Ankara'daki Falcılar

cnm özge,ezgi vs inan farketmiyor.
nasıl olsa ankarada falcı yok.
yalnız yolunuz düşerse aklıma bir yer geldi;sembol kafe vardı istanbulda ayhan ışık sokaktaki ama orada ahsen diye bir abla vardı.
birkaç yıl önce o zaman üniversite de öğrenciyken gitmiştim.
bana memur olacağımı,ankarada yaşayacağımı filan bilmişti. yolunuz düşerse ve hala oradaysa gidin derim.
Gitsek bile orada olmaya bilirbilirbilir bilir malum falcilar pek yerinde durmuyor.
Bu ezgiyide bu kulup de kimse tanımıyor geçen yılda sormusdumnkimse bilememisti

Tatlim ezgi ve özge farklı çaldılar ikizinede gittim
Geçen sene ezgiye gittim bana dedi ki ışte bu çocuk senin geleceğinde yok dedi başka kız var buna dedi. Hoş bana da 1 aya kadar başka bir oğlan çıkıyordu ama çıkmadı.
Özgür bu yil sevgilim başka biriyle görüşmeye baslamis benimle irtibatı kesmişti. Özge de ışte göstermelik ayrilanlar falan demişti.
Işte dediğin gibi vesvese geliyor ezgide demişti diyorum başkasi var geleceğinde diye ya bu kızla evlenirse diye korkuyorum. Öte yandan aslında ozgenin dediklerinde doğru ilişkileri göstermelik bir ilişkiye benziyor kızı aldatıyor bana da yazıyor arada. Tabi ben konuşmuyorum. O yüzden merak ettim. Tabiki ozgenin dediklerinin çıkmasını çok isterim. Göstermelik çıkar ilişkisi olmasını ama gidişattan hiç onu göstermiyor.

Dediğin gibi Allah büyük tevekkul etmek lazım. Ben cokdan bıraktım aslında bu fal islerinide bugün bir aklıma geldi ışte sormak istedim.
ez
Gitsek bile orada olmaya bilirbilirbilir bilir malum falcilar pek yerinde durmuyor.
Bu ezgiyide bu kulup de kimse tanımıyor geçen yılda sormusdumnkimse bilememisti
ben ezgiye de özgeye de gittim.
ikisi de fos.

Sanırım tüm falcilar ufak tefek birşeyler tutturuyor tamamen her dedigi çıkan yok.
yok cnm. benim çok güvendiklerim bile yıl sonu itibariyle patladı.
hatta ben dilek vardı acayip güveniyordum ve hep yıl sonunu bekledim.güya bir şekilde çıkacaktı.ne yazık ki o da patladı.

yok cnm. benim çok güvendiklerim bile yıl sonu itibariyle patladı.
hatta ben dilek vardı acayip güveniyordum ve hep yıl sonunu bekledim.güya bir şekilde çıkacaktı.ne yazık ki o da patladı.
Ya mesela karşımdaki erkeğin az çok karakterini biliyorlar şimdi o kadarınida bilsinlar. Sanırım ona göre birşeyler söylüyorlar. Ne bileyim Rabbim hayırlı kısmetler çıkarsın buradaki herkese sevdikleri dönsün kavussunlar içlerinde bende dahil de kimse baktirmasa

zaten artık 2019 da ALLAH izin verirse aldığım kararlardan biri de fal olayını en azamiye indirmek olacak. zaten eskiye göre % 80 azalttım.
artık çok seçiyorum.
umarım kurtuluruz şu illetten.

Ya mesela karşımdaki erkeğin az çok karakterini biliyorlar şimdi o kararın oda bulsunlar. Sanırım ona göre birşeyler söylüyorlar. Ne bileyim Rabbim hayırlı kıymetler çıkarsın buradaki herkese sevdikleri dönsün kavussunlar içlerinde bende dahil de kimse baktirmasa
ayrıca;hiç bir acı da sonsuza kadar sürmüyor inan.
acıdan ve beklemekten ölünseydi sanırım ben ölürdüm.
neyse ki zamanla azaldı.
valla artık gelse de kabul edesim yok gibi.
ben artık tekliflere bakmayı düşünüyorum.

ayrıca;hiç bir acı da sonsuza kadar sürmüyor inan.
acıdan ve beklemekten ölünseydi sanırım ben ölürdüm.
neyse ki zamanla azaldı.
valla artık gelse de kabul edesim yok gibi.
ben artık tekliflere bakmayı düşünüyorum.
Kuzucum bekleme kimseyi hatta kimse beklemesin. Kimse beklenmeye degmiyor kesinlikle bak etrafına aşk yeniden kapini calacaktir.
Ben bunkafadayim benim açık cokdan geçti sadece merak ediyorum ışte hayatındaki kızla ne olacak diye karşıma istediğim gibi biri çıksa evet diyecdiyecem degerlendircem

Kuzucum bekleme kimseyi hatta kimse beklemesin. Kimse beklenmeye degmiyor kesinlikle bak etrafına aşk yeniden kapini calacaktir.
Ben bunkafadayim benim açık cokdan geçti sadece merak ediyorum ışte hayatındaki kızla ne olacak diye karşıma istediğim gibi biri çıksa evet diyecdiyecem degerlendircem
kesinlikle katılıyorum. benim de bu yıl ALLAH kısmet ederse şans vermeye değer bulduğum biri var.
hem de işyerinden temiz biri.
denemeyi düşünüyorum.
bekle bekle nereye kadar ? yaşım oldu 28 gelseydi gelirdi.4 yıl oldu artık.

kesinlikle katılıyorum. benim de bu yıl ALLAH kısmet ederse şans vermeye değer bulduğum biri var.
hem de işyerinden temiz biri.
denemeyi düşünüyorum.
bekle bekle nereye kadar ? yaşım oldu 28 gelseydi gelirdi.4 yıl oldu artık.
Kuzum 4 yıl geçmiş 4 yıldır iletişim yokmu? Bir araştıran neler yapıyor belki hayatında başkasi vardır.

Kuzum 4 yıl geçmiş 4 yıldır iletişim yokmu? Bir araştıran neler yapıyor belki hayatında başkasi vardır.
cnm zaten yurtdışına gitmişti. beni götürmek istemişti. bende annemi bırakamadım.
kötü ayrılmıştık zaten.
bitti gitti.

hayatına da birini değil birilerini almış.:rapci::KK53:
hatta kıza araba bile almış.
benim kuzenle aynı yerdeler de oradan biliyorum.

hayatına da birini değil birilerini almış.:rapci::KK53:
hatta kıza araba bile almış.
benim kuzenle aynı yerdeler de oradan biliyorum.
Kuzucum benim mikropda aynı yediriyor iciriyir gezdiriyor kızı ise bile sokmuş. :( dönmez bunlar.
O karılar bırakmaz yakalarıni. Beklemeyelim boşuna.

Kuzucum benim mikropda aynı yediriyor iciriyir gezdiriyor kızı ise bile sokmuş. :KK43: dönmez bunlar.
O karılar bırakmaz yakalarıni. Beklemeyelim boşuna.
yok anam yok. millet buldu mu yapışıyor. bir biz yapışmayı beceremedik.
eyvallahımız yok da ondan.boşver salla gitsin.
en iyisinin canı tuvalette çıksın.:kusmuk:

cnm zaten yurtdışına gitmişti. beni götürmek istemişti. bende annemi bırakamadım.
kötü ayrılmıştık zaten.
bitti gitti.
Hayirlisi degildi belki kuzum üzülme. Işte sebebler elini kolunu bağlamış elden ne gelir.
Ote yandan da nasipse de olur
Biz ne yapalım en iyi karşımıza çıkan insanları değerlendirelim. Onlar nasıl kız bulmuşlar bir sürü. Bizde bakalım önümüze ya döner lerde biz de o zaman hala boşta isek düşünürüz yapacak bir şey yok. Bekle bekle insan hasta sinirimden bütün gün ağladım 2 gündür hiç uyuyamıyorum sinirden. Sırf o kızla yatıyor diye ayrıldı benden ve ona bana yasatmadigi güzellikleri yaşatıyor. Benim suçum gunahtan korkmam ben de bile isteyen bıraktım senin gibi zina yi kabul etmedim diye ayrıldık ama ı ısrarına devam etti senelerce peşimi bırakmadı en sonunda birini bulmus istedigi gibi ama o kızında aldatıyor.

Hayirlisi degildi belki kuzum üzülme. Işte sebebler elini kolunu bağlamış elden ne gelir.
Ote yandan da nasipse de olur
Biz ne yapalım en iyi karşımıza çıkan insanları değerlendirelim. Onlar nasıl kız bulmuşlar bir sürü. Bizde bakalım önümüze ya döner lerde biz de o zaman hala boşta isek düşünürüz yapacak bir şey yok. Bekle bekle insan hasta sinirimden bütün gün ağladım 2 gündür hiç uyuyamıyorum sinirden. Sırf o kızla yatıyor diye ayrıldı benden ve ona bana yasatmadigi güzellikleri yaşatıyor. Benim suçum gunahtan korkmam ben de bile isteyen bıraktım senin gibi zina yi kabul etmedim diye ayrıldık ama ı ısrarına devam etti senelerce peşimi bırakmadı en sonunda birini bulmus istedigi gibi ama o kızında aldatıyor.
erkeklerin hepsi böyle.baksana o kızı da aldattığına göre belkide sen ucuz atlattın diye düşünmek gerekir.
neyse cnm biz önümüzdeki maçlara bakalım artık.

erkeklerin hepsi böyle.baksana o kızı da aldattığına göre belkide sen ucuz atlattın diye düşünmek gerekir.
neyse cnm biz önümüzdeki maçlara bakalım artık.
Işte zoruma giden aldatıyor bana da geldi 2 ay önce yalvardı barışmak için. Ama mutluluk pozları vermemişti bir sürü güZel laf etmemiş mi o kızla zoruma giden o bir de işe sokmuş acaba dedim ezginin dediği gibi bunla mi evlenecek.
OZgenin dediği gibi ayrılacaklarını herşey göstermelik mi merak ediyorum. Ama zaman gösterecek

Işte zoruma giden aldatıyor bana da geldi 2 ay önce yalvardı barışmak için. Ama mutluluk pozları vermemişti bir sürü güZel laf etmemiş mi o kızla zoruma giden o bir de işe sokmuş acaba dedim ezginin dediği gibi bunla mi evlenecek.
OZgenin dediği gibi ayrılacaklarını herşey göstermelik mi merak ediyorum. Ama zaman gösterecek
cnm ne ezginin dediğine güven ne de özgenin.
kişisel fikrim bu adam o kızla da evlenmez. kaldı ki evlense bile görüyoruz çevirdikleri dolapları.
evli erkekler çok rahatlıkla eşlerini aldatabiliyor.o da öyle olur.

cnm ne ezginin dediğine güven ne de özgenin.
kişisel fikrim bu adam o kızla da evlenmez. kaldı ki evlense bile görüyoruz çevirdikleri dolapları.
evli erkekler çok rahatlıkla eşlerini aldatabiliyor.o da öyle olur.
Bende aynen senin gibi düşünüyorum. Aldatır kadını sonrada boşar daha gencini güzelini bulunca. Seninle aynı fikirdeyim hele o kızla evleneceğim hiç düşünmüyorum

zaten falcıların encok kazandı ınsanın en zayıf noktası duygusallık :( şeytan encok o denomde durtude oluyo ve genelıkle bayanları durtuo :(

Back
X