ben de turuncu'daki yasemingül hanım için kararsız kaldım acaba memnun kaldınız mı?
Ben ondan memnun kalmıştım. Genelde beğenilmemiş sanırım ama. Geleceğe dair konuşmuştu daha çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de turuncu'daki yasemingül hanım için kararsız kaldım acaba memnun kaldınız mı?
Telde mi bakıyor, bir de fiyati ne kadar?Kızlar merhaba istanbulda biri varmış ramek diye çok meşhurdu o grupta ben de merak edip aradım bugün çok beğendim ben ya deneyen var mı? Nokta atışı yaptı resmen bende en beğendiğim fallardan biri oldu gelecek çıkar mı bilmiyorum?
Bayagi pahaliymisEvet telefondan bakıyor biraz pahalı 100 tarot 150 kahve+tarot diye gidiyo başka fallar da var su falı falan.
Merhaba 3'ü için konuşuyum. @ M mrrsymor @Suppergirl98
Göksu: Kartı var bende baktırmıştım 6-7ay önce kimsenin bilmediği bir detayı bilmişti geçen Sezene gittiğimde ordaydı bıraktığını söylemişti.
Yasemin Gül: Yasemin gül anda iyidir gelecek çıkmıyo hatta sürekli değişiyo :) ama mesela adam döncek diyo diyelim seviyo diyo mesela sonra gidiyosunuz biri çıkmış karşısına diyo seni unutmak için yönelmiş diyo sonra gidiyosunuz bu kızdan etkienmiş falan diyo yani böyle ilerliyo falları ama çıktığını hiç görmedim iş konusunda
Ramek: Çok duydum ama gelecek ile ilgili çıktı diyen henüz yok bildiğim kadarıyla
Valla eğer amaç anı öğrenmek ise Sibel'e gidebilirsiniz evimdeki anda gayet iyi ama gelecek çıkmıyo onu söyliyim e anı biz zaten biliyoruz :)
Yeri adresi?arkadaşlar birde kızılayda ankara cafede mihriye diye bi bayan vardı.harika bakıyordu,isimle bakıyordu kahve falına.ben bir kez gittim ona ama arkadaşlarım her ay gider,ve dedikleri çıkıyor.
şimdi o cafeden ayrılmış kendisine bir yer açmış,ama yeni yerini bilmiyorum.ilginenler için öğrenebilirim.
kız kardeşi de var bu bayanın o da fikriye ama mihriye çok daha iyi bakıyor.aklınızda bulunsun.
O kadınla ilgili ben de duydum ama iyi de var kötü de var.Yeri adresi?
mihriye hanım izmir'e taşınmış diyorlarYeri adresi?
Ben isterimBen de Ankaradaki hemen hemen hepsini denemiş biri olarak cafelerde biraz iyiyi bulmanın zor olduğunu düşünüyorum ama iki gün önce farklı bir deneyim yaşadım cafede degil de bulusarak kagit falli baktirdim asıl işi bu değilmiş ek olarak yapıyormuş benu bayağı şaşırttı gelecek kusa vadede daha şimdiden bir iki şey cıktı isteyene özelden no veririm
Söylerim de pek sanmıyorum bulacagımıBulursan herhangi birini söyler misin bana da ???
Ben de Ankaradaki hemen hemen hepsini denemiş biri olarak cafelerde biraz iyiyi bulmanın zor olduğunu düşünüyorum ama iki gün önce farklı bir deneyim yaşadım cafede degil de bulusarak kagit falli baktirdim asıl işi bu değilmiş ek olarak yapıyormuş benu bayağı şaşırttı gelecek kusa vadede daha şimdiden bir iki şey cıktı isteyene özelden
Kağıtt falı derken... Bir de ben alayım tel. İni
Özelden numarasını alabilir miyimBen de Ankaradaki hemen hemen hepsini denemiş biri olarak cafelerde biraz iyiyi bulmanın zor olduğunu düşünüyorum ama iki gün önce farklı bir deneyim yaşadım cafede degil de bulusarak kagit falli baktirdim asıl işi bu değilmiş ek olarak yapıyormuş benu bayağı şaşırttı gelecek kusa vadede daha şimdiden bir iki şey cıktı isteyene özelden no veririm
Tarif edebilir misiniz acaba bu meryemi benim sürekli gittiğim kadın mı acaba merak ettimkızlar ben taynat meryem sanırım, ön yargılıydım fakat bana aylarrr önce baktığı fal çıkmış.
bana hayatındaki adam biraz sahtekar, bencil biri, gittiği anda endişelenirsin kıskançlık yaparsın, aldatma potansiyeli var. 2 aya hayatından çıkacak demişti. o zaman tabi inanmadım çünkü adam çok düzgün biri gibiydi. adam çıktı 2 aya hayatımdan. gittiği yerde kız bulmuş artı dolandırıcıymış :))
ben telefonda baktırdım ama no atsam tanır mısınız özelden... veya bulayım geçmişe gidip tipiniTarif edebilir misiniz acaba bu meryemi benim sürekli gittiğim kadın mı acaba merak ettim