sonra içerden bu sibel denen cin geldi asistan diyoki bu kız başka falcıları konuşuyo falan dedi kıza çık burdan falan dedi ohaa şok oldum kız terbiyesiz diyip saydırıp çıktı. yüzünden zaten belli zaten kurnaz olduğu bunun sonra bende çıktım baktırmadan tavrı çok berbattı iğreti oldum

Sonraa noldu bilin bakalım bunun asistanı tutuncu kafede fal baktırmaya gelmiş arkadaşlarıyla hemde 2 gün sonra orda gördüm:KK70:DD

Yani anlıcanız kızlar bu Sibel Da vinci kafedeki tam bir sahtekar hatta o yazı yazan kız varya reklam gibi olan kızlar soruyor diye bir yer var orayada döşemiş bu yazıların aynısını :KK70:DD ta 2017 yılında burdan kendine müşteri arıyo uyanık. Birde bad suratlı bir kadın aklınız varsa gitmeyin zaten bilse bu yollaramı girişir his gücü olan insan ters yapılı olamaz zaten o özellik bahşedilmez benim görüşüm o

Bu arada yeni bir falcı daha keşfettim sizin için ama henüz bende baktırmadım ne yalan söyliyim 1 aydırda baktırmıyorum baktırmam da kendime 1-2 kişi seçtim öyle devam edicem.
Ama duydugum her falcıyı sizle paylaşıcam ama gerçekten falcıları iyi olanları paylaşıcam referansına güvendiğim kişileri belki siz bulursunuz
o kadına çok iyi diyolar hatta baya baya iyimiş ama arkadaşım biraz korkmuş kadından çünkü insanların ağzını dilini bağlıyo falan dedi birde zamanında başına gelecekleri söylediği ve çıktığı için (ağır hastalık, iflas ve boşanma) yıllardır gidemedim dedi ama geçen aradım dedi çok ihtiyacım vardı numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum dedi eğer bulursam benimle gel dedi belki giderim bilmiyorum büyük ihtimal giderim :KK70:

"Küçük Yalı'da oturuyomuş adı Elif" kadının 1 kızı var ev hanımı 2-3 sene önce bakıyomuş ama şuan bilen yok nerede.

Belki bu forumdaki birileri bulur.

Bu arada yeni bir falcı daha keşfettim sizin için ama henüz bende baktırmadım ne yalan söyliyim 1 aydırda baktırmıyorum baktırmam da kendime 1-2 kişi seçtim öyle devam edicem.
Ama duydugum her falcıyı sizle paylaşıcam ama gerçekten falcıları iyi olanları paylaşıcam referansına güvendiğim kişileri belki siz bulursunuz
o kadına çok iyi diyolar hatta baya baya iyimiş ama arkadaşım biraz korkmuş kadından çünkü insanların ağzını dilini bağlıyo falan dedi birde zamanında başına gelecekleri söylediği ve çıktığı için (ağır hastalık, iflas ve boşanma) yıllardır gidemedim dedi ama geçen aradım dedi çok ihtiyacım vardı numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum dedi eğer bulursam benimle gel dedi belki giderim bilmiyorum büyük ihtimal giderim :KK70:

"Küçük Yalı'da oturuyomuş adı Elif" kadının 1 kızı var ev hanımı 2-3 sene önce bakıyomuş ama şuan bilen yok nerede.

Ne falı bakıyomuş kahve, su?
İnsanların ağzını dilini bağlıyor derken nasıl yani anlamadım :)

Küçük yalı derken?

Back
X