Selam herkese...Ankara Ayvalık gibi oldu bugun di mi, ne güzel :) Rüzgarlı rüzgarlı.
Wavy'e kısmen katılıyorum açıkçası. Geçen bi arkadaş da ilk defa gelip "selam hanımlar, ankarada hangi doktora gidiyim sizce " diye dan diye bi soru sordu, ona da ben müdahale etmiştim mesela. Yani o mesajdan önce 180 sayfa mesaj var ve çoğu da hastane doktor içerikli. Hiç okumadan gelip bu şekilde sormak sadece aynı içerikli sayfaların tekrarlamasına sebep olur. Bi okusa o sayfaları da aklına takılan spesifik birşey varsa onu sorsa herkes de isteyerek cevap verir.
Wavybaby'nin dediği de bunun gibi birşey diye düşünüyorum ben. Tabii ki biberon da doktor da konuşulacak ama aynı içerikli mesaj 10 kez yazılınca gerçekten biraz da başka içerik arıyor insan.Aslında benim bu topiğe girme sebebim Ankara'da yaşayan ve yeni anne olan/ olacak kafa yapıma benzer insanlarla özelde de görüşmek. Yoksa milyon tane anne topiği var ama kimi istanbulda kimi hakkaride. Bana angaralı lazım

Nitekim geçen gece bi kaynattık, azcık geyik yaptık topic bi renklendi diye düşünüyorum