- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.181
Yok cnm ben de aynen kalsiyum ve demir kullanıyorum. Ben kendisine sormuştum balık yiyemiyorum napiyim dedim, ceviz badem felan ye dedi, ben de aktara sormuştum, badem ve siyah çekirdekli üzüm aldım, ceviz de yiyorum arada. Çok değil ama, toplasan günde bir avuç. Ama bunlar çok zenginmiş omega 3 vs. açısından. Bir de ceviz süte en yararlı besinlerdenmiş.
Bu arada bana da suyun az dedi, bana da egzersizleri bırak dedi, aynen senin gibi kendimi çok hantal hissediyorum. Ama bu sabah biraz endişeliyim, 3-4 gündür kasıklarımda ve alt karın bölgemde regl sancısı vardı, sanki az sonra regl olacakmışım gibi. Bu sabah şiddeti daha az, ama gün içinde artabiliyor, sanırım birazdan tolga beyi arayacağım =(
Gelişmeleri yine paylaşırım cnm, görüşürüz..
Cok gecmıs olsun cnm ıyımısın sımdı konustunmu tolga beyle? Yalancı dogum sancısı olabılır, uzanınca gecermıs yalancı dogum sancısı.. Bır de gecen gıttıgım doktora aordum dogum sancısı nasıl olur dıye, sırtustu yatınca karnını iki yandan iki elinle tutup hafif sallayınca karnın yumusaksa ve buna ızın verıyorsa kasılman yoktur demıstı.. Egerkı bebek hani bazen tek bır olgeye toplanıp karnı sepsert yapıyoya onun gıbı heryerı duvar kadar sertse o dogum sancısıdır demişti.. Bir dene istersen.. Bu suyun az konusu da biraz işkillendird şimdi beni, sezeryan olsun diye soylemiyordur heralde dimi çunku ben çok güveniyorum tolga beye güvenimi yitirmeyi hiç istemiyorum