• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kişi analizi iyiydi fakat her şeyi bildi diyemem faldan ziyade tavsiye niteliğinde oldu 1 defa denenebilir
Tesekkurler belki bir gün denerim.
Ben devrimi arıyorum:( oda ortada yok galiba. Begenılmese de bence iyiydi.
Sevdaya gitmeye niyet ediyorum arada, 20 dk tutmaları kısacık sürmesi, hosuma gitmiyor.

Tesekkurler belki bir gün denerim.
Ben devrimi arıyorum:KK43: oda ortada yok galiba. Begenılmese de bence iyiydi.
Sevdaya gitmeye niyet ediyorum arada, 20 dk tutmaları kısacık sürmesi, hosuma gitmiyor.
Sevdaya kalsa eski sevgilim ile evlenme aşamasına kadar geliyorduk fakat dedikleri hiç çıkmadı ama karşı tarafın karakterini iyi biliyor o ayrı arada Benim de gidesim geliyor ama süre olayı sinir ediyor beni de

Ben bu gün bahçelievler dedikodu cafede sevgiye gittim. 150 tl ye tarot ve kahve birlikte bakıyor. Kısa bakıyor fakat geçmişte ve anda iyiydi gelecekle ilgili bekleyecegiz

Ben bu gün bahçelievler dedikodu cafede sevgiye gittim. 150 tl ye tarot ve kahve birlikte bakıyor. Kısa bakıyor fakat geçmişte ve anda iyiydi gelecekle ilgili bekleyecegiz
dolandırıcı o. arkadaşıma sana cin musallat olmuş bana 2000 tl ver senin için hocayla konusu cam diyerek kandırmaya çalıştı canim

Canım bana öyle bir teşebbüsü olmadı. Sadece fal baktı. Ama doğrudur. Bir falciya göre çok lüks bir hayati var. Yapabilir.

Hazel in baktığı faldan bir öngörü daha gerçek oldu. Bu gerçi keşke olmasaydi diyeceğim türden... maalesef bir kayıp... süper bakıyor her şeyi biliyor demiyorum o anlamda da değil paylaşımım. Sadece bilgi amaçlı yazdım

Hazel in baktığı faldan bir öngörü daha gerçek oldu. Bu gerçi keşke olmasaydi diyeceğim türden... maalesef bir kayıp... süper bakıyor her şeyi biliyor demiyorum o anlamda da değil paylaşımım. Sadece bilgi amaçlı yazdım
Merhaba Hazel nerede bakıyor.

Back
X