Ya hangi kaderden bahsediyorsunuz
Turuncu da ki Kaderden mi (Gittiğinizde evet bana sormak istediklerin ne diyen önce sen bi bak dimi soru sormayamı geldik. O yetmezmiş gibi ya evlenicek dediği adamın geri dönmesi evlenmez dediği adamın yüzük takmasına şahit olan biri olarak söylüyorum dolandırıcının teki gidipte 1 liranızı dahi vermeyin)
Yada Yeni mahalledekimi (Vasat vasat söylediklerinin 1i bile çıkmadı anı bile bilemiyo)
Telwedeki Kaderse (Şans eseri tutarsa bazen iyi ya fena değil çoğu zamanda bu ne saçmalıyo)
Kızlar size şunu söyleyim isim vermicem kendi kesin beni tanır çünkü gittiğimde bana şöyle dedi senin kadınlar klubundeki nickin ne söylermisin dedi orada beni övermisin dedi benden bahset dedi. tamam kötü diyemem ama iyide diyemem niye insanların parasını emeğini memnun ayrılmadığım birini önererek haklarına giriyim saçmalığa bak. sonra bana birbir falcıların buradaki nicklerinden bahsetti o yetmezmiş gibi kendinin de 2 tane varmış tabi onu söylemedi düşünebiliyomusunuz burada bize a şuna gidin buna gidin diyen kişilerin çoğu falcıymış bukadar iğrenç bir şey olabilirmi bu ne cüret böyle terbiyesizlik olurmu... Sinirlerim bozuldu yorum yapan bir nick'i görünce birde kendilerini yani falcıları övmezlermi