- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
sanırım istanbul.Küçük yalı derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım istanbul.Küçük yalı derken?
Vera nerede bakıyor?Yaş ortalması kilo faln şuan gldim bktırcam ama vera dye baskasna almasınlarr :):)))
sanırım istanbul.
valla istanbuldaki falcılar kısmına yazın da.Aynen İstanbul ama nasıl bulunacak onu bilmiyorum.
Napptin canimm veraya gittinmi baktirabildinmi ?Yaş ortalması kilo faln şuan gldim bktırcam ama vera dye baskasna almasınlarr :):)))
sanırım istanbul.
Evet gittim yani genel olarak tutturdugunu diyebilirim verdiği tarihleri yaşayıp görcez ama an ve kişi analizi doğru diyebilirim.. Oo mükemöeşdi demyrum :):)
valla cnm.şaşırdım artık.Burada da bi elif var da acaba o mu dedim.
valla cnm.şaşırdım artık.
denize düştüm yılana sarılıyorum.(falcılara)![]()
ay çok makbule geçer valla.Ya aslında biri var. Fena da değil de. Bilemedim. Henüz çıkmadı dedikleri. Ama söylediği bir şey tam zamanında pat diye ve aynen çıktı. Düşünürsen tavsiye edeyim.
Bize de tavsiye de bulunun belki çıkar yaYa aslında biri var. Fena da değil de. Bilemedim. Henüz çıkmadı dedikleri. Ama söylediği bir şey tam zamanında pat diye ve aynen çıktı. Düşünürsen tavsiye edeyim.
Kim acabaaaYa aslında biri var. Fena da değil de. Bilemedim. Henüz çıkmadı dedikleri. Ama söylediği bir şey tam zamanında pat diye ve aynen çıktı. Düşünürsen tavsiye edeyim.
nekadardı kuzumm ?ne falı baktırdın bideHadi yazayım madem kızlar; inci teyze olayına dönmesin ama sadece söylüyorum. Maşallah dediğimiz 40 gün yaşıyor zira
Kum cafe diye bir yerde duman diye bir çocuk var. Ziya gökalpten karanfile girince merdivenleri çıkın altında tişört falan satan dükkanın yanında girişi gratise gelmeden zafir mi ne adı iş merkezinin onun3. Katında.
Bana 4 gün içinde sosyal medyadan bir haber demişti. Çocuğun arkadaşı beni ekledi. Ama daha yazışma vs yok. Fakat çok enteresan faldan 2 gün sonra ve 13 ünde (1+3) ekledi. Yani 4 olayı ve sosyal medya olayı şak diye çıktı. Seni takip ediyor olayı da doğru gibi. Arkadaşı ne alaka beni neden eklesin ki , ki adam evli yani.
O açıdan duman ı sevdim. Güzel bakıyor. Bir arkadaşımın arkadaşlarına da çok iyi bilmiş. Tabi her zaman ne diyoruz önemli olan asıl olayın çıkması![]()
ne falı baktırdın cnaımm ne kadardı ?Evet gittim yani genel olarak tutturdugunu diyebilirim verdiği tarihleri yaşayıp görcez ama an ve kişi analizi doğru diyebilirim.. Oo mükemöeşdi demyrum :):)
Ayyy fiyatı uygunsa deneyebilirimmHadi yazayım madem kızlar; inci teyze olayına dönmesin ama sadece söylüyorum. Maşallah dediğimiz 40 gün yaşıyor zira
Kum cafe diye bir yerde duman diye bir çocuk var. Ziya gökalpten karanfile girince merdivenleri çıkın altında tişört falan satan dükkanın yanında girişi gratise gelmeden zafir mi ne adı iş merkezinin onun3. Katında.
Bana 4 gün içinde sosyal medyadan bir haber demişti. Çocuğun arkadaşı beni ekledi. Ama daha yazışma vs yok. Fakat çok enteresan faldan 2 gün sonra ve 13 ünde (1+3) ekledi. Yani 4 olayı ve sosyal medya olayı şak diye çıktı. Seni takip ediyor olayı da doğru gibi. Arkadaşı ne alaka beni neden eklesin ki , ki adam evli yani.
O açıdan duman ı sevdim. Güzel bakıyor. Bir arkadaşımın arkadaşlarına da çok iyi bilmiş. Tabi her zaman ne diyoruz önemli olan asıl olayın çıkması![]()
Hadi yazayım madem kızlar; inci teyze olayına dönmesin ama sadece söylüyorum. Maşallah dediğimiz 40 gün yaşıyor zira