Selam cnm,
üzgünüm ki hala özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım dedim. 7-80 gün daha kolay geçer de son günler geçmek bilmiyor =) İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim cnm.
Photomuz ile 450tl lik paketi konusunda anlaştık. Dahil ettikleri gerçekten diğer görüştüklerime göre çok iyi. İşte basılı fotoğraf, albüm, poster, hamilelik çekimi, sonrasında yeni doğan çekimi felan dahil. Bir sürü fotocu sadece doğum çektikleri halde ve sadece albüm dahil 600-650 dediler hep.
Ben suluhana gittim cnm herşey çok uygun, mutlaka kendine göre bir şeyler bulabilirsin, veya malzeme alıp kendin yapabilirsin. Benim annem terzi o yüzden biz bir çok şey gibi kapı süslerini kendimiz diktik ya da yaptık. Buradan fotosunu paylaşacağım. Asmak için aparat alamamıştık da dün aldık, bügün çekip koyarım.
Hamilelik/Lohusa geceliği için çok iyi iki önerim var. Ben 2 adet dandik gecelik aldım. Bir de bambu gecelik aldım normalde fiyatı 200 civarı iken ben sabahlıkla beraber 110 tl ye aldım. Yeşim mağazaları var ya ihracat fazlası ürünler satıyor, gerçekten güzel, kaliteli ve uygun fiyatlı (dışarıya göre) ürünler var. Yeşim mağazaları kızılay meşrutiyet caddesinde var (caddenin alt tarafına doğru) bir de tunalı da var. Eminim başka semtlerde de vardır ama bakmak gerek. aaa bak bu da internet sitesi:
Yeşim Mağazaları Web Sitesine Hoşgeldiniz.
Bu arada yeşim mağazalarında güzel ve uygun hamile kıyafetleri de var aklında olsun. Bir diğer kaliteli ve uygun seçenek ise kızılayda atatürk bulvarında pijama dünyası. Onlarında internet sitesi var. Adrese ordan bakabilirsin, kocabeyoğlu pasajı alt katta. Orası hem iş çamaşırı konusunda bile ulustan daha uygun cnm.
Pijama Dnyas
Sen yine bir şey olursa sor cnm, görüşürüz,
sevgiler..