• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Ben kader hanım dediğim için yorum yapmışsanız be turuncu cafede nede telwede çalışıyor özelden mesaj atın face si var bakın kadına soy isminide yazayım face de nasıl biri olduğunu görün kadın hatayda 4 çocuklu ev hanimi

Onun için söylememiş arkadaş sanırım. O mesaj Ankara falcıları için geçerli. Kader Hanım ı ben de duydum ama çıkar mı dedikleri emin değilim. Güvenmiyorum artık hiçbirine. Hepsi o anki psikolojiye göre yorum yapıyor.

arkadaşlar falla bir şey olunsaydı herhalde ben olurdum.
her şey psikolojik artık anladım. ne yazık ki fal diye bir şey de yok.
(en azından ankarada yok)
bu arada kaderi ben aramıştım. enerjisini sevmediğim için de baktırmadım. kişisel fikrimdir;yanımızda yüzümüze baka baka bir halt bilemiyorlar da uzaktan nasıl olacak bu iş?

kes,nlikle katılıorum tlfda bakıosa eger senın falcın olack senı her turlu tanıcak anca belki öle oda herseyını bılır zaten gerek yok dersin ..

kes,nlikle katılıorum tlfda bakıosa eger senın falcın olack senı her turlu tanıcak anca belki öle oda herseyını bılır zaten gerek yok dersin ..

Ben burada duyduğum zeynep diye birine baktırmıştım inanılmaz bilmişti uzaktan. Bilen biliyor da bize denk gelmiyor. Ha gelecek çıkmadı sanırım. Hatırlamıyorum falı

Ben burada duyduğum zeynep diye birine baktırmıştım inanılmaz bilmişti uzaktan. Bilen biliyor da bize denk gelmiyor. Ha gelecek çıkmadı sanırım. Hatırlamıyorum falı
Bende burdan duyduğum zeynep hasip die bir bayana baktirdim ama çok tavsiye etmem sadece karsindaki insanın beynine girsin düşüncesi diyorsanız iyi yalnız kadın transa geçip aynı cümleleri o kadar çok söylüyor ki beyniniz yoruluyor

Bende burdan duyduğum zeynep hasip die bir bayana baktirdim ama çok tavsiye etmem sadece karsindaki insanın beynine girsin düşüncesi diyorsanız iyi yalnız kadın transa geçip aynı cümleleri o kadar çok söylüyor ki beyniniz yoruluyor

Kader de öyle değil değil mi?

Kader de öyle değil değil mi?
Yok kader le iletişim kurup soru sorabiliyorsun zeynep karsindakinin beynine giriyor seni o arada dinlemiyor çok konuşuyor hepsi anlamlı değil kendin aralarindan doğru şeyleri seçmeye çalıştığın için beynin yoruluyor resmen

Yok kader le iletişim kurup soru sorabiliyorsun zeynep karsindakinin beynine giriyor seni o arada dinlemiyor çok konuşuyor hepsi anlamlı değil kendin aralarindan doğru şeyleri seçmeye çalıştığın için beynin yoruluyor resmen
Esasında ben eskişehirdeyim burada ikamet edenler bilir nazife abla vardır burada eskiden show tv ye falan şikayet edilip çıkmıştır reha muhtar tarafından. Bu kadın simdi öyle bakmıyor artik ama eskiden tamamen gözünün önünde transa geçer küçük bir çocuk gibi konuşur eli ayağı şekil değiştirirdi ona baktiran başka birini aramazdı fakat sanirim artik eskisi gibi zorlamıyor kendini . Ailecek tanidigimizdi ne zaman birşeyler yapsam anneme direkt söylerdi karşılaştığında kadın beni faldan soğutmuştu

Esasında ben eskişehirdeyim burada ikamet edenler bilir nazife abla vardır burada eskiden show tv ye falan şikayet edilip çıkmıştır reha muhtar tarafından. Bu kadın simdi öyle bakmıyor artik ama eskiden tamamen gözünün önünde transa geçer küçük bir çocuk gibi konuşur eli ayağı şekil değiştirirdi ona baktiran başka birini aramazdı fakat sanirim artik eskisi gibi zorlamıyor kendini . Ailecek tanidigimizdi ne zaman birşeyler yapsam anneme direkt söylerdi karşılaştığında kadın beni faldan soğutmuştu

Şu an nasıl ki dedikleri çıkar mı mesela?

Özelden numarasını atarsanız sevinirim arkadaşım var orada baktırmak isteyen ve kadının yeri nerede?
canım eskisi gibi değil kendini o kadar zorlamıyor transtan sonra çok istifra ediyor cıkamayınca faldan sonra transtan ağlıyordu şimdi transa geçmeden bakıo

canım eskisi gibi değil kendini o kadar zorlamıyor transtan sonra çok istifra ediyor cıkamayınca faldan sonra transtan ağlıyordu şimdi transa geçmeden bakıo
numarasını değistirmiş sanırım evi osmangazi tarafında eskişehirde evini biliyorum

Sizin bazı alıntılarınız neden gamzem26 diye çıkıyor?

Bir de transa geçmeden bakınca dedikleri olmuyor mu anlamadım.

Arkadaş benim tavsiye ettiğim insana fal baktırdı ve ücreti ödemedi sanırım kaçıyor gmzckl gmzckl
Istediğin kadar konuş . Ben bile şenay dediğin kadından daha güzel bakarim. Belkide şenay sensin insanları kandırmaya calisiyorsun. Cafe deki en uyduruk falcı bile 2 yalan söyler. Ben kova burcunun özelliklerini dinlemek için aramadım o bayanı. Tek bir cümle kurdu 2 vakte kadar ceza alacak . Beni seviyor mu diyorum eeee sevgisi var sanirim . Sen beni kotulecegine eğer şenay sen isen kendini geliştir birazda en azindan fal bakıyorum die falın 20 sürecekse 10 dk sonra konsantre oluyorum die susma

aman ya hep yalan dolan yada reklamcılarla dolu buralar yanii bitane içesine biri yok kimsenın onercegı sanırm
Valla ben o kadar çok kişiyi deneyip turladım ki gercekten sonunda birini bulmak nasip oldu ama artık paylaşmayağım. Burayı falcıların bir kısmı evet takip edip buraya yazıyorlar ve az çok artık yazan falcı mı değil mi seziliyor. Öneride bulunulan insanları da yanına gidince kötüleyene de rastladım. Bu beni oldukça rahatsız ettı ve yazılanları öyle takip ediyorlar ki... Yanına gittiğim zaman başka falcıyı kötüleyen kişiye gitmiyorum, bu karşımdaki kişinin bakış açısı beni rahatsız ettiğinden ötürü... Zaten asla gayb, bilinmeyen bir meseleyi kımse hıc kımse bilemez. İstihare hariç... "Sahih rüya peygamberlik nübüvvetinin kırkda biridir." manasında hadis varken kimse herhalde itiraz edemez o da zamanı gelınce çıkarsa emın olabılırsıniz... Buraya her giren her öneren falcıdır şu şudur bu budur diye itham EDEN KİŞİ elbette hem mahşerde hem burada yaptıgı kul hakkının vebalini yaşayacaktır. Ben de yanlış yapıp Ankara yı fal konusunda tamamen taradım herhalde denemediğim bir avuç medyum kaldı hatta hangı falcı kendı kafesı harıc gizli gizli hangı Cafede tur atıyor ona bile rastladım :) Ben de burada öneride bulundum ama şık olmayan ne biliyor musunuz? Burayı sıkı sıkı takip edip çalışma arkadaşlarının da ekmeği ile oynayana rastlamak... Ona kesınlıkle gıtmemek lazım sen çok iyi isen kendin madem fal ile para kazanıyorsun kendını geliştirmeye bak... Buraya her yazan da falcı değil ama başta dedim ya bir kere ... En guzeli bu aleme hıc girmemek ve bır daha buraya da açık öneride bulunmamak. Sonu iftiraya kadar giden açık bir meselede en guzelı hic girmemek. Bir de her bakan herkesi tahmın edecek diye bir mesele yok. Onlar da yaradılmış kullar sanırım onlara bakış açısına da dikkat etmek lazım kimse kimse kimse geçmiş dahi olsa tam bilemez. Geleceği geç zaten. Değerli arkadaşlar, gelecegı sadece yuce Allah bılır bunun için fala medyuma gıdıp inanan dinden çıkar. Bunu İslam inancına sahip olanlar için belirtiyorum. Geçmiş mesele için belki başvurulabilinir ama o da pek hoş karşılanmaz fakat kafa boşaltmak bıraz dagıtmak eğlence amacı ile yapılan şey sanırım hayat memat meselesine cevrilmiş. Yani kendınız bilirsiniz de hayatı fala medyuma göre yönlendirmek inanılmaz bır cukura yönlendirir. Hepınızın yolu açık olsun, kolaylıklar dilerim.

Back
X