Merhaba kızlar yine ben falı patlayan kişilerden bahsedeceğim bu sefer. Çünkü zaman vermişti bu arkadaşların hepsi ve buyrun.
Tuğçe patladı, Vera patladı, Mantıcı Aysun Patladı, Nuray Patladı, İnci Patladı, Sibel Patladı, Zeyno Patladı, Yıldız Patladı, Soner Patladı, Kader Patladı bu kişileri neden yazdım en son gittiğim ama geleceğe süreleri olan kişiler zaten çoğunu beğenmemiştim ama zamana dair beklediğim kişilerdi ve tam tersi oldu. Sibeli, Verayı ve Zeynoyu bende önermiştim iyi demiştim ama hayır dedikleri hiçbirşey ya hiçbirşey çıkmadı hatta tam tersi oldu verdi tarihler bile tutmadı bilginiz olsun.
Benim aşk mevzusuna gelince başlamadan bitti :) beyfendinin sorunlu bir ilişkisi varmış ve beni tampon olarak görmüş düşünebiliyormusunuz nekadar karaktersiz olduklarını barışınca bana tekme. Sinirlerim çok bozuldu ama bugün haddini bildirdim içim soğudu. Bu arada da bana bu konuda gerçeği gerçekten birtek Derya, Mehmet Ali, Armağan ve Cidandaki olumsuz Demet söylemiş oluyo kızlar. Diğerleri hep beklentiye soktu ve gerçekten çok aptalız ya özür dilerim ama öyleyiz. DERYA dikkat et sana gelicek ama arkasında bir kız var ilişkileri problemli kanma dedi. MEHMET ALİ bu arar ama yoklamak için dedi bi cacık olmaz dedi. ARMAĞAN bu adamdan hayır gelmez sana hayatında başka biri varken gelicek aman dikkat dedi. DEMET gerçi arıcak demedi ama başkası var dedi hatta ileriye yönelik dedi (O biraz sinir bozucu gidince üzülebilirsiniz ona göre hazırlıklı gidin çok olumsuz ağlatır ). Diğerleri ay bu sana aşık yüzü yok gelemyo bak senle bunla evleniceksin hayatındaki kızlar seni kıskandırmak için beklersen senin olucak diye diye beklentiye soktular bendeki salaklık azıcık mantık yürüt dimi. SILA'da şey demişti hatta bu sana dönücek aşkla bi baklava alırsın bana demişti utanmazlar.
Bu kişiler Ankaradaki falcılar içindi birde İstanbul tayfası var tabi onlarda ayrı
Yani kızlar benim için fal meslesi yenibir aşka kadar bitti :) Bugün itibariyle antenleri açtım hayırlı uğurlu olsun bana :) Dua edinde gerçekten karşılıklı bir sevgiyle karşılaşıyım hayırlı bolda paralı olsun
Ha bundan sonra enerji Reiki, axes, çakra çalıştırma şifa terapilerine gideceğim şu negatif hayat psikolojisinden çıkmak için. Onlar ile ilgili deneyimlerimi de aktaracağım :)