Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm ben linaya kontrol içşn gidiyordum ama orası sadece kontrol yapıyor hrs ile anlaşmalı ve pahalı. 45+ her test için ayrı para veriyordum. Bi süredir bilgi hastanesine gidiyorum testler dahil 22 tl veriyorum.doğum fiyatları da uygun 800 tl sadece yenidoğanında bebişleri bir gün bekletebiliyorlarmış. Ama arkadaşım hrs de doğum yapacaktı erken sancıları tutunca hrs riskli diye almamış ve ztb ye yollamıştı yani bütün özel hstler risk almaktan korkuyor ben nida hnm gidiyorum ve memmunum

Selam cnm,

üzgünüm ki hala özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım dedim. 7-80 gün daha kolay geçer de son günler geçmek bilmiyor =) İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim cnm.
Photomuz ile 450tl lik paketi konusunda anlaştık. Dahil ettikleri gerçekten diğer görüştüklerime göre çok iyi. İşte basılı fotoğraf, albüm, poster, hamilelik çekimi, sonrasında yeni doğan çekimi felan dahil. Bir sürü fotocu sadece doğum çektikleri halde ve sadece albüm dahil 600-650 dediler hep.
Ben suluhana gittim cnm herşey çok uygun, mutlaka kendine göre bir şeyler bulabilirsin, veya malzeme alıp kendin yapabilirsin. Benim annem terzi o yüzden biz bir çok şey gibi kapı süslerini kendimiz diktik ya da yaptık. Buradan fotosunu paylaşacağım. Asmak için aparat alamamıştık da dün aldık, bügün çekip koyarım.

Hamilelik/Lohusa geceliği için çok iyi iki önerim var. Ben 2 adet dandik gecelik aldım. Bir de bambu gecelik aldım normalde fiyatı 200 civarı iken ben sabahlıkla beraber 110 tl ye aldım. Yeşim mağazaları var ya ihracat fazlası ürünler satıyor, gerçekten güzel, kaliteli ve uygun fiyatlı (dışarıya göre) ürünler var. Yeşim mağazaları kızılay meşrutiyet caddesinde var (caddenin alt tarafına doğru) bir de tunalı da var. Eminim başka semtlerde de vardır ama bakmak gerek. aaa bak bu da internet sitesi: Yeşim Mağazaları Web Sitesine Hoşgeldiniz.

Bu arada yeşim mağazalarında güzel ve uygun hamile kıyafetleri de var aklında olsun. Bir diğer kaliteli ve uygun seçenek ise kızılayda atatürk bulvarında pijama dünyası. Onlarında internet sitesi var. Adrese ordan bakabilirsin, kocabeyoğlu pasajı alt katta. Orası hem iş çamaşırı konusunda bile ulustan daha uygun cnm. Pijama Dnyas

Sen yine bir şey olursa sor cnm, görüşürüz,
sevgiler..
Photomuz bana bir mail attı eko paket 350 tl, paket 1- 500, paket 2- 750 diye gidiyor..ya bu 500 luk paket mi senin ki de indirim yaparlar insallah banada:)
ya birde zaman geçtikçetelasım artıyor bebegime bise olmaz demi bu saatten sonra. Arkadas düsük yaptı onu ögrendim baya agladım çok üzüldüm allah kimeseye göstermesin..umarım hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alır büyütürüz...

Arkadaslar dogumum hrs de sukran cakmak sayesinde gerceklesti.oylemiydi boylemiydi doktoru mu degissem,hastane cok mu pahalli,epidural mi vs. Derken bu kadar gelgitlerle cok sukur kuzumu saglikla aldim kucagima.bu forumu surekli takip ettim herkesin az cok endiselerini biliyorum.sizlerle nacizane fikirlerimi paylasmaya calisicam.epidurali kesinlikle dusunun derim cunku o agrilar gercekten dayanilmaz oluyor ben evde sanciyi cekerken daha cok bagiriyordum.hastanede doktorum nst de cok siddetli sancin var ne hissediyorsun diyor ben o kadar sakinim.doktorum su an yikman lazim hastaneyi diyordu dusunun.ikinci olarakta eger imkaniniz varsa gercekten hrs gbi bi hastane tavsiye ediyorum.bosverin parayi inanin gozunuz gormeyecek.esim hep yanimdaydi,elimi tutuyordu,doktorum hep anne gbi basimdaydi,hemsirler surkli pesimde ve cok guleryuzlu beni rahatlatan pozisyondaydi.3200 verdim ama degdi her kurusuna.ayrica doktorumdanda cok memnun kaldim cok sukur allah ondan razi olsun.arkadaslar doktorunuzun dogum tecrubesini arastirin muayene sirasinda degerlendirmeyin. Cok fazla hasta arasindan size beklediginiz ilgiyi gostermeyebilir onemli olan acil durum tecrubeleri.boyle iste sorulariniz olursa vakit buldukca cevaplarim.herkese hayirli ddogumlar

geçmiş olsun cnm.Allah bebeğine ve sana uzun omurler versin.bak sen de memnun kalmışsın bnm gibi HRS den.doktorun da çok iyiydi diyordum sana ama endişeliydin.. hepsi geçti gitti.sağlıkla buyut bebeğini:)

Photomuz bana bir mail attı eko paket 350 tl, paket 1- 500, paket 2- 750 diye gidiyor..ya bu 500 luk paket mi senin ki de indirim yaparlar insallah banada:)
ya birde zaman geçtikçetelasım artıyor bebegime bise olmaz demi bu saatten sonra. Arkadas düsük yaptı onu ögrendim baya agladım çok üzüldüm allah kimeseye göstermesin..umarım hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alır büyütürüz...

Cnm bizim çekim 2 hafta sonra felan ya, yani doğum yakın o yüzden paket 1-450 tl olabilir, sana doğum daha sonra olcak diye 500tl demiş olabilirler, bir rica edersin olmadı, işte bakın be önceden anlaşıyorum felan diye.

Öyle kötü şeyler getirme aklına, hamişler hep güzel şeyler düşünmeli, neşeli şeyler izlemeli ve komik şeyler okumalı. Karikatür kitapları al kendine bakiyim aklına kötü şeyler gelirse hemen açıp oku. :1::1::1:

Yani cnm bnm hamileliğin her safhasında kaygılanıyoruz elbette ama bir gün arkadaşım bana dedi ki: "Zaten hayırlı değilse, ya da bebek sağlıklı değilse vücut onu atar diye düşün" Çok mantıklı ve rahatlıcı geldi bana bu sözler, o yüzden çok kaygılandığım anlarda öyle düşünüyorum. Tabisi önemli olan bebişlerimize sağ salim kavuşup, mutlu mutlu emzirmek, geleceği böyle hayal edelim, böyle olsun di mi ama=)

slm ben linaya kontrol içşn gidiyordum ama orası sadece kontrol yapıyor hrs ile anlaşmalı ve pahalı. 45+ her test için ayrı para veriyordum. Bi süredir bilgi hastanesine gidiyorum testler dahil 22 tl veriyorum.doğum fiyatları da uygun 800 tl sadece yenidoğanında bebişleri bir gün bekletebiliyorlarmış. Ama arkadaşım hrs de doğum yapacaktı erken sancıları tutunca hrs riskli diye almamış ve ztb ye yollamıştı yani bütün özel hstler risk almaktan korkuyor ben nida hnm gidiyorum ve memmunum

selam canım ben de çok düşündüm bilgiyi. eryamanda oturduğum için. ucuz olması tedirgin etti herkes 2500 3000 verirken :1: tabi bu fiyatlar bana da aşırı fazla geliyor. ben bugun ilk defa sincan Koru hastanesine gittim. çok memnun kaldım. uzun uzun ultrasonda gördüm bebeğimi. 3 boyutlu çıktı da verdi yüzü net belli o kadar mutlu oldum ki. %99,9 kız dedi doktorum:1: sanırım doğumu da orada yapacağım. muayene 40 tl (anlaşmalı olduğu kurumlara indirimi var) doğum da 1200

bende ankaradayım :16: ve anne adayıyım :49:

aa canım hoşgeldin bu konuya... sen hangi hastaneye gidiyordun?

bu arada canım hastanede sultan hanım çalışıyor mu? sitesinde gözüküyor ama...

sanki o daha tecrubeli gibi yıl olarak... nida hanım uzmanlığını geçen sene almış. yoğunluk nasıl? biraz ultrason cihazları eski sanırım. benim teyzem 6 ay önce orda doğum yaptı. sezaryen ile(mecburi)

bu arada canım hastanede sultan hanım çalışıyor mu? sitesinde gözüküyor ama...

sanki o daha tecrubeli gibi yıl olarak... nida hanım uzmanlığını geçen sene almış. yoğunluk nasıl? biraz ultrason cihazları eski sanırım. benim teyzem 6 ay önce orda doğum yaptı. sezaryen ile(mecburi)

Nida hnm işini ve insanları seven biri selçuk hocaya diye gitmiştim ama hep doğumda birde sezeryancı diyorlar sultan hnmı bilmiyorum ama salı orada ilkkez nst gittim linadan daha güzeldi nst odası hemşireleri de sıcak kanlı geldi fiyaylara gelince ankara dışında hiç bir yer pahalı değil bence bilgi türkiye fiyatları gibi ben kasım anneleri topiğindeyim istanbul adana konya her yer ucuz bi ankara pahalı bilgi uzak olduğundan olabilşr merkeze. Linada ne tehşis koydularsa bilgi de koydu verdikleri saatte gittim hiç beklemedim şimdiye kadar

selam canım ben de çok düşündüm bilgiyi. eryamanda oturduğum için. ucuz olması tedirgin etti herkes 2500 3000 verirken :1: tabi bu fiyatlar bana da aşırı fazla geliyor. ben bugun ilk defa sincan Koru hastanesine gittim. çok memnun kaldım. uzun uzun ultrasonda gördüm bebeğimi. 3 boyutlu çıktı da verdi yüzü net belli o kadar mutlu oldum ki. %99,9 kız dedi doktorum:1: sanırım doğumu da orada yapacağım. muayene 40 tl (anlaşmalı olduğu kurumlara indirimi var) doğum da 1200

aa canım hoşgeldin bu konuya... sen hangi hastaneye gidiyordun?

BEN DE eryamandayım ben de sincan koruyu düşünüyorum denemeyi
hangi doktora gittin
doğum servisini gezdinmi
küvez varmı odalar nasıl vs

Kızlar selam 18 ekim perş doğumum olacak haber vermekmistedimm;)

Sevgili ankaralı anne adayları,

Kontrole gittik, doktorumuz haftaya bir daha göreceğim dedi, 22 Ekimde de alalım dedi. Kızın da sana bayram hediyesi olsun dedi. Çok ama çok heyecanlıyım, kızımla tanışmama 12 gün kalmış bulunuyor, tabi heyecanlanıp önceden gelmeye çalışmazsa =) Doğumu akay hastanesinde yapacağım, deneyimlerimi paylaşırım. Bu arada doğum fotoları için photo-muz ile anlaştım. Cumartesi hamilelik çekimi için stüdyolarına gideceğiz. Çok kişiyle görüştüm, en kapsamlı, deneyimli ve en uygun fiyatı verenler onlar oldu. Çekimlerle ilgili de bilgi veririm sonra.

Şimdilik herkeşlere iyi akşamlar, bu arada sevgili arkadaşım kplmn bir haber ver, tolga bey seni doğuma felan almadı de mi acilen, ne oldu ne yaptınız dün kontrolde?

İkinize de şimdiden hayırlı olsun. Çok az kalmış, 6 haftam daha var ben şimdiden heyecan yapmaya başladım kim bilir siz ne durumdasınızdır.

Akay'da yapıyorsunuz değil mi? Tolga Hoca bir de Medicana'da doğum yaptırıyormuş da o yüzden sordum.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba kızlar kuzucuktan fırsat buldukça her ne kadar dogum yapmışta olsam forumu takıp etmeye çalışıyorum.Belki birilerinin sorularına bır faydam olur dıye.Hamılelıkte bunun ne kadar onemlı oldugunu çok ii biliyorum çünkü.Benim dogum hıkayem şöyle oldu.Gece 1 de başlayan sancılar belımden karnıma vururcasına saat 6 gbı 5 dk da bır gelinceye kadar devam ettı.Bu kısmı evde geçirmeyı tercıh ettim.Bol bol yurudum korıdorda derin nefesler aldım.Sonra çantamızı alıp çıktık.2 cm açılmıştı ben hrs ye gttıgımde.7 de doktorum geldı.suyumu boşalttı.Ben normal epidural istiyordum.Doktorum cocuk kanala yan gırmış ama bekleyelım belkı duzeltır kendını dedi.4 cm açıklık oldugunda epiduralim takıldı burdan sonrası benım için bıraz daha rahatlatıcı oldu.
Hemşire tek tek nasıl bır işlem görüceğimi ve beni nelerın bekledıgını anlattı.İnanın iğne kadar acısı var başkada hiç birşeyi yok.Katater elime verildi.Çok şiddetlendiğinde sancı ben basıyordum.Ayaklarım bıraz uyuştu çatala felan zor yuruyup çıktım.Derken 8 cm açıklık oldu ve doğuma nerdeyse 15 20 dk kalmıştı.Ama kuzucugum kendını duzeltemedı ve kalp atışları düştü.doktor vakumla çekmek gerekebilir ısrar edersen normalde.Ben sezeryan tavsıye edıyorum ama karar sızın dedi eşime ve bana tabıkı sezeryan dedik hemen.Vakum en korktugum şey çunku.Ayrıca çocugumun kafa şeklinin bozuk olmasını hayatı boyunca ona yaşatmaya hakkım yoktu.
ordan sonrası sankı fılm şerıdı gbı amelıyathaneye gırmemle bebeğimin ağlamasını duymam kucagıma vermeleri bir oldu.Sezeryanın ne gbı dezavantajı oldu.bebeğinize çok yetişemıyorsunuz ılk gunler.Yanınızda mutlaka tecrubelı bırı olmalı.Ben karnımın ustune çok oturtamadıgım için emzırme pozisyonunu hep annem ayarlayıp hatta gogsumude o tutuyordu.ve sonrakı 4 gun cok agrılı ve acılı geçtı ama bugun 7. gunumuz artık çok rahatım.tabı dıkkat edıyorum genede.
bebek için lazım olan şeylere gelınce ben çok alışveriş yapmadım şimdi ihtiyaca göre eşim çıkıp çıkp alıyor.Islak mendıl su gbı gdyr,bezde aynı.Emdikleri gbi yapıolar cunku.Eldiven şapka ve penye battanıyeler en cok ıhtıyac olan şeyler.Birde kucukken buyuyo çok alışveriş yapmayayım giyinemez sonra dıye dusunmeyın.Kusma problemı oldugu için çok gerekıyor kıyafet.Birde ana kucagı arabaya takılanlardan.Ben kanz aldım memnunum.Evde onu kullanıyoruz çok rahat.
Birde çok planlar yapmayın arkadaşlar kıtaplara felan çok takılmayın.Ben sallamıcam,emzige alıştırmıcam gbi.O kadar ağlıyor ve çaresız kalıyorsunuz ki.O an ne olsa yapıyorsunuz.Bizim 7.gunumuz dun ben 10 dk uyumadım mesela.Kendı aglamaktan yorulmadı.en son artık bıraktım eşime dayanamıyorum dedim oturdum hıçkıura hıçkıra ağladım.Dilinden anlayamamak çok kötü.
Sizlere tavsiyem çok güzel dınlenın istedıgınız herşeyı gonlunuzce yapın çünkü bambaşka bir boyuta geçıyorsunuz.Hayatınız bır anda çok değişiyor.

Merhaba kızlar kuzucuktan fırsat buldukça her ne kadar dogum yapmışta olsam forumu takıp etmeye çalışıyorum.Belki birilerinin sorularına bır faydam olur dıye.Hamılelıkte bunun ne kadar onemlı oldugunu çok ii biliyorum çünkü.Benim dogum hıkayem şöyle oldu.Gece 1 de başlayan sancılar belımden karnıma vururcasına saat 6 gbı 5 dk da bır gelinceye kadar devam ettı.Bu kısmı evde geçirmeyı tercıh ettim.Bol bol yurudum korıdorda derin nefesler aldım.Sonra çantamızı alıp çıktık.2 cm açılmıştı ben hrs ye gttıgımde.7 de doktorum geldı.suyumu boşalttı.Ben normal epidural istiyordum.Doktorum cocuk kanala yan gırmış ama bekleyelım belkı duzeltır kendını dedi.4 cm açıklık oldugunda epiduralim takıldı burdan sonrası benım için bıraz daha rahatlatıcı oldu.
Hemşire tek tek nasıl bır işlem görüceğimi ve beni nelerın bekledıgını anlattı.İnanın iğne kadar acısı var başkada hiç birşeyi yok.Katater elime verildi.Çok şiddetlendiğinde sancı ben basıyordum.Ayaklarım bıraz uyuştu çatala felan zor yuruyup çıktım.Derken 8 cm açıklık oldu ve doğuma nerdeyse 15 20 dk kalmıştı.Ama kuzucugum kendını duzeltemedı ve kalp atışları düştü.doktor vakumla çekmek gerekebilir ısrar edersen normalde.Ben sezeryan tavsıye edıyorum ama karar sızın dedi eşime ve bana tabıkı sezeryan dedik hemen.Vakum en korktugum şey çunku.Ayrıca çocugumun kafa şeklinin bozuk olmasını hayatı boyunca ona yaşatmaya hakkım yoktu.
ordan sonrası sankı fılm şerıdı gbı amelıyathaneye gırmemle bebeğimin ağlamasını duymam kucagıma vermeleri bir oldu.Sezeryanın ne gbı dezavantajı oldu.bebeğinize çok yetişemıyorsunuz ılk gunler.Yanınızda mutlaka tecrubelı bırı olmalı.Ben karnımın ustune çok oturtamadıgım için emzırme pozisyonunu hep annem ayarlayıp hatta gogsumude o tutuyordu.ve sonrakı 4 gun cok agrılı ve acılı geçtı ama bugun 7. gunumuz artık çok rahatım.tabı dıkkat edıyorum genede.
bebek için lazım olan şeylere gelınce ben çok alışveriş yapmadım şimdi ihtiyaca göre eşim çıkıp çıkp alıyor.Islak mendıl su gbı gdyr,bezde aynı.Emdikleri gbi yapıolar cunku.Eldiven şapka ve penye battanıyeler en cok ıhtıyac olan şeyler.Birde kucukken buyuyo çok alışveriş yapmayayım giyinemez sonra dıye dusunmeyın.Kusma problemı oldugu için çok gerekıyor kıyafet.Birde ana kucagı arabaya takılanlardan.Ben kanz aldım memnunum.Evde onu kullanıyoruz çok rahat.
Birde çok planlar yapmayın arkadaşlar kıtaplara felan çok takılmayın.Ben sallamıcam,emzige alıştırmıcam gbi.O kadar ağlıyor ve çaresız kalıyorsunuz ki.O an ne olsa yapıyorsunuz.Bizim 7.gunumuz dun ben 10 dk uyumadım mesela.Kendı aglamaktan yorulmadı.en son artık bıraktım eşime dayanamıyorum dedim oturdum hıçkıura hıçkıra ağladım.Dilinden anlayamamak çok kötü.
Sizlere tavsiyem çok güzel dınlenın istedıgınız herşeyı gonlunuzce yapın çünkü bambaşka bir boyuta geçıyorsunuz.Hayatınız bır anda çok değişiyor.

Ne güzel anlatmışsınız. Tecrübelerini paylaştığınız için teşekkürler. Ben de şimdiden epidural normal doğum düşünüyorum.
Allah evladınızı siz bağışlasın

İkinize de şimdiden hayırlı olsun. Çok az kalmış, 6 haftam daha var ben şimdiden heyecan yapmaya başladım kim bilir siz ne durumdasınızdır.

Akay'da yapıyorsunuz değil mi? Tolga Hoca bir de Medicana'da doğum yaptırıyormuş da o yüzden sordum.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Evet cnm, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. Ben akayda yapacağım doğumu. Doğumlar olsun yazarız =)

sincan koru murat beyden çok memnun kaldım uzun uzun bebeğimi gördüm ekranda. muayenem çok uzun sürdü. doktor hiç acele etmedi. çok da ilgiliydi 3 boyutlu görüntülerini de gördüm çıktı aldım. çok mutlu oldum bebeğimin yüzünü net görebildim. 3.kat sadece kadın doğum için ayrılmış. odaları o heyecanla gezmeyi unuttum. yenidoğan yoğun bakımı da vardı. yorumumu bekleyen bir arkadaş vardı hemen yazayım dedim.

canım hayırlı olsun bebeğine kavuşmuşsun. okuyunca ben de ağladım hamilelik duygusallığı bu olsa gerek

sincan koru murat beyden çok memnun kaldım uzun uzun bebeğimi gördüm ekranda. muayenem çok uzun sürdü. doktor hiç acele etmedi. çok da ilgiliydi 3 boyutlu görüntülerini de gördüm çıktı aldım. çok mutlu oldum bebeğimin yüzünü net görebildim. 3.kat sadece kadın doğum için ayrılmış. odaları o heyecanla gezmeyi unuttum. yenidoğan yoğun bakımı da vardı. yorumumu bekleyen bir arkadaş vardı hemen yazayım dedim.

teşekkür ederim sonsy evet senin yorumunu merakla bekliyordum bende çok memnun kaldım dediğin gibi başlangıçta. ama tsh kan değerim konusunda çok yanılgıya düşünce açıkçası bende bilgisi tecrübesi konusunda tereddüte düştüm...yoksa ilgi alaka çok iyiydi dediğin gibi eğer oraya devam edeceksen yorumlarının devamını bekliyorum...ya sincan koru yada yenimahalle olacak çünkü kararım

teşekkür ederim sonsy evet senin yorumunu merakla bekliyordum bende çok memnun kaldım dediğin gibi başlangıçta. ama tsh kan değerim konusunda çok yanılgıya düşünce açıkçası bende bilgisi tecrübesi konusunda tereddüte düştüm...yoksa ilgi alaka çok iyiydi dediğin gibi eğer oraya devam edeceksen yorumlarının devamını bekliyorum...ya sincan koru yada yenimahalle olacak çünkü kararım

ne oldu canım kan değerin konusunda ?

ne oldu canım kan değerin konusunda ?

benim guatrm var tsh değerim düşük çıkınca ilaç kullanıp kullanmamam konusunda tereddüte düştü...dahiliyeye yönlendirdi. bana ilaç verdiler ama ben prospektüsünü okuyunca kullanmak istemedim...bebekte guatr oluşumuna sebep oolabilir diye bişi yazıyodu...başka dr.a gittim kullanmanı gerktircek bir durumyok dedi. netten araştırdığım kadarylada gerek yoktu kullanmama...şimdi her gittiğim dr.a soruyorum hepside direk gerek yok diyor...ama murat bey bu konuda çok tereddüte düştü...bir kadın doğumcu olarak tsh ın hangi değerlerde olduğunda ilaç kullanılması gerektiğini iyi bilmemesi tecrübesi konusunda kafamda soru işaretlerine sebep oldu ...onun dışında bir sıkıntı yaşamadım zaten bir muayene birde konntrole gidebildim sadece iznimiz bitti

Back
X