Meryem’i burda o kadar çok yazdım ki bunaldımO nasil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meryem’i burda o kadar çok yazdım ki bunaldımO nasil
Kesin bana çıkmaz. Ya iyi denilen falcilar bana hiç bakamiyor.hiç çıkmıyor.Meryem’i burda o kadar çok yazdım ki bunaldımbence iyi ilk gittiğimde çok etkilenmiştim zaten yaşam koçu diye geçiyo iyi hissettiriyo bana kendimi sık giderim dediğim gibi terapiye gitmek gibi. Ama bana söylediği şey olmadı arkadaşlarıma söylediği şeylerin çıktığını gördüm ama. Gelecek konusunda garanti veremem
Ben şuna bağlıyorum durumu artık sanırım beklentiye girmemek gerekiyo akışa bırakmak lazım ben bunu yapamıyorum ama çabalıyorum artık. Bekledikçe olmuyo sanki. O hesabı hiç bilmiyorumKesin bana çıkmaz. Ya iyi denilen falcilar bana hiç bakamiyor.hiç çıkmıyor.
Instada fincaninkurdu diye hesap var. O nasıl acaba
Beklentiler girmiyorum da hiç. Çünkü saçma sapan şeyler söylüyorlar benimle hiç alakası olmayan. Of sıkıldım vallaBen şuna bağlıyorum durumu artık sanırım beklentiye girmemek gerekiyo akışa bırakmak lazım ben bunu yapamıyorum ama çabalıyorum artık. Bekledikçe olmuyo sanki. O hesabı hiç bilmiyorum![]()
Beklentiye girmek doğru değil. İskambil falında da ben Beklentiye girmedim. Akışına bıraktım. Kadın da kendince yorumladı. Daha çok sohbet gibi düşünün. Hiç kimse geleceği bilemez. Peygamberimiz bilememiş.... Yalnız Allah bazı insanların kalp gözünü açık tutar. Bu insanlarda geleceği yorumlayabilir diye düşünüyorum. Bir de asla karşınızdaki insanın düşüncelerinizi okumasına izin vermeyinBeklentiler girmiyorum da hiç. Çünkü saçma sapan şeyler söylüyorlar benimle hiç alakası olmayan. Of sıkıldım valla![]()
İyi bakıyor dedikleri için beklentileri giriyorum.ama bakmaya başlıyorlar alakasız saçma sapan şeyler. Boşuna para veriyoruzBeklentiye girmek doğru değil. İskambil falında da ben Beklentiye girmedim. Akışına bıraktım. Kadın da kendince yorumladı. Daha çok sohbet gibi düşünün. Hiç kimse geleceği bilemez. Peygamberimiz bilememiş.... Yalnız Allah bazı insanların kalp gözünü açık tutar. Bu insanlarda geleceği yorumlayabilir diye düşünüyorum. Bir de asla karşınızdaki insanın düşüncelerinizi okumasına izin vermeyin
İşte beklenti reel olacak ki kırıcı olmasın... Su akar yolunu bulurİyi bakıyor dedikleri için beklentileri giriyorum.ama bakmaya başlıyorlar alakasız saçma sapan şeyler. Boşuna para veriyoruz
Biraz pembe tablocu benceEge hakkında ne düşünüyorsunuz fallarından çıkan oldu mu? Önceden evimdeydi şimdi 3.gözde
Evet genelde olumlu yorumlar yapıyor sizin öneriniz var mı peki?Biraz pembe tablocu bence
Meryemden nasıl randevu alabiliyoruz?Ben söylemiştim burda randevuyla çalıştığını. Bence 60 liraya değer Meryem tabi benim fikrim terapiye gitmek gibi Meryem’e gitmek![]()
Telefonunu veriyim isterseniz, mesaj atarsınız.Meryemden nasıl randevu alabiliyoruz?
çok sevinirimTelefonunu veriyim isterseniz, mesaj atarsınız.
Bu ara malesef yok.Evet genelde olumlu yorumlar yapıyor sizin öneriniz var mı peki?
Bu ara malesef yok.
Kozmık diye biyer var karanfil 2 de galiba , masalın karsısı. Sakin gitmeyin . Boşa hemen işlem diyor.
Evim Meryem mi nasıldı şimdilik:)Uyarınız için teşekkürler o kadar yalancı dolandırıcı var ki bu tarz söyledikleri çıkmadığı gibi işlem vs diye zırvalıyorlar
en son Ege ve Meryem’e baktırdım çıkan olursa paylaşırım burdan
Hayır başka Meryem sadece Tarot bakıyor kendi yeri var madonun oradaki binadaEvim Meryem mi nasıldı şimdilik:)
Bekliyorumm , gönlünüzde ki olaun ınsallahh
Numarasını özelden yazabilir misinizHayır başka Meryem sadece Tarot bakıyor kendi yeri var madonun oradaki binada
Öneriyor musunuz?Hayır başka Meryem sadece Tarot bakıyor kendi yeri var madonun oradaki binada
Kişi analizi iyiydi fakat her şeyi bildi diyemem faldan ziyade tavsiye niteliğinde oldu 1 defa denenebilirÖneriyor musunuz?