Şöyle söyliyim benim kadar fal baktıran insan olmasın o kadar çok denedim ki anlatamam çevremde bu alanda uğraşan giden sürüyle insan var düşünün şehirlerin kasabalarına gitmiş biriyim ben ya o derece bilemezler geleceği bilen okadar nadir ki onlarda böyle varlıkları olan insanlar değil birkere onlara itimat etmeyin kaderinizi saptırıp kötü yöne çektirirler neticede bazı şeyleri musallat ediyolar. Kalp gözü açık olan insan geleceği bilebilir hissedebilir oda olasılık %30-40 civarında iyi bir olasılık üstelik bu :) Oyüzden ben bu kafe falcılarından miğdem bulandı artık zaten ben istanbul Ankarada da alıştım bu kafe falcı olayına yoksa genelde evde bakan böyle ticari amaç çok gütmeyen dertleşebileceğin kişilere gidiyodum sonra Hümeyranın dediği gibi çığırdan çıkıyosun çünkü senin de hislerin var, duymak istediklerin var, kabul etmediklerin var tatmin olmuyosun birde çıkmazsa tamam çıkarsa da busefer diğer dediklerine inanıyosun beklentiye giriyosun. Ben baktırmıyorum gerçekten 1-1.5 aydır işlerim de çok şükür düzelmeye başladı, zikir çekiyorum, dua okuyorum, meditasyon yapıyorum böyle iyi tabi nekadar dayanırım oda ayrı

DDD tabi birde sürekli sizlerle falcı paylaşıyorum

DDDD merak etmeyin devam edicem ama Allah aşkına gitmeyn dediğim kişilere cidden gitmeyin ben bu söylediğiniz falcılara gitmiş bir insanım artık tanıyolar beni kapıda karşılıyolar düşünün şimdi o kafe sahipleri kesin tanımıştır beni

DD mimlencem anlıyorum kızlar bu işten ben emin olun. Tekrardan yazıcam valla buldum birkaç tane daha